d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Telefon Help Topik
Prev1533534535536537660Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
May 16 2015 09:52am
a telefonban a beállítások csoportosítva vannak funkció szerint.

WTF? Az 520 legfrissebb volt és ömlesztve voltak ^^
Member
Gold: 4,747.73
May 16 2015 09:57am
Quote (CyberPunk666 @ May 16 2015 04:44pm)
Miért, mik voltak azok, amik miatt ez rémálom lett?
Az oké, hogy most lefagyott, de úgy egyébként, mi az amitől mind a két hét rémálom?

1. akksi idő: Soha életben nem maradtam telefon nélkül egy normális, városi napon. Soha. ezzel kétszer bazdmeg a két hét alatt, kétszer. 9%al szálltam fel deákon a emtróra, nyugatinál 4%on volt, írom a chaten, hogy mindjárt lemerül....KIKAPCSOLT, érted, úgy, hogy a mondat kezdetekor még 4% volt, épp azt akartam írni h érdekesen merül a teló h 2 megálló alatt elszippantott 5%ot
2. Mi a faszomért csak 3 csempe méret van, és miért nem lehet hosszúnyomás hatására simán rendezgetni a csempéket, miért kell mindent hosszan nyomni és csak utána húzni, geci idegesítő, és miért nem lehet nekik egyéni színt beállítani, a narancs-feketén kurvajól néz ki a camera gyári lilája (nem)
3. mégis milyen az a telefon amelyiket ha lenémítod lenémitja a riasztást is??? DE TÉNYLEG?! Kétszer aludtam el mert estére némítottam a telót de akkor az ébresztőt is némitja AS_:DA_SD_ADS_AD
Vagy egyébként én simán elhiszem h fogyaték vagoyk és belehet ezt állítani ezt nem is rovom fel neki nagyon mert képtelenségnek tartom h 2015ben egy teló némítása esetén lenémítja az ébresztőt
4. Messenger ha egy ablakban vagyok benne, azt nem lehet frissíteni. Vissza kell lépnem a névsorhoz, OTT frissíteni, majd bemenni a beszélgetésbe. Akkor már látom az új üzit.
5. Ezen lassab a net. Tényleg! Korlátozott vodafonetól persze nem várok el semmit, de a note2mön meg az ultrán meg az lg g2n a facebook faszán müködött. Képeket héba-hóba betöltötte de chat mindig azonnal ment, newsfeedet is szinte azonnal letöltötte, embereket is megtudtam találni etc. Ezzel SEMMIT, az egész facebook egy szar, még a chatnél is olyan lag van hogy inkább smst írok bazdki +bónuszként többször láttam kis E betűt a balfelső sarokban mint az összes telómmal előtte együttvéve, a H+ helyett
6. Miért nem lehet dinamikusan állítani a fényerőt? Mi a geci ez a kicsit-közepes-nagy, sosem olyat rakott be ami jó lett volna de tényleg, és a minimum fényerő is tök magas, meríti a telót mint állat, ami ugye amúgyis szar akksiidőben
7. Nano sim. Iphone magasságokba ér itt a microsoft retardáltságban, mi a szent faszomért kell a micro simet nekem még tovább farigcsálni ?! Tudod mennyit vágott le belőle a csaj? kb 0.1 mmétert.. De pont eleget h microsimes telóba ne tudjam visszatenni. Ezzel is szophatok majd, meg emiatt nem votl 2 napig telóm mert itthon voltam és csak ezért nem másztam be a városba
8. Bal oldalon van a vissza gomb, miért, de miért ?! Jobb kezes vagyok, szerintük mégis melyik oldalt kényelmesebb elérni a hüvelykujjammal? Retardált gecik, bár a sonyban is bal oldalt volt pedig az még nagyobb tepsi, azok is retardáltak. Az lgmben programozható volt(úristen, már a szótól magától, hogy "programozható" megborzongok), a samuban meg jobb oldalt, ami szerintem ezerszer praktikusabb.
9. a jobb oldali alapgomb azaz SEARCH totál alkalmatlan,e gy szar, semmire nem jó BING fos, semmit nem talál meg soha, retek geci hányadék. Ilyet kiír nekem, hogy "nincs találat a google kifejezésre" meg ilyenek, hozzászoktam hogy nem pötyögöm be hogy lumia 930 mobilaréna pl hanem csak h lumia 930 a google első oldalon hozza úgyis a mobilarénát mert a leglátogatottabb oldalak egyike, nahát bingben elfelejtheted, dobált mindenféle szart összefüggéstelenül
10. Ez mondjuk nem halálos dolog, de nekem hiányzott az, hogy kiírja a telefon amikor beállítom az ébresztést hogy mennyi időt fogok aludni. Egyrészt érdekes látni h én most csak ötöt fogok, de ennél sokkal fontosabb hogy androidnál csomószor elfelejtettem átállítani a napot és amikor a savere nyomtam kiírt ah 6 napot fogok aludni és akkor wtf?! gyorsan átállítottam. Itt meg amikor elmentem bízok az istenemben h nem basztam el (ami ugye nálam totál valószínű mivel fogyatékos vagyok)
11. nincs rajta file browser, letöltések mappa nincs rajta pedig csomó mindent akartam volna onnan megnyitni, neeem, menjek be az adott programba és az előzményekből nyissam emg etc, kurva anyád

