d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sub-sorozes > Mert Mindenki Lusta Megszervezni
Prev1555657585979Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,496.00
Sep 24 2014 04:25am
Quote (CyberPunk666 @ Sep 24 2014 11:15am)
Én nem tudom elképzelni magam egy olyan társaságban, ahol valakit folyton megalaznak.
Vagy szerinted az normális, hogy van egy társaság és az egyik folyamatosan alázza a másikat?
Ha az utcán látnék mondjuk olyat, hogy az egyik elveszi a másik cigijét ledobja és röhög, nekem az jutna eszembe, hogy te jó ég micsoda primitív suttyó egy banda. Ilyet normális ember nem tart viccesnek.

Te a tarsasagot nem tudod elkepzelni, nem magadat benne.

Nem alaztak meg folyamatosan senkit(legfeljebb ricit, de annak tortenete van es kar belemenni). Jara meg Vis arcoskodott a nojukkel, talalkoztak, beittak, lett belole egy kislanyos pofon es csokolom.

Nyilvan meg kellett volna lincselnunk jarat, Vist meg felkuldenia hegyekbe vezekelni.

Szoktal te emberek koze jarni? Eleg elvetemult fajta, vigyazz veluk.
Member
Gold: 343.00
Sep 24 2014 04:30am
Quote (Fej @ Sep 24 2014 10:24am)
a leirtak alapjan en is ugyerzem, hogy kicsit fel lett fujva a dolog, amit megmondom oszinten annyira nem sajnalok, legalabb van mit olvasni melo kozben ;D

szerintem ez egy olyan eset ami barkivel elofordulhat, reszegen mindenki csinalt mar hulyeseget, szerencsere egyetlen pofon tortent, nem autobaleset vagy hadd ne mondjam, szerintem a lenyeg az, hogy latod ez igy nem volt teljesen okes, az is sokat elarul, hogy jara 0 felelosseget vallal az egeszert

jó, mondjuk azért vállal vmi felelősséget, mert írta az előbb, hogy ha valakit megbántott akkor az szóljon és bocsánatot kér tőle

..bár ez még mindig elég egomán hozzáállás, mert nyilván megbántott és nyilván tudja/tudta akkor is, hogy vismajor erre ugrik; ő mégis nyomta a faszságát
szóval elég buziság még azt is elvárni, hogy kérelmet nyújtsanak be hozzá, hogy ugyanmár, kérj elnézést a faszkodásodért

az meg ígyis-úgyis köpedék amit ricsivel müvel
ott az lenne a normális, ha leszarja meg nem szól hozzá csak ha ricsárd is hozzá
de ő még azt élvezi, hogy másnak árt
remek ember
Member
Gold: 3,747.73
Sep 24 2014 04:30am
Quote (TresholdOfUniverse @ Sep 24 2014 11:25am)

Nem alaztak meg folyamatosan senkit(legfeljebb ricit, de annak tortenete van es kar belemenni). Jara meg Vis arcoskodott a nojukkel, talalkoztak, beittak, lett belole egy kislanyos pofon es csokolom.

Nyilvan meg kellett volna lincselnunk jarat, Vist meg felkuldenia  hegyekbe vezekelni.

En nem arcoskodtam a nonmel. Vagy ha barki ugyerzi hogy igen akkor elnezest kerek, felre beszeltem. En csak annyit szerettem volna mindig is hogyha valakinek baja van velem akkor engem basszogasson ne azokat akiket szeretek(anyu, baratno). Hagyjak ram hogy milyen noket szeretek es h azok hogy neznek ki, eskuszom senki agyaba nem fogom bekenyszeriteni ot.(se anyamat)

This post was edited by Vismajor on Sep 24 2014 04:31am
Member
Gold: 1.00
Sep 24 2014 04:34am
Quote (TresholdOfUniverse @ 24 Sep 2014 12:25)

Nyilvan meg kellett volna lincselnunk jarat, Vist meg felkuldenia  hegyekbe vezekelni.

