d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev15605615625635645001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 3,747.73
Sep 10 2010 09:52am
Quote (LindaPpP @ Sep 10 2010 04:44pm)
Nem érdekel, ha azok szerint akik azt hiszik ez normális nem leszek közkedvelt.

akkor gtfo?
Member
Gold: 1.21
Sep 10 2010 10:02am
Quote (LindaPpP @ 10 Sep 2010 17:21)
Inkább az a nevetséges, ahogyan például te beszélsz az új felhasználókkal.
Vannak akik normálisan próbálnak beilleszkedni (mint például én, szerintem) és még azokat is leugatod/beszólogatsz nekik, aztán amikor megunják és reportolnak akkor még neked áll feljebb.
Hogy illeszkedjen be valaki, akinek esélyt se adtok rá ? (mert mindig, mindenki biztosan multi, persze)

addig baszlak amíg belém nem szeretsz
Member
Gold: 124.45
Sep 10 2010 10:02am
Quote (Vismajor @ 10 Sep 2010 16:52)
akkor gtfo?

Nem vágom mi a gond van vele. Tök normális user, és abban igaza van, hogy minden újoncnak keményen nekiesnek néhányan, nem úgy, ahogy kéne. Mindig azon megy a duma, hogy "ó régen a hunsub mennyivel jobb volt... Nos, hamár annyit van emlegetve a régi feeling, meg kell jegyezzem, régen sem kötöttek bele újoncba csak azért, mert új. Nem szóltak be, csak azért hogy az visszamondjon valamit, onnantól kezdve meg lehessen baszogatni... Persze volt kóstolgatás, ha valakinek nagy volt a pofája akkor ment a randomozás (engem pl kemi randomozott le először!!! :D), de mégsem ez, és így ("fogbepofád kurvaanyád büdősköcsög mitkereselitt").
Persze, ez egy összeszokott társaság, ofc hogy kilóg egy újonc, meg annak jobban odamondja az ember, de mégiscsak sok az ami mostanság megy. Kb akkor kezdett ez túlzásba esni, mikor cpt_ghost volt newfag.
Member
Gold: 2,366.74
Sep 10 2010 10:05am
Quote (Oberon_os @ 10 Sep 2010 17:02)
Nem vágom mi a gond van vele. Tök normális user, és abban igaza van, hogy minden újoncnak keményen nekiesnek néhányan, nem úgy, ahogy kéne. Mindig azon megy a duma, hogy "ó régen a hunsub mennyivel jobb volt... Nos, hamár annyit van emlegetve a régi feeling, meg kell jegyezzem, régen sem kötöttek bele újoncba csak azért, mert új. Nem szóltak be, csak azért hogy az visszamondjon valamit, onnantól kezdve meg lehessen baszogatni... Persze volt kóstolgatás, ha valakinek nagy volt a pofája akkor ment a randomozás (engem pl kemi randomozott le először!!! :D), de mégsem ez, és így ("fogbepofád kurvaanyád büdősköcsög mitkereselitt").
Persze, ez egy összeszokott társaság, ofc hogy kilóg egy újonc, meg annak jobban odamondja az ember, de mégiscsak sok az ami mostanság megy. Kb akkor kezdett ez túlzásba esni, mikor cpt_ghost volt newfag.

azért ennyire nem drámai ez

csak van aki jobban ugrik az ilyenre

szeritnem régen is megvolt ez
Member
Gold: 10.66
Sep 10 2010 10:05am
Quote (Oberon_os @ 10 Sep 2010 17:02)

ur right, bátyó
Member
Gold: 1.00
Sep 10 2010 10:06am
Quote (LindaPpP @ 10 Sep 2010 17:39)
Azért mert te vagy a 100. aki elsüti ugyan ezt a "poént" és kurvára idegesítő mikor a 100. ember hiszi azt, hogy vicces.

nem gondolod, hogy ez nem egy olyan dolog amin fel kell kapni a vizet? Ha rajtad kívül senki sem tartja ezt durvának és túlzónak, akkor nem gondolod, hogy nem a társasággal kell kibaszni, hanem alkalmazkodni? Nem gondolod, hogy a többségi stílus és forumozási irányelvek, illetve hozzáállás a mérvadó, nem pedig egy újonc egyéni szabályai? Mi itt ezt így szoktuk, te jöttél ide. Vagy úgy gondolod, hogy ez egy neked való társaság aminek beilleszkedsz a mindennapjaiba, vagy elmész. Gondolod, h majd a másik 50 ember fog hozzád alkalmazkodni?

