Quote (Saenchai @ 4 Sep 2014 12:23)
nem hiszem, hogy Simicska neki merne menni Orbánnak, inkább kiharcol majd egy pár csontot magának, aztán elrágcsálja majd azt nagyduzzogva
hogy mikor lesz vége? ha még sikerülne is eltakarítani ezt a szánalmas gerinctelen szarfos féreg bagázst, az embereik már akkor is ott vannak mindenhol, nem tudom, hogy mennyi idő lenne kipucolni a fideszt mindenhonnan (ha egyáltalán lehetséges)
én nem lennék optimista senki helyében
simicska nem hiszem, hogy ilyen könnyen meghunyászkodna: a pénzt pont leszarja, a gazdasági hatalom érdekli inkább. orbán meg tényleg hálátlan, ha az ellenzéki időkben nem áll ki orbán mellett, szerintem leváltották volna még 2010 előtt a fidesz éléről.
Quote (Cpt_Ghost @ 4 Sep 2014 10:46)
túl birka ez az ország ahhoz, hogy elveszitsék a hatalmukat időben, szerintem majd akkor fog elgondolkozni a sok fideszes birka amikor nem lesz mit ennie
szerintem is valami nagyon radikális kéne ahhoz, hogy kinyíljon az emberek szeme, de lehet már szó szerint semmi nem hatna erre a 2 millió fogyatékosra... ráadásul orbánék szépen észrevétlenül élik fel a készleteinket (manyup, devizatartalék, mnb "nyeresége", ami "nem közpénz"...), ki lehet éheztetni még jópár évig ezt az országot. de ha még csődbe is megyünk, aki eddig hitt ennek a kormánynak, az az államcsődről is elhiszi, hogy zsidóármány.
igazából nem tudok egy jó forgatókönyvet se elképzelni:
szép lassan csődbe megyünk, vagy csődközeli állapotba kerülünk, aztán 10-20 év növekedési potenciált elvesztve beállunk a sorba bulgária meg románia mögé?
orbánt megunja az eu és a nyugat, ő meg putyin kebleibe szalad? erre már vannak is jelek jócskán.
még néha az is eszembe jut, hogy a jobbik kerül kormányra 18ban vagy 22ben, de ehhez szerintem túl ügyes a fidesz, meg _talán_ ennyire azért nem vagyunk balfaszok.