Quote (TresholdOfUniverse @ Sep 24 2014 11:25am)
Te a tarsasagot nem tudod elkepzelni, nem magadat benne.
Nem alaztak meg folyamatosan senkit(legfeljebb ricit, de annak tortenete van es kar belemenni). Jara meg Vis arcoskodott a nojukkel, talalkoztak, beittak, lett belole egy kislanyos pofon es csokolom.
Nyilvan meg kellett volna lincselnunk jarat, Vist meg felkuldenia hegyekbe vezekelni.
Szoktal te emberek koze jarni? Eleg elvetemult fajta, vigyazz veluk.
Quote (Cpt_Ghost @ Sep 24 2014 11:34am)
vouch
azert ezt a sirast azert mert jari kapott egy pofont nem tartom indokoltnak, vis sokat ivott, az a palinka tenyleg utott mint a fasz (en is ha ittam volna megegyet biztos isten elhanytam volna magam), volt egy kis belso feszultseg regebbrol, aztan az kijott visbol, kicsit nehezen volt kezelheto ennyi szesszel, de belatta utolag, hogy ez igy nem volt jo, nincs is ezzel problema, azt jara is belatja, hogy taho volt a forumon, de ha most talalkoztak volna eletukben eloszor, nem lett volna semmi problema, mert nem szolgalt ra irl szerintem arra a pofonra. Egyebkent meg egy nagyon jo tali volt szerintem, konfliktusok meg vannak, dol wit et. Anarkin eleg szimpatikus volt, hunindex is, kis bmes figura mar ranezesre is, gürkével nem beszéltem sokat mondjuk, de jo volt o vele is talalkozni vegre, vissel is jo volt azert beszelgetni, az angolja tenyleg jo mert vegtelenul magabiztos, de a nyelvtanatol azert tenyleg felallt a szor a hatamon 8D, baratnoje is aranyos volt, tobbiekkel meg talalkoztam mar regebben is.
ezt a ket postot voucholom, egyaltalan nem gondolok mast az egesz esetrol mint ami ebben a ket postban van, engem nem erdekel sem rici sem cp vergodese sem.
reszemrol lezartam a temat
This post was edited by jarabekg on Sep 24 2014 04:39am