d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Viccek Topic > Postolj Fárasztó Vicceket
Prev15657585960397Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 69.85
Mar 30 2008 02:57am
Zolika és barátja lélekszakadva szalad a benzinkúthoz.
- Gyorsan kérünk öt liter benzint!
Öt perc múlva visszaérnek.
- Nem elég. Még húsz litert!
A kutas érdeklõdik:
- Mihez kell ez a sok benzin, gyerekek?
- Ne kérdezzen olyan sokat! Töltse gyorsan! Ég az iskola!!

Utasszállító kényszerleszállást hajt végre az óceánon! Miután megállnak a kapitány mondja a hangosbemondóba:
-Számításaim szerint a gép két perc múlva elsüllyed! Kérem az utasokat, hogy aki tud úszni, az a balszárnyon, aki nem, az a jobb szárnyon várakozzon!
Kis idő múlva újra hallatszik a hangosbemondóból:
- Akik a balszárnyon vannak, azok próbálják meg elérni a tőlünk balra lévő szigetet. 8km! Akik a jobb szárnyon vannak, azoknak köszönjük, hogy minket választottak!

Piroska megy az erdőben és egyszer csak látja, hogy a nagymama egy horogkeresztes zászlót húz fel a zászlórúdra.
Kérdi:
- Nagymama miért nagy a füled?
- Hogy jobban halljam a Führert!
- És miért olyan nagy az orrod?
- Csitttt!!!!!!!!!!!!!

A tanítónéni a szünet után kérdezi az elsős kisiskolásokat:
- Na Józsika, mit csináltál a szünetben?
- Egész nap játszottam a homokozóban, várat építettem!
- Jól van! Betűzd szépen: épít.
- É, pé, í, té.
- Ügyes vagy, ötöst kapsz! Hát te, Pistike?
- Én segítettem Józsinak várat építeni!
- Jól van! Betűzd szépen: segít.
- Es, e, gé, í, té.
- Ügyes vagy! Te is ötöst kapsz! Hát te, Gazsika?
- Én nem csináltam semmit, mert a Józsi meg a Pisti nem akart velem játszani, mert cigány vagyok!
- Ejnye, ejnye, Józsi, Pisti! Ez nem szép dolog. Tudjátok mi ez? Faji diszkriminació. Gazsika, betűzd szépen: faji diszkrimináció!

-Miért nincs a fáknak szárnya?
- ???
- Mert akkor minden faszállna.
Member
Gold: 50.00
Mar 30 2008 04:06am
Szőke nő megáll a piros lámpánál egy teherautó mögött. Hirtelen
kipattan,odaszalad a teherautó sofőrjéhez és bekopog az ablakon
A sofőr leengedi az ablakot mire a szőke megszólal:
-Szia Kata vagyok. Tudtad hogy potyog a rakományod?
A sofőr felhúzza az ablakot és továbbmegy.
A következő lámpánál a szőke megint a teherató mögött áll meg. Megint
kipattan, odaszalad a teherautó sofőrjéhez és bekopog az ablakon. A sofőr megintcsak leengedi az ablakot és néz értetlenül a szőkére mire ő megszólal mintha még soha nem beszéltek volna:
-Szia Kata vagyok.Tudtad hogy potyog a rakományod?
A sofőr fejét csóválva felhúzza az ablakot és otthogyja a szőkét.
A harmadig lámpánál megismétlődik minden. Szőke autóból ki, lihegve
odarohan a teherautóhoz, bekopog, ablak le, megszólal megint:
-Szia Kata vagyok. Tudtad hogy potyog a rakományod!?!
Amikor a lámpa zöldre vált, a sofőr padlógázzal, füstölő gumikkal igyekszik a következő lámpához. Szerencsétlenségére az is pirosra vált.
Erre ő kiugrik a teherautóból és odarohan a szőke autójához mielőtt az ki tudná nyitni az ajtót. Illedelmesen bekopog az ablakon és mikor a szőke leengedi az ablakot azt mondja:
-Szia, én Józsi vagyok és a Magyar Közútkezelő Kht.-nek dologzom. Mivel tél van és esik a hó, SÓZOM AZ UTAT B***MEG!
Member
Mar 30 2008 05:35am
két hang a bokorban:
-szeretlek!
-én is!
-imádlak!
-én is!
-józsi vagyok.
-én is!

