Quote (CyberPunk666 @ May 16 2015 05:15pm)
1, Az aksi idő egy használt telefonnál érdekes kérdés, az akkumulátor egy elég fos technológia. Egy használtból nem vonnék le túl sok következtetést.
2, hosszúnyomás hatására lehet rendezni a csempéket? Neked ez másként volt? ^^
3, Nekem nem némítja le a riasztást, gondolom levetted a hangerőt, ahelyett, hogy kikapcsoltad volna a csörgést. Ugyanis lehet állítani a hangerejét a riasztásnak, meg lehet olyat választani, hogy csörög+rezeg vagy csak csörög vagy csak rezeg.
Ha leveszed a jelzések hangerejét, akkor még szerencse, hogy elhalkul. Így nem szólal meg például tárgyaláson, mert tudod, hogy levetted.
Ez 100% user error.
4, ?? Ez nálam nem így működik, folyékonyan tudok kommunikálni az üzenetablakban, ott valami nagyon nem oké.
5, Nekem nincs ilyen gondom, de elfogadom, mivel ez nem wp hanem készülékspecifikus dolog nem tudok hozzászólni. A hálózatkezelés az a készülék feladata. (bár az eddigi hibák alapján simán lehet hibás a készülék, de lehet szar is)
6, Van benne dinamikus fényerő, vagy nem tudom mire gondolsz, de lehet neked pont szarul állította be, legyen egy újabb hiba, szintén készülék és kijelzőspecifikus dolog, nekem az 520-nál jól működött.
7, A simek mérete elég kritikus kérdés egy ennyire integrált cuccban, minden mm, de a kedvedért, akkor legyen ez egy hiba... (bár 10mm-ből 1mm az 10%!!!
8, azért az alsó gombokat nem elérni elég húzós, akkor talán kisebb telefon kellene, de legyen ez is hiba, ergonómiai probléma, nem érzem át én ballal kezelem a telót.
9, Ezért használom a googlet, csak nem a jobb sarokban lévő nagyítóval indítva, magyarországon tényleg fos a bing.
10, lol
11, Szerintem ez inkább csak szokatlan, de ha neked hiba, hát legyen.
A telefont januárban vették, január 26án. Azóta ennyire gallyra ment volna az akksi? mitől?
Hosszú nyomásra a csempét tudo mozgatni a rendszerben ahova akarom. De ha egy másikat akarom húzni akkor azt is folyamatosan nyomni kell. Tehát 4 pici appot egy sorral feljebb tenni hatványozottabban több idő minthogy hosszú nyomásra szerkeszthetővé válna a felület, gyorsba felhúzgálnám az appokat és mentés.
A riasztást lehet én basztam el, mint írtam is, ok
hálózat fos
De messengernél nem úgy értettem, hogy ha aktívna beszélgetek nem jön át az üzi, hanem amikor kijelzi h üzit kaptam sé rányomok nem jelenik meg, menüben frissitenem kell
Ja és nincs értesítési led! Utálom, hogy nincs