d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Vicces Képek/videók > Olvasd El Az Első Hozzászólást!
Prev15565575585595602492Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.08
Sep 5 2011 03:26pm
Domina Lady Jenny ☠

Weblapunk karbantartás miatt nem elérhető. Nézz vissza néhány nap múlva!

az isten bassza meg
Member
Gold: 1.00
Sep 5 2011 03:34pm
Quote (Liliomtipro @ 5 Sep 2011 23:26)
Domina Lady Jenny ☠

az isten bassza meg

úristen te miket nézel :D

ofc rágugliztam.

This post was edited by CyberPunk666 on Sep 5 2011 03:34pm
Member
Gold: Locked
Sep 5 2011 03:37pm
Quote (Liliomtipro @ Sep 5 2011 10:26pm)
Domina Lady Jenny ☠

az isten bassza meg

agyá felhasználónevet/jelszót
Member
Gold: 1.00
Sep 5 2011 03:37pm
Quote (A122 @ 5 Sep 2011 23:37)
agyá felhasználónevet/jelszót

admin
password
Member
Gold: Locked
Sep 5 2011 03:38pm
Quote (CyberPunk666 @ Sep 5 2011 10:37pm)
admin
password

és tényleg
Member
Gold: 0.08
Sep 5 2011 03:48pm
Quote (CyberPunk666 @ Sep 5 2011 11:34pm)
úristen te miket nézel :D

ofc rágugliztam.

jaja, kicsit utánakerestem mert tudom hogy már postoltam onnan pár érdekességet, tessék megtaláltam őket

Itt szeretném megköszönni az eddigi ajándékokat, amit tőletek kaptam!
Az ajándéklistát igyekszem naprakészen tartani, amennyiben még nem szerepelsz a listán, kis türelmed kérem!

Szadista_not - nek A Humblert a heresatut, és a saját termesztésű nádpálcákat, a paskolót, a padláson talált régi fém és fa eszközöket.
A faroktaposó asztalt, a rabszolgakalodát. A remek alakítását a Spank című filmben.
A saját készítésű süteményt amin a monogramom volt!

Lászlónak A pálcát, a CD és a DVD lejátszót.Az anális sokkolót, a Tokaji Aszút, az édességet.

Imre25nek A stúdió bútorokat. (Andráskereszt, kínpad,spanyol szamár, polcok, kaloda) Bőrbilincseket a szájpecket.

Hardpainnek A saját készítésű szöges korbácsot.

Tonynak németországból A Teddy macit, a Henkell pezsgőt, a Baleiyst. A saját készítésű lekvárt és szörpöt,
porolót, paskolókat, nőgyógyászati kacsát, anal plugokat, a pórázt és nyakörvet, labdákat, harisnyákat, hámot.

g szolgával hétfőn volt egy újabb szeánszunk. Anális tágítás és húgycső tágítás volt a téma, készítettem is néhány klipet, sajnos rájöttem, hogy egyedül videózni és szeánszot tartani elég macera :)

íme az első klip, húgycsőtágítás kisujjal

Kedvenc korbácsom a Bullwhip, mindent bíró szolgámmal szadista_not -el kitaláltuk, hogy egy igazán extrém filmet készítünk. 500korbácsütés, megállás nélkül. A teljes film hossza valamivel több mint 30 perc, ebből láthattok most egy rövid 4perces bemutatót

Egyik kedvenc szolgámat láthatjátok a filmen. Ő nagy CBT rajongó, ebben a kis klipben a farkát szögelem át több, 60'as szöggel.
Member
Gold: 59.00
Sep 5 2011 03:53pm
Quote (Liliomtipro @ 5 Sep 2011 22:48)
jaja, kicsit utánakerestem mert tudom hogy már postoltam onnan pár érdekességet, tessék megtaláltam őket

Az ajándéklistát igyekszem naprakészen tartani, amennyiben még nem szerepelsz a listán, kis türelmed kérem!

Szadista_not - nek A Humblert a heresatut, és a saját termesztésű nádpálcákat, a paskolót, a padláson talált régi fém és fa eszközöket.
A faroktaposó asztalt, a rabszolgakalodát. A remek alakítását a Spank című filmben.

Lászlónak A pálcát, a CD és a DVD lejátszót.Az anális sokkolót, a Tokaji Aszút, az édességet.

Imre25nek A stúdió bútorokat. (Andráskereszt, kínpad,spanyol szamár, polcok, kaloda) Bőrbilincseket a szájpecket.

Tonynak németországból A Teddy macit, a Henkell pezsgőt, a Baleiyst. A saját készítésű lekvárt és szörpöt,
porolót, paskolókat, nőgyógyászati kacsát, anal plugokat, a pórázt és nyakörvet, labdákat, harisnyákat, hámot.

g szolgával hétfőn volt egy újabb szeánszunk. Anális tágítás és húgycső tágítás volt a téma, készítettem is néhány klipet, sajnos rájöttem, hogy egyedül videózni és szeánszot tartani elég macera :)

Kedvenc korbácsom a Bullwhip, mindent bíró szolgámmal szadista_not -el kitaláltuk, hogy egy igazán extrém filmet készítünk. 500korbácsütés, megállás nélkül. A teljes film hossza valamivel több mint 30 perc, ebből láthattok most egy rövid 4perces bemutatót

Egyik kedvenc szolgámat láthatjátok a filmen. Ő nagy CBT rajongó, ebben a kis klipben a farkát szögelem át több, 60'as szöggel.

anális sokkoló :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Member
Gold: 23,221.48
Sep 5 2011 03:57pm
Quote (Nerz8 @ 5 Sep 2011 23:53)
anális sokkoló :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:drool:
be kell szereznem belole par darabot!
Member
Gold: 59.00
Sep 5 2011 03:59pm
Quote (InfamousMythos @ 5 Sep 2011 22:57)
:drool:
be kell szereznem belole par darabot!

esős őszi napokra jó lesz.
Member
Gold: 26.00
Sep 5 2011 04:21pm
Quote (Liliomtipro @ 5 Sep 2011 22:48)

ezek voltak újak: húgycső tágítás, spanyol szamár, anális sokkoló, heresatu (LOL ezen röhögtem)

Quote (Nerz8 @ 5 Sep 2011 22:59)
esős őszi napokra jó lesz.

vagy napsütésben a játszótér mellett

This post was edited by ace07 on Sep 5 2011 04:22pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev15565575585595602492Next
Add Reply New Topic New Poll