Quote (Rezs @ 14 Jun 2011 16:49)
tegnap éjszaka is, elkezdődött a game, mindenkinek töltötte be...már ott láttam az orosz sárga zászlót...én meg kék voltam...bazdmeg ez velem lesz..
CRAZYBALL néven az orosz gyerek instapickeli madmant (0.7 kd), és utána kiderült volt még egy vele (itt kb minden remény elveszett bennem) aztán elkezdtek egymásnak írkálni sdghk )))) sdlf sd sáűhűg )))) sdég ))
a másik gyerek forsakent hozott, én már egy szót sem szóltam inkább olyan állapotban voltam, kihozom keepert azok meg elkezdenek üvölteni ilyen orosz akcentussal a mikrofonba hogy FACK YUO NOOB RITÁRD mikor elindultam az erdőbe, hogy én miért erdőzök keeperrel
ezek után meg még mesélhetném mik történtek ebben a gémben de felesleges mert minden nap ez megy... ezek az embernek nevezett egysejtű buta sötét állatok basszák szét az idegeimet nap mint nap
?? what? Ha jól tudom, akkor csak a Romanov-dinasztia zászlaja tartalmazott sárgát. A másik pedig, hogy a legtöbben trollkodni veszik meg a különböző zászlókat, pl. én is brazil zászlóval tolom alton.