Hirtelen ennyi de majd még írok hozzá ne aggódj
Member
May 16 2015 09:58am
Quote (Anarkin @ May 16 2015 04:44pm)
Eletben nem volt bajom messengerrel
Ezert nem kell hasznalt telefont venni

?????? Ettől totál rákot kaptam
Totál wipeolva lett a teló, szoftveresen nulláról épíatve (megjegyzem wp8nak kb 3x annyi időbe telt ez mint androidnál)
Mi köze hozzá h használt?
Ráadásul van rá 2 év gyári gari, miért lenne érdekében bárkinek szart eladni, ha nem szar alapból?
anarkin pls
Member
Gold: 0.00
May 16 2015 09:59am
wp7 start óta wp-t használok, egyszer nem fagyott így le nekem

Quote (CyberPunk666 @ 16 May 2015 17:52)
a telefonban a beállítások csoportosítva vannak funkció szerint.

WTF? Az 520 legfrissebb volt és ömlesztve voltak ^^

640 az 8.1 update2vel jött ki, az többek közt ezt tudja, illetve a bluetoothos billentyük támogatását

This post was edited by fahrii on May 16 2015 10:02am
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
May 16 2015 10:09am
Quote (Vismajor @ 16 May 2015 16:57)
1. akksi idő: Soha életben nem maradtam telefon nélkül egy normális, városi napon. Soha. ezzel kétszer bazdmeg a két hét alatt, kétszer. 9%al szálltam fel deákon a emtróra, nyugatinál 4%on volt, írom a chaten, hogy mindjárt lemerül....KIKAPCSOLT, érted, úgy, hogy a mondat kezdetekor még 4% volt, épp azt akartam írni h érdekesen merül a teló h 2 megálló alatt elszippantott 5%ot
2. Mi a faszomért csak 3 csempe méret van, és miért nem lehet hosszúnyomás hatására simán rendezgetni a csempéket, miért kell mindent hosszan nyomni és csak utána húzni, geci idegesítő, és miért nem lehet nekik egyéni színt beállítani, a narancs-feketén kurvajól néz ki a camera gyári lilája (nem)
3. mégis milyen az a telefon amelyiket ha lenémítod lenémitja a riasztást is??? DE TÉNYLEG?! Kétszer aludtam el mert estére némítottam a telót de akkor az ébresztőt is némitja AS_:DA_SD_ADS_AD
Vagy egyébként én simán elhiszem h fogyaték vagoyk és belehet ezt állítani ezt nem is rovom fel neki nagyon mert képtelenségnek tartom h 2015ben egy teló némítása esetén lenémítja az ébresztőt
4. Messenger ha egy ablakban vagyok benne, azt nem lehet frissíteni. Vissza kell lépnem a névsorhoz, OTT frissíteni, majd bemenni a beszélgetésbe. Akkor már látom az új üzit.
5. Ezen lassab a net. Tényleg! Korlátozott vodafonetól persze nem várok el semmit, de a note2mön meg az ultrán meg az lg g2n a facebook faszán müködött. Képeket héba-hóba betöltötte de chat mindig azonnal ment, newsfeedet is szinte azonnal letöltötte, embereket is megtudtam találni etc. Ezzel SEMMIT, az egész facebook egy szar, még a chatnél is olyan lag van hogy inkább smst írok bazdki +bónuszként többször láttam kis E betűt a balfelső sarokban mint az összes telómmal előtte együttvéve, a H+ helyett
