Quote (qkatz @ 24 Feb 2014 12:36)
nemigazan vagyok summoner, föleg spelleket hasznalok(chain lightning + vmi tűzeső szutyi), csak kell vmi ami tankolja legalabb 1 picit a szarokat.4 zombim van erre a célra ~400 lifeval ha jól emlékszek.act3ban tartok atm, szóval a normalt csak be kene hogy tudjam fejezni

nem mintha lett volna lehetősegem jobb summonos dolgokra, csak ilyen spectral gemet hasznalhattam volna, de az elég szarnak tünt a leiras alapjan (-50% life, dmg etc)
melóban vagyok, igye emlekszek a skilltreemre, van-e bármi érszevétel vele kapcsolatban? skillek amiket hasznalok: clarity - nemigen kell manareg ezen kivül, az a firestormszerüség ami aoe-ben dobja a tozgolyókat(+ignite support + asszem crit dmg multipler support), chain lightning, raise zombies(support minion life) meg van 1 átkom ami visszasebzi a mobokat. erre emlekszem
http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMBAuMFQgelFVAfAiycNsU22D1fQZZJG0myUlNVrmvbfRiCEIdliBuXlZf0nC2nCK6zr7fYJN-w7FXvhQ==pár tipp skilltreevel kapcsolatban:
1. life vagy ES nodok > dam nodok
2. ha nincs rendes itemed, akkor a crites nodokat hagyd a faszba
3. ne probálj meg egyszerre több dolgot skillezni (pl fire + light dam), mer csak az lesz a vége, hogy mindkettö szar lesz (cruel a3 már tuti szenvedés igy)
ja és ha summonok csak tanknak kellenek, akkor szerezz egy summon skeleton + spell totem support gemet, annál jobb nincs, ha csak annyi kell hogy álljon vmi elötted
This post was edited by sylke on Feb 24 2014 04:58am