Quote (TresholdOfUniverse @ 21 Sep 2014 18:36)
hasonlo dolgokrol beszelgettem nemreg egy csajjal aki Koppenhagaban PHDzik az ottani genom intezetnel, es engem meglepne ha ilyeneket tudnank
pont arrol volt szo hogy sejti szinten mennyire lehet megkulonboztetni mondjuk egy feher es fekete embert, es bar en nem ertek hozza nekem az jott le hogy nem nagyon, virusokat erre raallitani meg megnehezebb lenne
Én sem értek hozzá, csak abból indultam ki, hogy vannak rasszfüggő betegségek (bár nagyon kevés) vagy olyan inkább elsősorban, hogy bizonyos rasszoknál nagyságrendileg erősebb vagy ilyesmi.
De területileg biztosan lehet. El kell vinni vidákre a világ másik felére a mi tüdőgyulladás vírusunkat és ott egy csomóan belehalnak.
Quote (TresholdOfUniverse @ 21 Sep 2014 18:36)
kozel keleten tobb allam is rendelkezik tomegpusztito fegyverekkel es "vilagvege eszkozokkel", azert ennyire nem egyszeru a helyzet... ilyenfajta hatalma nincs a feher embernek
hagyomanyos hadviselessel pedig a legtobb fejlett orszag "meghodithatatlan", ez alatt ertem oroszorszagot, kinat, az usat, es az europai blokkot amennyiben egysegesen lep fol, a tobbi orszag vagy ezek befolyasa alatt all, vagy tizevente felujolo loteret kepez
Én nem hagyományos hadviselésre és háborúra gondoltam, hanem népirtásra. Válogatás nélkül nagy hatótávolságú fegyverekkel.
Az USA szerintem képes lenne bármelyik közel-keleti országban célbajuttatni olyan bombákat, hogy az ország gyakorlatilag megszűnik létezni. az összes nagyvárost a földel egyenlővé tenni és kulcsfontosságú katonai-gazdasági dolgokat is (pl olajfúrók, gyárak). Válaszlépés nem lenne, mert megszűnnének létezni.
Csak ugye a nyugat ilyet nem nagyon csinál manapság a háborúkban, mert ez gyakorlatilag népírtás, de a technika rendelkezésre áll.