Quote (xGurke @ 10 Aug 2013 13:41)
H : mell + has + kar
K : hát + váll + csuklya
Sz : pihi / láb
Cs : mell + has + kar
P : hát + váll + csuklya
Sz : pihi / láb attól függően, h szerdán mi volt
V : pihi
+ előfordul néha olyan, hogy lábas / pihi napon futok 5-6 kilómétert szigeten vagy futópadon
vélemények?
Én ezzel diétázom:
ABxABxx
A:
Húzódzkodás 3xbukásig
Fekvenyomás negatív padon (itt igazából 1 gyakorlat mellre..ez lehet simán is vagy pozitívba 30 fokon..) 5x5
Guggolás 5x5
Szűknyomás negatív padon ezt tricepszre ( a negatív pad kiméli a vállat) 3x12
B:
Felhúzás (nálam ez 120kg-ig 5x5 volt.. 140ig 3x5 , felette melegítés és 1x5-ös sorozatok..ha öv nélkül csinálod akkor hasra nemigazán kell edzeni szerintem én pl 140ig öv nélkül csinálom..csuklyára semmiképpen ha nagy súllyal csinálod)
Döntött törzsű evezés 5x5
Fej fölé nyomás 5x5
Bicepszre valami baszás.. 3x12 (nálam ez pl drag curl, nagy rúddal vállszálességben)
ez egy teljes testes edzés sok alapgyakorlattal. minden benne van ami kell : hátra vizszintes-függőleges, láb, mell, váll, karra minden.. egész testre a felhúzás csuklya-alkar mindenlófasz.
ha tömegelsz akkor edzésenként 2.5 kg plusszt rakjál ha diétázol akkor próbáld azt amit 5x5be kibirsz.. ha nem megy akkor a súlyt ne nagyon csökkentsd helyette inkább az ismétlést meg a szeteket.. 3x5 5x3 ilyenek.. itt fontos, hogy ha az 5x5 nem megy de szeretnéd akkor max 3 egymást követő edzésen próbáld ugyan azt a súlyt. ha nem megy harmadikra sem akkor csökkents vissza egy 20%ot és kezd megint a 2.5 kilós pakolgatást
rakhatsz bele 1-2 izolációs gyakorlatot is.. a képen látott vállakhoz azért a fejfölé nyomás nem elég... állig húzás, oldalra emelés kézisúlyzóval meg 1-2 ilyen finomság. ha hasra szeretnél még edzeni azt sem kell túlzásba vinni. felülés negatívpadon egy 15 kilós tárcsával a kezedben és szerintem az bőven elég is. vádlira meg az edzés utáni kardió, nagy szögben bedöntöd a futópadot és gyalogolsz rajta egy 20 percet egy jó sietős tempóban.. nekem ez jobb volt mint bármilyen más súlyzós edzés.
öö, izolációs gyakorlatokra nem vonatkozik a 2.5 kilós emelgetés értelemszerűen. azt azzal csináld amivel tudod.