Quote (A122 @ 23 Nov 2011 17:15)
a ló lehet hogy még él, el szokott szaladni amikor erős ellenfél támadja, bár mondjuk teleport után elő szokott kerülni
szal tied valószínű döglött
de followeremnél volt egy csomo ékszer meg egyéb

daedric a legjobb
olvastam

fogadd el, érveim nincsenek

lehet a dragon az light a daedric meg heavy? és heavy karinak jobb, mert több a defje (különösen heavy armor skillekkel)? duno
daedric jobb, mint a heavy dragon, legalábbis több defet ad, meg sokkal jobban is néz ki (bár az lehet, hogy csak nekem szempont)
follower feltámasztásról nem tudok, olyan bugot találtam, hogy én leöltem az egyik followeremet Boethiah questjéhez, és amikor házasodni akartam, így megjelent a templomban a hullája, és megbotránkoztak a vendégek

írnám, hogy a hullájáról nem lehet-e leszedni a cuccokat, de az elég obvious, gondolom, próbáltátok már.
legrosszabb esetben hakkold meg konzolban, biztos van ilyen csít, hogy "adjál x cuccot", azzal visszaadhatnád magadnak a nagyját (inb4 nincs is)
heavy armort meg weapont nemtom, hol lehet "gyorsan" húzni, mer így weapon az ütésenként nő x-et, armor meg ha téged ütnek.
amit én így észrevettem, hogy jó gyorsan nőtt, az a izé
joinoltam imperial legionbe (bár stormcloaks is jó erre, ugyanazok a questjeik kb), és ott van vagy 5 ilyen küldetés, hogy foglalj el egy erődöt, amit mittomén 30-40 ellenséges katona véd, szóval jó sokat lehet ott kaszabolni rövid idő alatt, meg téged is ütnek, mint a répát, ott talán gyors.