d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1534535536537538705Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 710.00
Nov 18 2017 01:57pm
Quote (TassassinHc @ 18 Nov 2017 21:56)
nem vagyok biztos benne, hogy a kérdés komoly-e vagy sem..

a bal szemem -2,5 dioptria, a jobb -3,5 volt. VOLT.

milyen mütét volt meg mennyiér
Member
Gold: 3.03
Nov 18 2017 02:00pm
Quote (sylke @ 18 Nov 2017 20:57)
milyen mütét volt meg mennyiér

http://sasszemklinika.hu/lezeres-szemmutet-arak

sima PRK volt.
140k / szem.

Femto-t akartam, de arra nem volt alkalmas a szemem.
Member
Gold: 17,767.00
Nov 18 2017 02:44pm
Quote (TassassinHc @ Nov 18 2017 10:00pm)

sima PRK volt.
140k / szem.

nem tudom mirol lehet szo, nekem egy baleset miatt ~6 szemmutetem volt es a szemem sosem fajt(lezeres cuccot majdnem mindig hasznaltak ill. volt amikor kulon abba kellett beleulnom), szerintem nem is tud "belulrol" fajni

majdnem mindig bedagadt/megduzzadt a mutetek utan, ami eleg szar erzes tudott lenni de annal meg az is rosszabb volt hogy konstans harminc fokra volt befutve az epulet

e: ha mar fajdalom: amikor a szem melle adnak erzestelenitot az elegge tud fajni de az sem a hagyomanyos fajdalom erzet csak kieg a fel fejed

This post was edited by SteelMeetsSteel on Nov 18 2017 02:45pm
Member
Nov 18 2017 02:54pm
Quote (SteelMeetsSteel @ 18 Nov 2017 21:44)
nem tudom mirol lehet szo, nekem egy baleset miatt ~6 szemmutetem volt es a szemem sosem fajt(lezeres cuccot majdnem mindig hasznaltak ill. volt amikor kulon abba kellett beleulnom), szerintem nem is tud "belulrol" fajni

majdnem mindig bedagadt/megduzzadt a mutetek utan, ami eleg szar erzes tudott lenni de annal meg az is rosszabb volt hogy konstans harminc fokra volt befutve az epulet

e: ha mar fajdalom: amikor a szem melle adnak erzestelenitot az elegge tud fajni de az sem a hagyomanyos fajdalom erzet csak kieg a fel fejed

eszedbe jutott már valaha, hogy téged átbasztak és nem a szemedet műtötték? :D

amúgy mitől volt ennyi műtéted?

nekem látásjavítás volt.
amikor a szikével kapargatta le a doki a szaruhártyát, akkor elgondolkodtam rajta, hogy önszántából minek csinál ilyet az ember?
de az egyik legjobb döntésem volt...

mondták, hogy olyan érzés lesz, mintha homokot szórtak volna a szemembe és igazuk is lett.
de már teljesen jó :)
Member
Nov 18 2017 02:59pm
Quote (TassassinHc @ Nov 18 2017 10:54pm)
eszedbe jutott már valaha, hogy téged átbasztak és nem a szemedet műtötték? :D

amúgy mitől volt ennyi műtéted?

nekem látásjavítás volt.
amikor a szikével kapargatta le a doki a szaruhártyát, akkor elgondolkodtam rajta, hogy önszántából minek csinál ilyet az ember?
de az egyik legjobb döntésem volt...

mondták, hogy olyan érzés lesz, mintha homokot szórtak volna a szemembe és igazuk is lett.
de már teljesen jó :)

felrobbant a kezemben egy palack, es 5-6 uvegszilank az ideghartyaig mindent lerendezett
Member
Gold: 122.92
Nov 18 2017 02:59pm
Quote (SteelMeetsSteel @ Nov 18 2017 10:44pm)

jo de te ingerküszöböd =/= pleb mortalok ingerküszöbe

de akkor már ITT dolgok amik eddig legjobban fájtak
szögek kihuzása a csuklombol amik összetartották amig forrt a csont (ez helyi érzéstelenitéssel volt és az volt a baj hogy feljebb a karomban éreztem ahogy mozog a csontom + karcolja BELÜLRÖL a szög)
drain a lábamból az egyik alkalommal amikor kicsit jobban belenőtt/irritáltabb volt a seb a szokásosnál és egy huscafatra rácuppant a vákum miközben huzták ki a térdemböl a csövet
volt egy hétig tartó gyomorsav fosás ami a vége fele a duzzadt vérző seggemnek már ájulásközeli élmény volt
az állkapcsomban beakadt egy ideg kb 2 hónapig, nem volt nagyon fájdalmas de az a konstans fájdalom nagyon gyötrő tud lenni, amikor random elmult igy neztem h wtf ilyen fájdalom nélkül élni

This post was edited by cowding on Nov 18 2017 03:06pm
Member
Gold: 3,000.00
Nov 18 2017 03:03pm

Quote (TassassinHc @ Nov 18 2017 09:00pm)

sima PRK volt.
140k / szem.

lol
szerintem neked fogalmad sincs mi a fajdalom
Member
Nov 18 2017 03:11pm
Quote (SteelMeetsSteel @ 18 Nov 2017 21:59)
felrobbant a kezemben egy palack, es 5-6 uvegszilank az ideghartyaig mindent lerendezett

omg... mit csináltál?

Quote (Taszilo.^ @ 18 Nov 2017 22:03)
lol
szerintem neked fogalmad sincs mi a fajdalom

szerencsére nem emlékszem igazán komoly fizikai fájdalomra az életemben.
Member
Nov 18 2017 03:17pm
Quote (cowding @ Nov 18 2017 10:59pm)

szögek kihuzása a csuklombol amik összetartották amig forrt a csont (ez helyi érzéstelenitéssel volt és az volt a baj hogy feljebb a karomban éreztem ahogy mozog a csontom + karcolja BELÜLRÖL a szög)
drain a lábamból az egyik alkalommal amikor kicsit jobban belenőtt/irritáltabb volt a seb a szokásosnál és egy huscafatra rácuppant a vákum miközben huzták ki a térdemböl a csövet
volt egy hétig tartó gyomorsav fosás ami a vége fele a duzzadt vérző seggemnek már ájulásközeli élmény volt
az állkapcsomban beakadt egy ideg kb 2 hónapig, nem volt nagyon fájdalmas de az a konstans fájdalom nagyon gyötrő tud lenni, amikor random elmult igy neztem h wtf ilyen fájdalom nélkül élni

ugyanez, amikor a csavarokat szedtek ki a labambol - az ahogy a csavarokat kihuztak nem fejadalom volt de elkepesztoen szar erzes - viszont nekemis helyi erzestelenitessel csinaltak es szerintem hosszabb volt a seb mint annak a szarnak a hatokore - az elejet meg a veget ereztem ahogyan felvagtak

a szememnel nem arrol van szo hogy mennyire vagyok kemeny, szerintem egyszeruen nem is tud fajni

Quote (TassassinHc @ Nov 18 2017 11:11pm)
omg... mit csináltál?

szerencsére nem emlékszem igazán komoly fizikai fájdalomra az életemben.

veszelyes hulladekkal dolgoztam
Member
Gold: 710.00
Nov 18 2017 03:23pm
Quote (cowding @ 18 Nov 2017 22:59)

fejfájás
Go Back To Magyar Topic List
Prev1534535536537538705Next
Add Reply New Topic New Poll