Két szőkeség beszélget:
- Te, aszt hiszem megcsal a férjem.
- A kurva annyát!
- És ráadusul a legjobb barátnőmmel.
- A kurva annyát!
- De, jól kib@sztam vele!
- Hogyan?
- Kilyukasztottam az összes kotonját!
- A KURVA ANYÁD!!!

---

A gyárigazgató a műszaki igazgatóhoz:
- Holnap reggel 9 órakor napfogyatkozás lesz, tehát olyasvalami, ami nem látható minden nap. Intézkedjék, hogy a dolgozók ünneplő ruhában jelenjenek meg. E ritka jelenséget magam fogom megmagyarázni. Ha esik, a jelenséget nem láthatjuk jól. A dolgozók ez esetben az étterembe mennek.
A műszaki igazgató a főosztályvezetőhöz:
- A gyárigazgató utasítására holnap 9 órakor napfogyatkozás lesz. Ha esik, a jelenséget ünneplő ruhában a gyárudvaron nem láthatjuk jól. Ebben az esetben a nap eltüntetését az étteremben végezzük el. Ez tehát olyasvalami, ami nem látható minden nap.

A főosztályvezető az osztályvezetőhöz:
- A gyárigazgató utasítására holnap 9 órakor ünneplő ruhában végbemegy a nap eltüntetése az étteremben. A gyárigazgató utasítást ad, hogy essék az eső. Tehát valami, ami nem látható minden nap.

Osztályvezető a csoportvezetőhöz:
- Ha holnap reggel az étteremben esik, tehát valami, amit nem láthatunk minden nap, 9 órakor eltűnik a gyárigazgató ünneplő ruhában.

Csoportvezető a munkásokhoz:
- Holnap 9 órakor el fog tűnni a gyárigazgató, miközben esik. Kár, hogy ezt nem láthatjuk minden nap.

---

Új vállalkozásba kezdek, és először Önöket keresem meg, legyenek kiemelt ügyfeleim!
Íme a DM levelem:

Szenzációs lehetőséget kínálok, csak most, csak Önnek!

- ha nincs ideje rá,
- ha úgy érzi, káros hatással van Önre,
- ha ma még vezetni akar,
- ha még nem próbálta,
- ha a szülők nem engedik,
- ha egyszerűen csak másnak akarna fizetni egy italt,
- vagy ha nem akar szenvedni a másnapossággal járó kellemetlenségekkel,

berúgok Ön helyett!

Nem kell mást tennie, csak átutalnia azt az összeget, amit az ivásra
fordítana és én vállalom, hogy a teljes összeget eliszom!
Az utalásnál a közleményhez írja oda, hogy: "berúgás".

Írjatok bátran!

---

A szőke nő az apjától kap egy tűzpiros sportkocsit, mikor megkapja a jogsiját. Száguld az autópályán, majd elhajt egy kamion mellett. A sofőr kimutat neki, hogy húzódjon le. A szőkeség le is húzodik. A kamion sofőrje kiszáll és rajzol egy kört az aszfaltra, majd mondja a szőkének:
- Maradjon itt! De el ne mozduljon!
A szőke bólint. A kamion sofőrje kivesz egy baseballütőt a kamionból és betöri a sportkocsi ablakait. Visszanéz a szőkére. A szőke nevetgél a körön belül. A sofőr elővesz egy 10 kg-os kalapácsot és szétveri a sportkocsi motorháztetejét. A szőke harsányan nevet a körön belül. A kamion sofőrje már nagyon ideges. Előveszi a bicskáját és kilyukasztja a sportkocsi összes gumiját. A szőke fetrengve röhög a körön belül. Mire a sofőr megkérdezi a szőkét:
- Mit röhög maga?!
Mire a szőke:
- Amikor nem figyelt, mindig kiléptem a körből.

---

Az öreg székely bácsi elmegy héber nyelvből vizsgázni.
A vizsgabiztos nem tudja megállni, ezért megkérdezi:
- Bácsi! Miért akar ilyen idős korban megtanulni héberül?
- Hát, mert ha meghalok - feleli a székely - tudjak a mennyben az Istennel beszélni.
- És ha a pokolra jut?
- ROMÁNUL MÁR TUDOK!!!!

---
Labdarúgó EB

Egy focista naplója a 2012-es ukrán-lengyel rendezésű UEFA labdarúgó Európa Bajnokságon:

1. nap
Ma megérkeztünk az ukrán határra, ahol a csapatbuszunkat csapattraktorra kellett cserélnünk, mivel az utak nem voltak megfelelő állapotban. Sajnos a sok eső miatt így is akadt gondunk, ezért csapatépítés gyanánt kiástuk a traktort a sárból.

