Quote (SteelMeetsSteel @ Nov 18 2017 10:44pm)
nem tudom mirol lehet szo, nekem egy baleset miatt ~6 szemmutetem volt es a szemem sosem fajt(lezeres cuccot majdnem mindig hasznaltak ill. volt amikor kulon abba kellett beleulnom), szerintem nem is tud "belulrol" fajni
majdnem mindig bedagadt/megduzzadt a mutetek utan, ami eleg szar erzes tudott lenni de annal meg az is rosszabb volt hogy konstans harminc fokra volt befutve az epulet
e: ha mar fajdalom: amikor a szem melle adnak erzestelenitot az elegge tud fajni de az sem a hagyomanyos fajdalom erzet csak kieg a fel fejed
jo de te ingerküszöböd =/= pleb mortalok ingerküszöbe
de akkor már ITT dolgok amik eddig legjobban fájtak
szögek kihuzása a csuklombol amik összetartották amig forrt a csont (ez helyi érzéstelenitéssel volt és az volt a baj hogy feljebb a karomban éreztem ahogy mozog a csontom + karcolja BELÜLRÖL a szög)
drain a lábamból az egyik alkalommal amikor kicsit jobban belenőtt/irritáltabb volt a seb a szokásosnál és egy huscafatra rácuppant a vákum miközben huzták ki a térdemböl a csövet
volt egy hétig tartó gyomorsav fosás ami a vége fele a duzzadt vérző seggemnek már ájulásközeli élmény volt
az állkapcsomban beakadt egy ideg kb 2 hónapig, nem volt nagyon fájdalmas de az a konstans fájdalom nagyon gyötrő tud lenni, amikor random elmult igy neztem h wtf ilyen fájdalom nélkül élni
This post was edited by cowding on Nov 18 2017 03:06pm