Quote (Vismajor @ 11 Jan 2010 20:09)
Aha, nem.
Kurvára nem vagyok irigy, a saját kis költőpénzével+megdolgozott pénzével azt cisnál, amit akar, mi közöm lenne hozzá? Volt már részem burzsoá és szegény életben is, egyszerűen csak szereteam a családom, az életem, és nem tudok olyan helyzetet elképzelni, hogy egy 320 000 dolláros jacht helyett, amin könnyűbúvárkodhatok és horgászhatok, veszek két kék csillagod a nevem mögé. Nem, nem tudom ép ésszel felfogni, hogy egy ember hogy lehet ennyire hülye. De sztem reagálnod sem érdemes a postomra, ez nálam már elvi, morális kérdéseket boncolgat, ami nem egy fórumon fog megváltozni. Ja, és akkor már jöhetnék azzal, hogy picit irónikus, hogy egy olyan ember "védi"(hülye szó, elvégre csak realizálód a szituációt, v hogy) a donorstarosokat, akinek szintén kisebb vagyon van a neve mögött

Nem hiszem hogy bárkit is védene, csak leírta a véleményét
Túlságosan kétoldalúnak gondoljátok ezt: vagy kő gazdag valaki "yachtal és 500k fg-vel", vagy a számláit sem bírja befizetni vagy ha mégis, akkor tegyen félre a családra. Túl sok a 'vagy'
A kettő között van a legtöbb ember imo (még Magyarországon is), és ők miért ne dönthetnének úgy, hogy alkalmanként elköltenek teszem azt 100$-t erre
Amúgy ez eléggé offtopic, nem itt kéne szerintem kitárgyalni
This post was edited by Anarkin on Jan 11 2010 01:29pm