Quote (Smat @ 10 Sep 2010 23:43)
fölbaszod maxra a mafia 2t és kábé magzatpózban vered a farkad a grafra szerintem.
crysis meg imo azért gépgyilkos mert ugye elég jó graf van, és hatalmas pályák vagyis nem küldetés közben tölti be a textúrát hanem még előtte bár ebben nem vagyok biztos.
Van rá 1gb Vram, meg 4 gb sima, ez nem befolyásolja az fps-t.
Az már sokkal inkább, hogy van hatszázezer mozgó fűcsomó... viszont ettől még nem lesz szép. pl a biosock sztem szebb, mondjuk ott nem nagyon voltak nagy terek, de nekem a crysis inkább amolyan legeket próbáltak csinálni dolognak tűnik. Nem látom az eredményét az erőforrás zabálásnak. Oké, hogy mozognak a bokrok egyenként, de ez kevés, ekkora gépigényhez. 2007es game, és egy i5 + 5650 közepes grafon elég neki stabilan 30+ fpshez. vicc. optimalizálatlan parasztvakításnak tűnik így elsőre.
ráadásul ha a gép állítja be a grafot, akkor lesz 20 fps, mert mindent magasra tesz. Még bele se vettem, hogy mi lenne 1920*1080ban...
Engem nem nyűgözött le. Mindenesetre jó gamenak tűnik, végigtolom, de meg sem közelíti a hírét (grafra értve).
mondjuk furcsa, h amikor 20 fps volt sem lehetett érzékelni szaggatást, 15nél is csak lassulást, nagyon jól mosta egybe, így 24 fps +/- 4 fpssel is élvezhetően játszható..
This post was edited by CyberPunk666 on Sep 10 2010 03:59pm