Quote (LindaPpP @ 10 Sep 2010 17:44)
Nem érdekel, ha azok szerint akik azt hiszik ez normális nem leszek közkedvelt.

Van itt rajtad kívül 20-30-50 ember, akik régóta járnak ide, és mindig ezt csinálják. Ez nem úgy megy, hogy idejössz, és ha valami nem tetszik, akkor nyomod a report gombot. aztán lényegében erőszakkal megpróbálod a te saját ízedre szabni a fórumot. Kapjál már a fejedhez. Te jöttél ide. Neked egy dolgot van jogod itt eldönteni. Azt hogy akarsz-e ebbe a társaságba tartozni. Kurvára ne rendezkedjél. Ha nem tetszik a brigád menj el. van elég forum rész itt a jspn.
Member
Sep 10 2010 10:08am
Quote (CyberPunk666 @ 10 Sep 2010 17:06)
nem gondolod, hogy ez nem egy olyan dolog amin fel kell kapni a vizet? Ha rajtad kívül senki sem tartja ezt durvának és túlzónak, akkor nem gondolod, hogy nem a társasággal kell kibaszni, hanem alkalmazkodni? Nem gondolod, hogy a többségi stílus és forumozási irányelvek, illetve hozzáállás a mérvadó, nem pedig egy újonc egyéni szabályai? Mi itt ezt így szoktuk, te jöttél ide. Vagy úgy gondolod, hogy ez egy neked való társaság aminek beilleszkedsz a mindennapjaiba, vagy elmész. Gondolod, h majd a másik 50 ember fog hozzád alkalmazkodni?

Van itt rajtad kívül 20-30-50 ember, akik régóta járnak ide, és mindig ezt csinálják. Ez nem úgy megy, hogy idejössz, és ha valami nem tetszik, akkor nyomod a report gombot. aztán lényegében erőszakkal megpróbálod a te saját ízedre szabni a fórumot. Kapjál már a fejedhez. Te jöttél ide. Neked egy dolgot van jogod itt eldönteni. Azt hogy akarsz-e ebbe a társaságba tartozni. Kurvára ne rendezkedjél. Ha nem tetszik a brigád menj el. van elég forum rész itt a jspn.

jo én értem miről beszél amugy sőt én is normálisnak tartom mint user
semmi gond vele

elsőre másodikra de még 10.re is reportolja na de amikor itt elsütik neki poénbol szerintem tök felesleges
Member
Gold: 0.00
Sep 10 2010 10:08am
Quote (CyberPunk666 @ Sep 10 2010 06:06pm)

Vagy csak szimplán rányomok a report gombra, azoknál a hozzászólásoknál ahol véleményem szerint engem szídalmazó post ért és tovább lépek mint eddig.
Én nem fogom elviselni olyan hozzászólásokat amikre nem szolgáltam rá, ehhez vagy alkalmazkodik a többi 50 ultra régi felhasználó vagy vállalják a következmények.
Én vállalom, senkinek nem kell szeretnie.

This post was edited by LindaPpP on Sep 10 2010 10:10am
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Sep 10 2010 10:09am
ezen a fórumon vagy egy éve nem láttam igazi newfaget csak multikat meg trader arcokat
Member
Sep 10 2010 10:09am
Quote (CsakMaraKellEzAzAcc @ 10 Sep 2010 17:09)
ezen a fórumon vagy egy éve nem láttam igazi newfaget csak multikat meg trader arcokat

:DDDDDDDDDDDDDDD

yes sir
Go Back To Magyar Topic List
Prev15605615625635645001Next
Closed New Topic New Poll