Abban a postban riciről beszéltem.
Visnel meg a pofon előttről.
Member
Gold: 80.00
Sep 24 2014 04:34am
Quote (TresholdOfUniverse @ 24 Sep 2014 11:25)

vouch

azert ezt a sirast azert mert jari kapott egy pofont nem tartom indokoltnak, vis sokat ivott, az a palinka tenyleg utott mint a fasz (en is ha ittam volna megegyet biztos isten elhanytam volna magam), volt egy kis belso feszultseg regebbrol, aztan az kijott visbol, kicsit nehezen volt kezelheto ennyi szesszel, de belatta utolag, hogy ez igy nem volt jo, nincs is ezzel problema, azt jara is belatja, hogy taho volt a forumon, de ha most talalkoztak volna eletukben eloszor, nem lett volna semmi problema, mert nem szolgalt ra irl szerintem arra a pofonra. Egyebkent meg egy nagyon jo tali volt szerintem, konfliktusok meg vannak, dol wit et. Anarkin eleg szimpatikus volt, hunindex is, kis bmes figura mar ranezesre is, gürkével nem beszéltem sokat mondjuk, de jo volt o vele is talalkozni vegre, vissel is jo volt azert beszelgetni, az angolja tenyleg jo mert vegtelenul magabiztos, de a nyelvtanatol azert tenyleg felallt a szor a hatamon 8D, baratnoje is aranyos volt, tobbiekkel meg talalkoztam mar regebben is.
Member
Gold: 5,390.00
Sep 24 2014 04:35am
Quote (josheide @ Sep 24 2014 11:20am)
Szerintem pont o volt a sunyi, de ez van, az egoista emberek szeretik haritani a felelosseget.

Nem gondolnam, hogy haritom a felelosseget. Valoban indokolatlanul bunko voltam vissel a forumon, de felajanlotta hogy bekuljunk ki, meg a palinkajabol is ittunk, ezek utan nem gondolom, hogy valoban mondtam volna akarmilyen serto vagy igazan banto dolgot ami miatt indokolt lett volna, hogy megusson.

Tetlegesseg amugy sem indokol szerintem semmi szobeli dolog, en legalabb is nem tudom elkepzelni, hogy tudjon valaki annyira bosszantani, hogy megussem. Meg rici sem, pedig eskuszom ugy gondoltam, hogyha meglatom megutom, mert annyira idegesit a stilusa a forumon, de inkabb mas megoldast valasztottam, ami sokkal jobban mukodik.

Ha vis rogton nekem esett volna ahogy meglat megertem, de miutan kibekultunk nem gondolom hogy tettem volna akarmit is a talin ami ezt indokolta tette volna, sajnalom hogyha te ezt nem igy gondolod.
Member
Gold: 3,747.73
Sep 24 2014 04:38am
Quote (Cpt_Ghost @ Sep 24 2014 11:34am)
vouch

azert ezt a sirast azert mert jari kapott egy pofont nem tartom indokoltnak, vis sokat ivott, az a palinka tenyleg utott mint a fasz (en is ha ittam volna megegyet biztos isten elhanytam volna magam), volt egy kis belso feszultseg regebbrol, aztan az kijott visbol, kicsit nehezen volt kezelheto ennyi szesszel, de belatta utolag, hogy ez igy nem volt jo, nincs is ezzel problema, azt jara is belatja, hogy taho volt a forumon, de ha most talalkoztak volna eletukben eloszor, nem lett volna semmi problema, mert nem szolgalt ra irl szerintem arra a pofonra. Egyebkent meg egy nagyon jo tali volt szerintem, konfliktusok meg vannak, dol wit et. Anarkin eleg szimpatikus volt, hunindex is, kis bmes figura mar ranezesre is, gürkével nem beszéltem sokat mondjuk, de jo volt o vele is talalkozni vegre, vissel is jo volt azert beszelgetni, az angolja tenyleg jo mert vegtelenul magabiztos, de a nyelvtanatol azert tenyleg felallt a szor a hatamon 8D, baratnoje is aranyos volt, tobbiekkel meg talalkoztam mar regebben is.

HARDLY
OH NO
BADLY
DE DE DE BADLY UGY
rohogok
Member
Gold: 5,390.00
Sep 24 2014 04:38am
Quote (TresholdOfUniverse @ Sep 24 2014 11:25am)

Quote (Cpt_Ghost @ Sep 24 2014 11:34am)
vouch

ezt a ket postot voucholom, egyaltalan nem gondolok mast az egesz esetrol mint ami ebben a ket postban van, engem nem erdekel sem rici sem cp vergodese sem.

reszemrol lezartam a temat

This post was edited by jarabekg on Sep 24 2014 04:39am
Member
Gold: 0.00
Sep 24 2014 04:39am
Quote (CyberPunk666 @ 24 Sep 2014 12:34)
Abban a postban riciről beszéltem.

nem látom a problémát
ha tudom, hogy a társaság nagy része utál akkor nem megyek oda és nem vergődök éveken át, hogy jaj pls fogadjatok már el miközben meg úgy viselkedek mint egy nyomorék
Member
Gold: 1.69
Sep 24 2014 05:00am
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:DDDDDDDDDDDDD

:DDDDDDD

:((((
Go Back To Magyar Topic List
Prev1555657585979Next
Add Reply New Topic New Poll