Quote (CyberPunk666 @ Sep 21 2014 05:52pm)
Én sem értek hozzá, csak abból indultam ki, hogy vannak rasszfüggő betegségek (bár nagyon kevés) vagy olyan inkább elsősorban, hogy bizonyos rasszoknál nagyságrendileg erősebb vagy ilyesmi.
De területileg biztosan lehet. El kell vinni vidákre a világ másik felére a mi tüdőgyulladás vírusunkat és ott egy csomóan belehalnak.
Én nem hagyományos hadviselésre és háborúra gondoltam, hanem népirtásra. Válogatás nélkül nagy hatótávolságú fegyverekkel.
Az USA szerintem képes lenne bármelyik közel-keleti országban célbajuttatni olyan bombákat, hogy az ország gyakorlatilag megszűnik létezni. az összes nagyvárost a földel egyenlővé tenni és kulcsfontosságú katonai-gazdasági dolgokat is (pl olajfúrók, gyárak). Válaszlépés nem lenne, mert megszűnnének létezni.
Csak ugye a nyugat ilyet nem nagyon csinál manapság a háborúkban, mert ez gyakorlatilag népírtás, de a technika rendelkezésre áll.
Az elso mondatom ott a kvotban pont errol szolt, hogy azt a fajta haborut senkisem nyerheti meg, mert a nepirtas meglepoen egyszeru dolog.
A közel keleten Izrael és Pakisztán egészen biztosan rendelkezik tömegpusztító fegyverekkel, valoszinuleg ebbe a sorba felzarkozhat Iran, UAE, meg esetleg masok is.(itt hatekony nuklearis robbanofejekre utalok, a biologiai es vegyi fegyverek egy ilyen haboruban legfeljebb "bosszantoak"), akinek ilyen eszkozeri vannak azok tobbnyire celba is tudjak juttatni azokat. Nem csak messzirol eszlelheto interkontinentalis raketak leteznek, amiknek az arabol negy tengeralattjaro is kijon.
Hiaba pusztitodf el az orszagot, ezeket a rendszereket pont ugy epitik ki, hogy ne pusztuljanak el az orszaggal. A zsidok eseteben eleg ha kiguglizod a samson opciot, a elgtobb info felteveseken alapszik de eleg jo kepet ad a lehetosegekrol.
Ha esetleg megis begyalulod a kozel keletet es nem tudnak visszavagni azert meg eppen eleg zsido es arab marad a vilagban hogy romma terrorizaljanak, es egy egy varos elpusztitasa vagy teszem azt a sarki jeg leolvasztasa egy hajorakomany mutragyaval azert valos veszelyt jelent, akkor mar inkabb csinaljanak giroszt meg csiszoljanak gyemontot