6. Miért nem lehet dinamikusan állítani a fényerőt? Mi a geci ez a kicsit-közepes-nagy, sosem olyat rakott be ami jó lett volna de tényleg, és a minimum fényerő is tök magas, meríti a telót mint állat, ami ugye amúgyis szar akksiidőben
7. Nano sim. Iphone magasságokba ér itt a microsoft retardáltságban, mi a szent faszomért kell a micro simet nekem még tovább farigcsálni ?! Tudod mennyit vágott le belőle a csaj? kb 0.1 mmétert.. De pont eleget h microsimes telóba ne tudjam visszatenni. Ezzel is szophatok majd, meg emiatt nem votl 2 napig telóm mert itthon voltam és csak ezért nem másztam be a városba
8. Bal oldalon van a vissza gomb, miért, de miért ?! Jobb kezes vagyok, szerintük mégis melyik oldalt kényelmesebb elérni a hüvelykujjammal? Retardált gecik, bár a sonyban is bal oldalt volt pedig az még nagyobb tepsi, azok is retardáltak. Az lgmben programozható volt(úristen, már a szótól magától, hogy "programozható" megborzongok), a samuban meg jobb oldalt, ami szerintem ezerszer praktikusabb.
9. a jobb oldali alapgomb azaz SEARCH totál alkalmatlan,e gy szar, semmire nem jó BING fos, semmit nem talál meg soha, retek geci hányadék. Ilyet kiír nekem, hogy "nincs találat a google kifejezésre" meg ilyenek, hozzászoktam hogy nem pötyögöm be hogy lumia 930 mobilaréna pl hanem csak h lumia 930 a google első oldalon hozza úgyis a mobilarénát mert a leglátogatottabb oldalak egyike, nahát bingben elfelejtheted, dobált mindenféle szart összefüggéstelenül
10. Ez mondjuk nem halálos dolog, de nekem hiányzott az, hogy kiírja a telefon amikor beállítom az ébresztést hogy mennyi időt fogok aludni. Egyrészt érdekes látni h én most csak ötöt fogok, de ennél sokkal fontosabb hogy androidnál csomószor elfelejtettem átállítani a napot és amikor a savere nyomtam kiírt ah 6 napot fogok aludni és akkor wtf?! gyorsan átállítottam. Itt meg amikor elmentem bízok az istenemben h nem basztam el (ami ugye nálam totál valószínű mivel fogyatékos vagyok)
11. nincs rajta file browser, letöltések mappa nincs rajta pedig csomó mindent akartam volna onnan megnyitni, neeem, menjek be az adott programba és az előzményekből nyissam emg etc, kurva anyád

Hirtelen ennyi de majd még írok hozzá ne aggódj

Kurvara rohogok ezen a poston
1) nekem 2 teljes napot kibir
2) nem kell
3) ebreszt akkor is ha nemitva van
4) lehet allitani a fenyerot is pontosan, csak masik menuben
5) "lassabb a net" :DDDDDDD
tovabb nem is olvasom
Member
Gold: 343.00
May 16 2015 10:10am
mi az a wp well played?!?!? :XGX:DGXDG?x
Member
May 16 2015 10:10am
Quote (Anarkin @ May 16 2015 05:09pm)
Kurvara rohogok ezen a poston
1) nekem 2 teljes napot kibir
2) nem kell
3) ebreszt akkor is ha nemitva van
4) lehet allitani a fenyerot is pontosan, csak masik menuben
5) "lassabb a net" :DDDDDDD
tovabb nem is olvasom

