d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Dota2 Topic
Prev156575859604683Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jan 6 2012 07:18am
Quote (Sup3RN0Va @ 6 Jan 2012 14:00)
pub playerbase-hez sokkal-sokkal többen tartoznak és sztem először azt kéne valahogyan balancolni
mert ha pub-nak nem tetszik és elkezdik otthagyni a dota-t akkor annak annyi

amugy sztem az a szar wr is imbalanced (az comp scene-ben sokan használják)
ha jól csinálod 100% stun all the time, esetekben 2 hero-t is
meg a többi szar skillje
+ az a str gain undorító, pedig int

egyértelműen jelenleg a legjobb utility és nemtom mennyire követed a dota1-t de egy ideje chuan nem 1 gamet hozott le a azokkal a shackleshotokkal(90%-ban 2 herot fogott) de ahhoz már gecire kell tudni játszani és az ilyen meg is érdemli,főleg ha nem bannolják wrt miközben ott van chuan az ellenfélnél.stunnal,slowval fogható(windrun nem max movespeedet ad) és item independent de xp nagyon kell neki és chuanon kívül nem nagyon láttam olyat,h wr lehozna egy gamet márpedig addig nem mondanám,h imbalanced.silence alatt semmire sem jó,bkbval se tud mit kezdeni.egyébként ez a mostani verzió(6.72) elég balanced mert annyi az "imbalanced" hero,h úgy sem tudod mindet bannolni. :d na lényeg,h van rá counter és az imbalanced is metagametől meg az aktuális divattól függ.

This post was edited by Rawen on Jan 6 2012 07:19am
Member
Gold: 64,467.50
Jan 6 2012 07:43am
én azért nem szeretem wr-t mert
- túl sok str-et kap
- imbalanced a stunja:
*minimum 1 herot egy noob is le tud stunnolni 3.75!!! sec-re
*iszonyat nagy a range-e a shackleshot-nak
- 600 range, high base damage, 1.5 bas
- aoe nuke
- windrun (ami persze a körülötted lévőket is lassítja)

skillek összegezve:
aoe nuke, early farm kipipálva - powershot
escape mechanism kipipálva - windrun, shackleshot
gank kipipálva - shackleshot

ha vesz rá az ellen egy forcestaff-ot, az életben nem kapod el...

remélem változik a meta game, patcheknek köszönhetően, mert egyre unalmasabbak a meccsek (hiányoznak a régi szép idők) :c
Member
Jan 6 2012 07:52am
Quote (Sup3RN0Va @ 6 Jan 2012 14:43)
én azért nem szeretem wr-t mert
- túl sok str-et kap
- imbalanced a stunja:
*minimum 1 herot egy noob is le tud stunnolni 3.75!!! sec-re
*iszonyat nagy a range-e a shackleshot-nak
- 600 range, high base damage, 1.5 bas
- aoe nuke
- windrun (ami persze a körülötted lévőket is lassítja)

skillek összegezve:
aoe nuke, early farm kipipálva - powershot
escape mechanism kipipálva - windrun, shackleshot
gank kipipálva - shackleshot

ha vesz rá az ellen egy forcestaff-ot, az életben nem kapod el...

remélem változik a meta game, patcheknek köszönhetően, mert egyre unalmasabbak a meccsek (hiányoznak a régi szép idők) :c

wtf unalmas?ilyen gyors gamek nem tudom mikor voltak utoljára.6.68-9 óta 6.72ig massive turtle volt mindenhol,3carry 80perces gamekkel.egyébként én azt jobban szerettem a kínai positioning,calculated game miatt de azért durva kijelentés,h most unalmasak a gamek :D
Member
Gold: 279.00
Jan 6 2012 07:54am
ha jol olvastam flutolso dotas patchet nagyon sok herot buffoltak, ami szerintem nem baj. igy papiron jol nez ki, meglatjuk mipyen lesz eloben. oszinten szolva hidegen hagy a comp scene, ea azon kivul, hogy egyesek nezik, az sem szamit sokat (en is szoktam btw). ellenben ma toltam egy olyan matchet, h az agyam eldobtam, ennyi kocsog stunt meg az eletben nem lattam. inkabb guertek este jatszani :)
Member
Gold: 64,467.50
Jan 6 2012 07:55am
Quote (Rawen @ 6 Jan 2012 15:52)
wtf unalmas?ilyen gyors gamek nem tudom mikor voltak utoljára.6.68-9 óta 6.72ig massive turtle volt mindenhol,3carry 80perces gamekkel.egyébként én azt jobban szerettem a kínai positioning,calculated game miatt de azért durva kijelentés,h most unalmasak a gamek :D