2. nap
Megérkeztünk a szállás maradványaihoz. Itt csapat- és szállásépítő edzést tartottunk, amivel az egész nap eltelt. Még el sem kezdődött az EB, de már kimerült vagyok, de sebaj, holnap megnézzük a stadiont, majd lesz időm pihenni.

3. nap
Ma megnéztük a stadiont, és 1,5 óra keresés után mind a két kaput sikerült megtalálni. Azok a szemét verebek megették a fűmagot, úgyhogy a csapat vállalta, hogy egy 11-esért cserébe, amit majd az első meccsen kap, zöldre festi a talajt.
Délután megismerkedtünk a helyi kulturális szokásokkal (kocsmáztunk), majd erőnlétünk megtartása érdekében futottunk a tüntetők elől.

4. nap
Az előző napi futóedzésen nem volt mindenki elég gyors, ezért páran közülünk könnyebb-súlyosabb sérüléseket szenvedtek. Szerencsére ezek a kedves ukrán házigazdák kiküldtek egy szanitécet, aki pillanatok alatt rendberakta a csapatot. Egyik játékosunknak levágta a bal lábát, ami mondjuk nem akkora baj, úgyis kettő volt neki. Viszont azóta itt lábatlankodik folyton.

5. nap
Ma, hogy hozzászokjunk a helyi klímához, barátságtalan mérkőzést játszottunk az ukrán keménymaggal. Majdnem lőttem egy gólt, de a kapus rám fogott egy Kalasnyikov-ot ezért meggondoltam magam.

6. nap
Végre elérkezett az első meccs. Előtte a szokásos eligazításon a sportcipőinket, hogy a talajviszonyokhoz alkalmazkodjunk, gumicsizmára cseréltük. Kicsit zavaró még, hogy minden rúgás után lerepül a lábamról, de nekem legalább van lábam.
Este lejátszottuk a mérkőzést. Az eredményről még tárgyalnak a szakemberek, mivel eredményjelző nem volt, és a kaput is mindig máshova rakták. Remélem nyertünk.
Amikor hazaértünk, eloltottuk a dühös szurkolók által felgyújtott szállást. Az előző 5 nap eseményei után már nem lepődtünk meg ezen.

7. nap
Hogy kipihenjük az előző nap fáradalmait, ma elmentünk egy bemutatóra amit az ukrán hadsereg tartott nekünk. Nagyon érdekes volt látni, hogy milyen hatással van egy focistára, ha hozzávágnak egy gránátot. A bemutató után vetélkedőt rendeztek a helyiek, aminek a lényege az volt, hogy mi cikk-cakkban futottunk, ők meg lőttek ránk.

8. nap
Úgy gondoltuk, megháláljuk azt a sok vendégszeretetet, amit eddig kaptunk, ezért megpróbáltuk felkutatni az elűzött kormányt. Nem találtuk meg, de tettünk egy kitérőt Lengyelországba, ahol polka-bemutatót tekintettünk meg a helyi "szórakozónegyedben".

9. nap
Másnap mindenki jelentkezett a helyi orvosnál nemi betegség gyanújával biztos ami biztos alapon. Délután, miután az egész csapat eredménye mind AIDS, szifilisz, és egyéb nemi betegségek, mint IQ terén negatív lett, visszavágót játszottunk a helyi keménymaggal. Majdnem nyertünk, mert már mi is szereztünk egy puskát.

10. nap
Ma volt alkalmunk megismerkedni egy hagyományos ukrán családdal. Kicsit hasonlít az olaszhoz, itt is a keresztapa a család feje, és itt is van egy csomó "Don" nevű ember.
Este a keresztapát megválasztottuk rendőrfőkapitánynak, mert az sincs most.

11. nap
Elérkeztünk a második meccshez. Az első mérkőzésből tanulva most egészen más volt az eligazítás. Kaptunk fegyvereket, és részt vettünk egy alapfokú tankvezetői tanfolyamon is.
Hát így már azért egészen más volt játszani! Majdnem nyertünk, és a csatárunkat választottak a mérkőzés legjobbjának. Szerintem teljesen megérdemelten, hiszen lőtt 1 gólt, 2 védőt, és legalább 4 verebet. Ezenfelül volt 1 kapufája is, de azt ellopták tőle.

