Quote (Sup3RN0Va @ Nov 6 2011 02:50pm)
még számtalan kiaknázatlan játék van a diablon kívül am szintén n1 lore-val rendelkezik, mégsem csináltak belőle filmet
a mai világnak Twilight kell
ha jóltudom elkezdtek régebben pl a Bioshock-ból egy filmet csak nem tudom mi lett vele (a filmstúdió azt mondta, hogy csökkentsék a költségeket) ^^
fps játékokból nem készült jó film szerintem (doom is egy kalap szar lett) ...
én a diós háttérvilágban sokkal több fantáziát látok ... de persze itt is ott a veszély, hogy elkúrják, mint a prince of persiát, ha 12es karikával akarják majd kihozni
Quote (Saenchai @ Nov 6 2011 02:47pm)
szerintem a gyártók inkább a wowot szemelték ki,mint potenciális filmforrás,hiszen sokkal nagyobb rajongótábora van,mint a diablonak, azt hiszem el is kezdték csinálni a filmet belőle,de azóta semmi hírt nem láttam róla
másrészről ha mondjuk ilyen minőségű CGI-vel csinálnák meg az egész filmet gondolom kurva sok időt és pénzt kéne beleölni,és lehet,hogy még senki nem lát benne akkora potenciált,hogy megérjen ekkora mértékű befektetést
a blizzard szerintem belemenne a dologba azzal a feltétellel,hogy teljes beleszólási joguk van minden téren,és amire nem bólintanak,az nem valósul meg
bár igazából szerintem a blizzard önmaga is megcsinálhatná a filmet,megvan hozzá a csapat egy része (akik csinálják a cinematicokat is), tőke van szarásig, a film történetét megcsinálhatnák a játék háttérstoryjait és a fő szálat kidolgozó történetírók, szerintem minden adott lenne nekik egy filmhez is akár
de wowban mi lenne az alapsztori? van két klán (vagymi) ami egymást támadja folyamatosan?