nem mind, de elég sok
régebben jó volt nézni amikor roaming sk-val mentek gank-elni, stb.
most meg lycan az erdőben farmol, nagyon érdekes :D
Member
Gold: 23,221.48
Jan 6 2012 07:56am
Quote (ecneB @ 6 Jan 2012 14:54)
ha jol olvastam flutolso dotas patchet nagyon sok herot buffoltak,  ami szerintem nem baj.  igy papiron jol nez ki,  meglatjuk mipyen lesz eloben.  oszinten szolva hidegen hagy a comp scene,  ea azon kivul,  hogy egyesek nezik,  az sem szamit sokat (en is szoktam btw).  ellenben ma toltam egy olyan matchet,  h az agyam eldobtam,  ennyi kocsog stunt meg az eletben nem lattam.  inkabb guertek este jatszani :)

be vagz bazsva? :D
Member
Jan 6 2012 07:57am
telefon
Member
Jan 6 2012 08:00am
Quote (Sup3RN0Va @ 6 Jan 2012 14:55)
nem mind, de elég sok
régebben jó volt nézni amikor roaming sk-val mentek gank-elni, stb.
most meg lycan az erdőben farmol, nagyon érdekes :D

ja,h annyira régen 6.48 körül volt ez divat :D soha nem fogunk ahhoz visszatérni,azóta megtanultak játszani az emberek és egyszerűen nem lehet gankkel gamet nyerni,ezt tökéletesen mutatja vigoss aki mekkora ember volt most meg semmit nem tud csinálni,hiába járkál össze vissza a maponl.régen nem volt counter gank leszarták a supportok a dolgokat és nem volt náluk tp,a wardokat se használták ennyire és egyszerűen kevesebbet tudtak a gameről de azóta sokat fejlődött a dolog.egyébként pont ennek a kifinomultságnak a hiánya látszik a pubokban.
szép meg jó lenne de a teamek azért játszanak,h nyerjenek nem azért,h jól nézzen ki :d

This post was edited by Rawen on Jan 6 2012 08:02am
Member
Jan 6 2012 08:08am
szerintem is a gankeles/roamolas a legelvezetesebb. turtle unalmas egy fokkal jobb azert a push strategy..
honban ezert vezettek be anno a magasabb assist goldot, + a supportok is db szamra tudjak venni a wardokat
Member
Jan 6 2012 08:12am
Quote (ecneB @ 6 Jan 2012 15:08)
szerintem is a gankeles/roamolas a legelvezetesebb.  turtle unalmas egy fokkal jobb azert a push strategy..
honban ezert vezettek be anno a magasabb assist goldot,  + a supportok is db szamra tudjak venni a wardokat

az amerikai focihoz tudnám ezt hasonlítani,ahol az offense látványos meg minden de mégis a defense nyeri a bajnokságot,ott megy az igazi taktikai csata és bizony a laikusok ezt nem látják.pont ezért nem egy spectator sport a dota,ha valaki csak úgy megnéz egy meccset fogalma sincs mi történik.szerintem nem is lesz az vagy ha mégis akkor nem hiszem,h jót fog ez tenni neki.lehet,h jó lesz nézni de ha elveszik a mind game mögötte akkor elveszik a legjobb része amit csak bizonyos idő után tud élvezni az ember de valahogy ez az ami igazán megfog.pont ezért gondolom,h kínai dota>all.

This post was edited by Rawen on Jan 6 2012 08:15am
Go Back To Magyar Topic List
Prev156575859604683Next
Add Reply New Topic New Poll