12. nap
Ma végső nyugalomra helyeztük azokat a csapattársainkat, akik valamilyen okból kifolyólag nem élték túl az elmúlt 11 napot. Délután a hátországba telefonált az edző és utánpótlást kért.
Mivel az előző meccsen az edző nem volt elégedett a kapu védelmével, ezért ma a tizenhatos környékére körben a kapu körül vizesárkot ástunk, és tettünk bele pár aligátort is. Nah, így próbáljanak gólt lőni. Egy baj van: mi a körön belül maradtunk, és még nem tudom hogy fogunk kijutni.

13. nap
Ez a nap az érdeklődés hiánya miatt elmaradt.

14. nap
Az aligátorok megfagytak a hidegben, úgyhogy ma ki tudtunk mászni a vizesárokból.
Este jótékonysági labda- és ellenfélrúgó mérkőzést játszottunk, a rendezőkért, mivel elfogytak a labdák, és szükség volt a pénzre, hogy újat vegyenek.

15. nap
Ez az Eb utolsó napja. Nem játszottunk, csak két mérkőzést, mert a többin az ukránok játszottak a lengyelekkel. A döntőben is ez a két csapat szerepelt, végül az ukránok nyertek 11-esekkel 4-4-re.
Összeségében véve ez életem egyik legnagyobb élménye volt, és nagyon remélem hogy a csapat kijut majd a 2014-es iraki világbajnokságra is.
Member
Gold: 2.00
Mar 30 2008 05:50am
Bemegy a részeg a templomba. Meglátja Máriát, karjaiban a kis Jézussal:
- A nőnek egy sherryt, a gyereknek egy kakaót!
Megy tovább, meglátja Jézust a kereszten:
- Az artistának egy sört!
Benyit a gyóntatószékbe, ott ül a pap:
- Te meg ha befejezted a szarást, szolgáld ki a vendégeket!
Member
Mar 30 2008 07:33am
http://www.youtube.com/watch?v=EK0UYyfjhPo&feature=related

shakoban van a zöreg =)

jóh old de akkor is joh tongue.gif

http://www.youtube.com/watch?v=92B0wHBjh-U&feature=related
ez is nais

This post was edited by Baleee on Mar 30 2008 07:35am
Member
Gold: 3,555.00
Warn: 30%
Mar 30 2008 07:40am
- Hogyan hal meg a teniszező?
- Megáll benne az ütő.

- A betörő miért visz magával festéket, mikor be akar törni valahová?
- Azért hogy elhúzza a csíkot.

- Mi az: nagy, zöld és nehéz kiszarni?
- Tank.

- Mi volt Zrínyi Miklós fiatal korában?
- Kifutófiú.

- Mit iszik a vámpír, ha ideges?
- Csigavért!

- Miért élnek tovább az indiánok, mint a fehérek?
- Mert rézfejjel határozottan tartósabb...

Egy fickó ül a fa alatt, és egyszer csak ráesik egy ló. Felnéz a fára és felszól:
- Uram, maga dobálózik lovakkal?
- IGEN, ÉN!!!!!

- A kocsmában ül és se keze se lába. Mi az?
- Törzsvendég.

- Miért nem játszik a tűzoltózenekar aszfalton?
- Mert nincs olyan hangszer.

- Hogyan lehet megkülönböztetni a lovat a tehéntől?
- Egymás mellé állítjuk őket, és amelyik a tehén mellett áll, az a ló.

- Mi történik, ha a Mikulás karambolozik?
- Szánja bánja...

- Ha 5 percig alulról szagolod, meghalsz. Mi az?
- Tavirózsa.

Arisztid látja, hogy Tasziló valamit fest:
- Mi ez, Arisztid?
- Ördög.
- És szarva van?
- Nem, festve.

- Mit mond egy dagadt nő egy másik dagadt nőnek?
- Kit érdekel, dagadtak...

- Mikor vágta pofon Marie Antoinette XVI. Lajost?
- Mikor Lajos így szólt: Gyerünk Versailles-ba!

- Piros, és a fiúknak is megjön, mi az?
- Mikulás!

- Mire használják az indiánok a lóbőrt?
- Abban tartják a lovat.
Member
Mar 30 2008 10:23am
Member
Gold: 0.00
Mar 30 2008 02:36pm
A paraszt bácsi a folyóparton baktat a szekerével. Ott van szolgálatban a rendőr. A bácsika megkérdezi tőle:
- Biztos úr, hol lehet itt baj nélkül átkelni a szekérrel?
- Jöjjön csak, bátyám, majd megmutatom. Itt nyugodtan áthajthat.
- A bácsi úgy is tesz, de hamarosan elsüllyed a szekérrel együtt.
Megszólal a rendőr:
- Érdekes! A kacsáknak csak derékig ért.

