lakótársam kapott egy windowsphonet 8.1-es windowssal(nem tudom melyik típus, de nem annyira régi), mert elbaszódott az s3asa és csak azt tudja használni és egész nap azon röhögünk, hogy mennyit szop azzal a fos telefonnal
én nem értem hogy tudjátok ezeket a szarokat ennyire védeni
a böngészőn sír be, hogy kb. használhatatlan az ie, kibaszott sok mindent nem jelenít meg(pl. legördülő sávok), annyi idő alatt tudott megnézni egy nyitvatartási időt, mint ameddig lenyomtam 1 v 2 hearthstone meccset
a facebook messenger használhatatlan kb.
besírt azon, hogy nincs stopper a telefonon
nem tudja megcsinálni, hogy youtuberól berak zenét bluetoothon keresztül az itthoni hangszórókra, mert vagy csak a wifi, vagy csak a bt működik

ja és a legnagyobb érvágás, hogy nincs rajta hearthstone, mert tudja a blizz, hogy fölösleges lenne ilyen szarra optimalizálnia
egyetlen pozitívum, hogy amikor eldobja a telefont a használhatatlanságból eredő idegesség miatt, nem lesz semmi baja.
annyira nem értem itt miért szajkózzátok állandóan, hogy vegyenek az emberek WP-t
lehet azért, mert ha már kibasztatok magatokkal, hogy ilyen fost vesztek, akkor legyen másnak is szar... ezért tart ott a világ ahol.
This post was edited by TouchCow on Aug 29 2015 06:32am