22:18 KURVAFECÉR: nega siren cucca van valakinek?
22:19 --[7ECK]--: m ha vkinek kell witchdoctor sett az pm me
22:19 --[7ECK]--:

22:20 Begar: Dragon Knight itemeket keresek.
22:21 Bhwabawwghaawha: keress
22:27 V. Orbán Kiráj Hejtartója: pf mekkora másolat játék ez a dota
22:28 V. Orbán Kiráj Hejtartója: de még csak nem is lenne baj hogy másolat de olyan egszerü
22:29 inaktiv: hát megoszlanak a vélemények erről
22:29 V. Orbán Kiráj Hejtartója: mond meg hogy mi olyan nehéz 4 gombon + jobklikken
22:29 inaktiv: nekem nem nehéz, de aki nem ismeri a moba játékokat, meg a hősök skilljeit annak nehéz
22:30 TUKACSINCSILLA: miröl másolták?
22:30 TUKACSINCSILLA: elég régota van dota
22:30 V. Orbán Kiráj Hejtartója: egy játékrol másolták
22:30 inaktiv: remélem nem azza jön ő is h "lol " másolat meg minen
22:30 V. Orbán Kiráj Hejtartója: cska leegyszerüsitették
22:30 V. Orbán Kiráj Hejtartója: mert azoknak találták ki ezt a dotát akik nem tudtak az alap játékkal játszani
22:30 V. Orbán Kiráj Hejtartója: csak ti már annyira agymosottak vagyok hogy ez fel se tűnt
22:30 inaktiv: na mi a neve annak ?
22:30 inaktiv: dota 1 ?
22:31 V. Orbán Kiráj Hejtartója: nagy dotások vagytok itt magyaráztok azt azt se tudjátok hogy ez egy játék másolata úgy hogy kb 75%át a gép csinálja amit alapból saját magadtol kéne
22:32 TUKACSINCSILLA: menj wowozz ne itt károgj
22:32 inaktiv: nem vagyok nagy dotás, de érdekel melyik jáátlkra gondolsz
22:34 Démokrácia Lovaglya: el se merem képzelni mi lenne ha csak annyit kéne scinálnia mindenkinek, hogy a lanekre a creepeket kiküldje 1 gombbal
22:34 Démokrácia Lovaglya: warcraft3 túl nehéz volt legtöbb embernek és ezért inkább dotázni mentek aztán így lett ilyen népszerű
22:36 YeafKitri: A középiskola is túl nehéz volt a legtöbb embernek és ezért inkább elmentek Skandináv lottót játszani.
22:39 conrad: minden nap van egy majom aki jön a "szar a dota, csak egy koppintás" dumával?

gondolom pwnolták ezerrel és a game a szar ^^
22:41 KURVAFECÉR: én lol oztam sokaig de attertem erre nem klell runakkal baszakodni hösökkel skinnekk stb
22:42 Dbenji: olyan buta vagy az anyád22:42 KURVAFECÉR: ?
22:50 Superman: nem a dota a koppintas, de okey

22:50 Superman: valaki trade?