Mamutpapa mondja mamutmamának: - Na?
De mamutmama azt feleli: - Ne!
Mamutpapa: - Na?
Da mamutmama: - Ne!
És kihaltak a mamutok.

-Mi a különbség, a feleség és a munka között?
-???
-A munka még 10 év után is kiszív!

Miért van zsír a mellben?
Hogy ne nyikorogjon a moziban.

Öreg tengerész meséli kalandjait.
- Az úgy volt, hogy hajótörést szenvedtünk, és csak hárman maradtunk életben egy tengerésztársammal és egy nővel. Egy lakatlan szigetre vetett minket a Gondviselés. Boldogan éldegéltünk ott hármasban, szép éjszakáink voltak, mígnem egyszer meghalt a nő. Az első héten rossz volt, a második héten nagyon rossz volt, a harmadikon már kibírhatatlanul rossz volt, így a negyedik héten eltemettük...

THE BEST COMEBACK LINE EVER!

Marine Corps General Reinwald was interviewed on the radio the other day and you'll love his reply to the lady who interviewed him concerning guns and children. It is a portion of National Public Radio (NPR) interview between a female broadcaster and US Marine Corps General Reinwald who was about to sponsor a Boy Scout Troop visiting his military installation.

FEMALE INTERVIEWER: So, General Reinwald, what things are you going to teach these young boys when they visit your base

GENERAL REINWALD: We're going to teach them climbing, canoeing, archery, and shooting.

FEMALE INTERVIEWER: Shooting! That's a bit irresponsible, isn't it?

GENERAL REINWALD: I don't see why, they'll be properly supervised on the rifle range.

FEMALE INTERVIEWER: Don't you admit that this is a terribly dangerous activity to be teaching children?

GENERAL REINWALD: I don't see how. We will be teaching them proper rifle discipline before they even touch a firearm.

FEMALE INTERVIEWER: But you're equipping them to become violent killers GENERAL

REINWALD: Well, Ma'am, you're equipped to be a prostitute, but you're not one, are you?

Meghal a cigány, odalent találkozik Kádár elvtárssal.
Kádár megkérdi: Te cigány, mikor volt jobb élni: mostanság vagy az én
időmben?
Cigány feleli: A te idődben a Politikusok politizáltak, a Munkások
dolgoztak a Cigányok meg loptak.
Mostanság: a Politikusok lopnak, a Munkások politizálnak és vazzze azt
akarják, hogy én dolgozzak?!

Member
Gold: 3,551.99
Mar 30 2008 02:39pm
Quote (exair @ Sun, Mar 30 2008, 09:36pm)
A paraszt bácsi a folyóparton baktat a szekerével. Ott van szolgálatban a rendőr. A bácsika megkérdezi tőle:
- Biztos úr, hol lehet itt baj nélkül átkelni a szekérrel?
- Jöjjön csak, bátyám, majd megmutatom. Itt nyugodtan áthajthat.
- A bácsi úgy is tesz, de hamarosan elsüllyed a szekérrel együtt.
Megszólal a rendőr:
- Érdekes! A kacsáknak csak derékig ért.

Mamutpapa mondja mamutmamának: - Na?
De mamutmama azt feleli: - Ne!
Mamutpapa: - Na?
Da mamutmama: - Ne!
És kihaltak a mamutok.

-Mi a különbség, a feleség és a munka között?
-???
-A munka még 10 év után is kiszív!

Miért van zsír a mellben?
Hogy ne nyikorogjon a moziban.

Öreg tengerész meséli kalandjait.
- Az úgy volt, hogy hajótörést szenvedtünk, és csak hárman maradtunk életben egy tengerésztársammal és egy nővel. Egy lakatlan szigetre vetett minket a Gondviselés. Boldogan éldegéltünk ott hármasban, szép éjszakáink voltak, mígnem egyszer meghalt a nő. Az első héten rossz volt, a második héten nagyon rossz volt, a harmadikon már kibírhatatlanul rossz volt, így a negyedik héten eltemettük...

THE BEST COMEBACK LINE EVER!

Marine Corps General Reinwald was interviewed on the radio the other day and you'll love his reply to the lady who interviewed him concerning guns and children. It is a portion of National Public Radio (NPR) interview between a female broadcaster and US Marine Corps General Reinwald who was about to sponsor a Boy Scout Troop visiting his military installation.

