Quote (fahrii @ Feb 8 2013 05:02pm)
11%

lehet én is meg fogom, egyelőre nagyon élvezem a felfedezést és a dinamikus eventeket

WvWvW amúgy milyen? alapvetően engem hidegen hagy a pvp, de ha jó majd lehet bepróbálom
én nagyon szeretem, de ha egyedül mész be vagy ketten-hárman haverokkal, akkor nagyon keveset látsz csak belőle. lehet segíteni a háborút a supply szállítmányok elvágásával meg ilyenekkel, de akkor buli, ha van egy guilded, amiből mondjuk legalább 30 ember jön és akkor egy nagy csapatként vonultok a mapon. én a Deson játszok, egy közepes guild vagyunk kb 40-50 aktív taggal, pár hete összeálltunk két másik brit guilddel a szerveren és szerdánként meg péntekenként szoktunk felmenni egymás mumble szerverére és együtt www-zünk, akkor ilyen 80fős csapatként szoktunk vonulgatni a mapon általában két, max 3 commanderrel és 1-2 óra alatt feltakarítunk mindenkit, elég mókás

sPvPben most voltak jóféle patchelések, hoznak be új mapot, tournament rendszert is átszabdalják, azt pár fős csapattal már nagyon lehet élvezni, de a játékban nagyon fontos, hogy legyen ts,ventri,mumble kommunikáció