Quote (Janou @ 11 Jan 2010 19:07)
mind a kettőért növekszik a neve mellett a 'You have currently donated/purchased: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx $'
senki ne tudja pontosan mi történik ott, ezt nem lehet megerősiteni sem cáfolni.
még egy gondolat ereéig postolok egyet:
mikor elkezdtem dioz neten, megfogadtam nem kell bot csalás egyebek. Mindent magam utján szereztem. Késobb rákaptam MLDre ahová mint tudjuk kell a lové is ha akarsz jo karikkal menni. Itt jott elo a dilemma Bot+jo cuccok vagy további mf és mehetek tescos szerkoban. Na hopp itt el is dolt a kérdés, belottem botot amig RLkedtem, megvolt az fg jo karikat épiteni. Igazábol ezt pontosan az amit Beni irt, nem volt idom/kedvem csak azért mfelni, hogy élvezni tudjam amit szertnék és ez az mld része volt dionak. Ami a mai napig igy van. Ha napi 3-4 orát kellene ulnom a gép mellett várni mi esik, másik 4et hogy eladjam és csak azután azt csinálni amit akarok, valszeg nem is lennék gép kozelben.
amit mondani akarok:
Ha valaki szimplán élvezni szeretné például a diot és ahhez az kell hogy RL pénzért vegyen fgt, azon cuccot magának, hát tegye amihez kedve van.
Quote (Vismajor @ 11 Jan 2010 19:09)
Ja, és akkor már jöhetnék azzal, hogy picit irónikus, hogy egy olyan ember "védi"(hülye szó, elvégre csak realizálód a szituációt, v hogy) a donorstarosokat, akinek szintén kisebb vagyon van a neve mögött

igen itt pontosan erről van szo, mert minden levetitve rám is érvényesul amik elobb elhangoztak.
This post was edited by Baresz on Jan 11 2010 01:18pm