Quote (Inakwo @ Jul 30 2010 02:30pm)
te mirpl beszélsz?

siofokon oltári bulik vannak, tele jo nővel
mi kell még? filozofálni menjek a balatonra vagy mi a fene? talán muzeumokat látogtani? OHH LOL Vis...
Te miről beszélsz? Szövegértelmezés? néha kajak túl sieted a dolgokat imo

Ott írtma le, mit kell csinálni a balatonon. Lazulni. Lemész haverokkal, kiültök a strandra, raktéáztok, röhögtök, társas játékoztok, labdáztok a vízben. néha éjszaka elmentek diszkóba de nem ez adja a 2nyaralás" alaphangját. Az, hogy lemegyek este 6ra siófokra és reggel hazajövök=nn. Jó bulik vannak pesten is, jócsajok szintén... Mondom, voltma lent bulizni, és nem éreztem azt, hogy csak azért, hogy elmondhassam, siófokon voltma bulizni, lemenjek. nem éreztem át a feelinget annyira, emg a többiek sem. Mondjuk mi nem siófokon voltunk hanem lellén, de hidd el, ott is komoly a szórakozás turizmus, de hajnal 2körül hazamentünk mert nem pörögtünk rá annyira a partira. A másik meg, hogy ott nincs kimondottan kiválasztott zene ízlés szerint müködö disco, ott midnegyik tökugyanolyan, nyomják a memories, azt csá. Nem azt mondom,h ogy szarul fogod réezni magad, csak ezt az idealista gondolkodásmódot nem tudom befogadni ilyen ynersen.
jarly