Quote (kabraxis6 @ Fri, Feb 22 2008, 12:21pm)
Ty Koni, nem gondoltam volna, hogy ezt gondolod majd egy request sigrol xd
Nekem nagyon tetszenek rajta a szinek

Most mar sajnalom is odaadni, mert tegnap felholtan csinaltam, es alig figyeltem arra, hogy milyen lett, csak postoltam, hogy megis legyen vmi a topicban, de most frissen es eberen megnezve tok jo lett. Es nem akarom eladni :< Ha nem veszi meg, mehet a text change es beteszem.
Btw textben azert szopok, mert a text tutorialt amit tgfxrol szedtem nem ertem. Vagyis oke, ertem, hogy az elhelyezes, szin, stilus, font szamitanak, de nem ertem, hogy mikor melyik jo..
Annyi a lényege, hogy látszódjon rendesen, de ha ránéz valaki a sigre, akkor először a focalt, ne a textet lássa meg. Ne menjen bele a fokusz pontba (akár egy kicsit belemehet a renderbe, mint pl FriendlyGuy Rachel Stevens, vagy az én We all cry sometimes tagemben), és ne álljon ki nagyon, de mégis látható legyen

Kis pentool vagy rectangle tool (amit akarsz), néha nem árt mellé, sőt ... lásd: TAoF sigjei, ő a mestere ennek ^^
Amugy igy másodjára megnézve fck requestjén a placement jo, csak egy kicsit sötét a szin. Azt a jsp divatszövegeket, h outer glow = faszság ignoráld, mert néha sztem nagyon jól tud jönni

Pl abban a sigben is, mivel fénylő c4d-k stb van benne, nem fog kiállni, ha jo színt választasz fénynek.
This post was edited by TheStriker on Feb 22 2008 09:13am