Quote (beni @ 24 Oct 2011 19:56)
amúgy erről van valami hír, vagy szerinted mit lesz érdemes venni
inb4 windows mobile
Hát wp7et csak úgy érdemes, ha annyira le van nyomva az ára mint pár hónapja az omnia 7 és optimus 7 esetében.
Most jön a következő wp7 hullám, ezek a készülékek kb annyiban különböznek a fentiektől hogy kicsit erősebb a hardver és van bennük giroszkóp, ez viszont nem éri meg a több mint 2xes árat (a fentebbi készülékek forgalmazását pedig befejezték, hogy ne legyen konkurencia).
Őszintén szólva ha nem lett volna ennyire pofátlanul olcsó az omnia tuti nem vettem volna meg, túl kötött a rendszer és még a mango után is vannak hiányosságok.
Azt, hogy mit lesz érdemes venni még nem tudom. Nekem ha most lenne pénzem és készülékvásárlás előtt állnék vagy kilenne a faszom a rohamos fejlődéssel és megvenném az SGS2-t, vagy várnék még az ICS-s droidos készülékekre a HD kijelző és a többi nyalánkság miatt

Quote (Vismajor @ 24 Oct 2011 19:47)
Független. Gari annyira nem mérvadó, úgyis akkor baszódik el, ha lejárt a gari, de azért ofc jó lenne, ha lenne. HTC-k nagyonnagyon tetszenek, de iszonyat pénz mindegyik

olyat meg nem akarok venni, amit tényleg kidobhatok fél év múlv a akukába, annyira nem fog érni semmit...
bujtatott 25k. poszt
Hát a HTC valóban el van szállva árilag, ennyiért max Wildfiret kapsz ami szvsz egy szar.
Ennyiért leginkább ezt:
http://www.gsmline.hu/mobiltelefon/21965-sony-ericsson-xperia-mini-proEz egy kibaszott jó készülék
This post was edited by fahrii on Oct 24 2011 02:03pm