FEMALE INTERVIEWER: So, General Reinwald, what things are you going to teach these young boys when they visit your base

GENERAL REINWALD: We're going to teach them climbing, canoeing, archery, and shooting.

FEMALE INTERVIEWER: Shooting! That's a bit irresponsible, isn't it?

GENERAL REINWALD: I don't see why, they'll be properly supervised on the rifle range.

FEMALE INTERVIEWER: Don't you admit that this is a terribly dangerous activity to be teaching children?

GENERAL REINWALD: I don't see how. We will be teaching them proper rifle discipline before they even touch a firearm.

FEMALE INTERVIEWER: But you're equipping them to become violent killers GENERAL

REINWALD: Well, Ma'am, you're equipped to be a prostitute, but you're not one, are you?

Meghal a cigány, odalent találkozik Kádár elvtárssal.
Kádár megkérdi: Te cigány, mikor volt jobb élni: mostanság vagy az én
időmben?
Cigány feleli: A te idődben a Politikusok politizáltak, a Munkások
dolgoztak a Cigányok meg loptak.
Mostanság: a Politikusok lopnak, a Munkások politizálnak és vazzze azt
akarják, hogy én dolgozzak?!

lol a cigányos rofl.gif
Member
Gold: 0.00
Mar 30 2008 02:58pm
Vadász kalandot mesél a nagypapa az unokáknak:
-...és mikor besült a puskám az oroszlán felém futott, erre én gyorsan felmásztam egy fára, az meg utánam... már majdnem elért... mikor megcsúszott és leesve halálra zúzta magát...
- De bátor vagy nagypapa - ámul az egyik kölök - én összefo**tam volna magam félelmembe.
Mire az öreg:
- Mit gondolsz min csúszott meg...

Két sperma beszélget:
- Te figyelj! Látsz petesejtet?
- Nem.
- Hát akkor ez szopás!!!

- Na apjuk, mi volt az orvosnál?
- Áh, megvizsgálták a prosztatámat. Előrehajoltam, az orvos a bal kezét a vállamra tette... Nem! A jobb kezét tette a válamra... Nem! ÚRISTEN! :Y Mindkét keze a vállamon volt!!!

Egy férfi utazik a HÉV-en, és az újságban a halálozási statisztikákat olvassa. Oda fordul a mellette ülõ nőhöz:
-Tudja, hogy valahányszor levegõt veszek,meghal egy ember?
Mire a nõ:
-Fogmosást probálta már?

Orvostanhallgatók körbeállják a hullát, doki: -Jó gyomor és jó megfigyelőképesség a legfontosabb - benyomja a mutatóujját a hulla seggébe, lenyalja. -Ki próbálja meg? Többen öklendeznek, egy srác jelentkezik. Benyomja az ujját a hulla seggébe és lenyalja. Doki: -Azt látom, hogy jó gyomra van, de megfigyelőképessége nulla. Én a mutatóujjamat dugtam be és a középsőt nyaltam le.

Hogyan készítsük el az unicumos pulykát?

1. Vegyünk egy pulykát!
2. Egy pohár unicum.
3. Tegyük a pulykát a sütőbe!
4. Még két unicum.
5. Állítsuk a hőfokot 190 sütőre!
6. 3 unicum további.
7. Süssük a kapcsot be!
8. Most még tovum 4 univáb.
9. Pulykázzuk meg a zsírt!
10. Unicumot a másik palackot még.
11. Dugjunk pulykákat a hőmérumba!
12. Poharazzunk még egy unicumot az öntbe!
13. Süssük az unicumot még egy óráig!
13+1. ''Gyöngyvirágos kék ibolya-a-a-a!...''
14. Pulykáljuk meg az puha unicumját!
15. Vegyük ki a pulyákot az unicumból!
16. ''Édes anyám, sirhalmomra-a-a-a!...''
17. ''Kiskút, kerekes kút...''
18. Szeletum a pulyák darabbal többe!
19. Pusztuljunk tásztátum
20. Palackoljunk még egy unicum vevétet!
21. ''Nyílára uccásik a krocsmrasumity!...''
22. Állítsuk meg a teritumot és pulykoljunk még egy terítéket!
23 . Leterít az unipulyák, és fogyjunk el!

- Mi lesz, ha Teréz sírjára építik a diákszállót?
- Koleszterin.
Go Back To Magyar Topic List
Prev15657585960397Next
Add Reply New Topic New Poll