Quote (CyberPunk666 @ May 30 2013 12:48pm)
Miért baj, hogy ő nem élvezi a koncertet? Most komolyan, ebbe belekötni?

Kérlek mondd meg minek kell lennie a kedvenc ételünknek, színünknek, milyen filmeket és hogyan kell élveznünk, például nézhetem csak sima sztereóban a dvd-t?
Nem tudom miért gondolod, hogy csak egy normális standard létezik, és ráadásul azt is te diktálod.
Azért ez elég éles sarkítás. Én csak azt mondtam, hogy ha az ember képes feloldódni, akkor olyan élményt tud ez nyújtani, amit máshonnan képtelen beszerezni. Szerintem csak szimplán rossz lehet egy embernek aki képtelen élvezni egy jó koncertet.
Quote (josheide @ May 30 2013 12:50pm)
a koncertek is iszonyat zsakbamacskak tudnak lenni. Volt sok olyan koncert amit nagyon vartam es hatalmas csalodas volt.
Ezt sem tagadom, sok dolgon múlik, a banda, hangosítás, a közönség többi tagja, de legalább annyira belső tényezőkön is, neked milyen kedved van, mennyire vagy kikészülve a különböző szerektől, kikkel mész oda etc...
Quote (fahrii @ May 30 2013 12:54pm)
értem, hát én ebből nem éreztem semmit, ez lehet mondjuk amiatt van hogy nem hallgatok zenét, ha hallgatok akkor edzés közben valami zúzósabb cuccot, de kb ennyiben ki is fúj
a sok ember meg csak szimplán irritáló hatással van rám

.