Elkezdtem kardiozni + kurva kezdő szinten sulyzózni + ugye diéta
Nincs terem a közelben nem is mennék terembe mert azt se tudnám micsináljak igazából meg stb.. ne rajtam röhögjenek ahogy szenvedek. / van egy kissebb ilyen össze guberált edzőteremféleség ahova el tudok járni de tényleg ilyen semmi az egész, de kezdésnek talán jo /
Kajára eléggé oda figyelek.
Ezt az étrendet akarom tolni amit megjön a rendelt cumo / L-Carnitine 1000 + 100% Whey Protein Professional /
étkezés Reggeli
1. Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional
2. Zabpehely
2. étkezés Tízórai
1. Csirkemell filé
2. Puffasztott rízs
3. étkezés Ebéd
1. Csirkemell filé
2. Rizs
3. Brokkoli (fagyasztott)
4. étkezés Uszonna
1. Csirkemell filé
2. Rizs
5. étkezés Vacsora
1. Csirkemell filé
6. étkezés BeforeSleep
1. Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional
/
http://shop.builder.hu/kaloria.htm4?etekid=1588&act=mutat&minta=1 /
Elsődleges cél most a diéta, ugye gázos a helyzet mert uszodamesterként kb 12 orát ülök állok stb szóval nem igazán mozgok, 2 nap melo 2 nap szabaddal, de mikor melo van akkor probálok reggel este uszni, szabadnapon sulyzózás + kardio.
Jelenleg tonhal csirkemell pároltzöldségek rizs amit eszek, napi 3-5 étkezésben. / meloban aggodom is mert nem tudnak leváltogatni amikor csak elfingom magam, de valoszinü hogy viszek egy hütőtáskát és csá /
De amint kézhez kapom a proteint ezt az étrendet fogom követni.
A kérdésem annyi lenne hogy szerintetek ez mennyire életképes?
L-Carnitine 1000 majd kardio előtt akarom bevenni ofc.
Ugy gondolom az étrend az jo lesz hozzá talán mozgás is elég lesz.
A Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional pedig edzés után azért letolnék egyet. Azzal szerintem nincs gond, bele fér a diétába. Meg nagyon nem akarok izomból vesziteni, már amennyi van.
másfél hete kezdtem el diétázni, mozogni. 94 kg voltam most 89 vagyok. Ennek fele persze viz meg szar meg pisa mert reggel álltam rá a mérlegre.
Várok javaslatokat, lehülyézést stb, mert tényleg nagyon kezdő vagyok, csak már tele a faszom a hányadék alakommal.
This post was edited by Psyclon on Jul 8 2013 01:31pm