1. kia szart érdekel a tied mit csinál?
2. de kell
3. ezt már a posztban is írtam h valszeg én basztma el
4. és mi a kurva anyámért másik menüben, melyikben
5. lassabb igen, le is írtam ez miben mutatkozik meg, lelehet szopni ha ez olyan vicces, szerintem nem az, hogy egyik telóból átrakom a simkártyát, előbbin tudok facebookozni ezen meg nem :)
ne is olvasd
Member
May 16 2015 10:15am
1, Az aksi idő egy használt telefonnál érdekes kérdés, az akkumulátor egy elég fos technológia. Egy használtból nem vonnék le túl sok következtetést.

2, hosszúnyomás hatására lehet rendezni a csempéket? Neked ez másként volt? ^^

3, Nekem nem némítja le a riasztást, gondolom levetted a hangerőt, ahelyett, hogy kikapcsoltad volna a csörgést. Ugyanis lehet állítani a hangerejét a riasztásnak, meg lehet olyat választani, hogy csörög+rezeg vagy csak csörög vagy csak rezeg.
Ha leveszed a jelzések hangerejét, akkor még szerencse, hogy elhalkul. Így nem szólal meg például tárgyaláson, mert tudod, hogy levetted.
Ez 100% user error.

4, ?? Ez nálam nem így működik, folyékonyan tudok kommunikálni az üzenetablakban, ott valami nagyon nem oké.

5, Nekem nincs ilyen gondom, de elfogadom, mivel ez nem wp hanem készülékspecifikus dolog nem tudok hozzászólni. A hálózatkezelés az a készülék feladata. (bár az eddigi hibák alapján simán lehet hibás a készülék, de lehet szar is)

6, Van benne dinamikus fényerő, vagy nem tudom mire gondolsz, de lehet neked pont szarul állította be, legyen egy újabb hiba, szintén készülék és kijelzőspecifikus dolog, nekem az 520-nál jól működött.

7, A simek mérete elég kritikus kérdés egy ennyire integrált cuccban, minden mm, de a kedvedért, akkor legyen ez egy hiba... (bár 10mm-ből 1mm az 10%!!!

8, azért az alsó gombokat nem elérni elég húzós, akkor talán kisebb telefon kellene, de legyen ez is hiba, ergonómiai probléma, nem érzem át én ballal kezelem a telót.

9, Ezért használom a googlet, csak nem a jobb sarokban lévő nagyítóval indítva, magyarországon tényleg fos a bing.

10, lol

11, Szerintem ez inkább csak szokatlan, de ha neked hiba, hát legyen.
Member
May 16 2015 10:16am
Quote (Vismajor @ 16 May 2015 18:10)

Ha a te wp-s telefonodnak szar az aksija, akkor szar a wp.

kkthxbye
Member
Gold: 0.00
May 16 2015 10:19am
Quote (Vismajor @ 16 May 2015 18:10)
2. de kell
3. ezt már a posztban is írtam h valszeg én basztma el
4. és mi a kurva anyámért másik menüben, melyikben
5. lassabb igen, le is írtam ez miben mutatkozik meg, lelehet szopni ha ez olyan vicces, szerintem nem az, hogy egyik telóból átrakom a simkártyát, előbbin tudok facebookozni ezen meg nem :)
ne is olvasd

ugyan olyan készüléke van, gondolom az tiédben szar az akksi
am én folytatom

6, faszért farigcsáltad amikor ingyen cserélték volna? amúgy is mi köze a wpnek ahhoz hogy nano simet raktak a telefonodba?
7, a vissza gomb szerintem jó helyen van, a bing viszont valóban egy szar Mo-n
8, alapból nem egy konkrét napra adod meg az ébresztést hanem általánosan, szóval ez a probléma nem merülhet fel
9, van file browser, én pl total commandert használok

Go Back To Magyar Topic List
Prev1533534535536537660Next
Add Reply New Topic New Poll