Quote (vtibor @ Mar 24 2015 10:01pm)
Egy laikus kerdesem lenne, lassan lejar a 2 eves husegem es kihozhatnek telefont, viszont tanacstalan vagyok.
Alapvetoen az androidrol szeretnek atterni masra, mert eleg negativak a tapasztalatok fagyas, allando frissites meg hogy a kurvaanya is fut a hatterben lelohetetlenul.
Jelenleg s2-m van, szoval meg persze az is lehet, hogy amiatt van ennyi bajom hogy "regi".
A gondom hogy nem tudok donteni hogy merrefele nezelodjek. Nyilvan 3 alternativa van az ios, windows meg a blackberry. A hasznalatot tekintve teljesen erdektelen nekem hogy melyik oprendszerre van 1231233112 alkalmazas mert nekem a leglenyegesebb az hogy ne haljon meg fagyassal es ha rabokok egy baszott ikonra akkor betoltson az alkalmazas es ne fel perceket varjak ra... Illetve meg a kamera ami annyibol szempont hogy vakuzni tudjon legalabb s2 szintjen mert ez munkanal hasznos (de mivel mar ez reginek tekintheto gondolom barmelyik tudja ezt a szintet).
Iphone mellett szol hogy azt ismerosoknel lattam hogy sose fagy le. de nyilvan erre is van szamtalan ellenpelda
windows meg blackberrys telefont viszont meg csak nem is lattam kezben mert a kornyezetemben mindenkinek zold manoja meg almaja van.
mondjuk ugy ujraolvasva eleg fasz kerdes, mert igy nyilvan mindenkinek meg van a maga kedvence, de a lenyeg hogy olyasmit szeretnek amire tenyleg szart se toltenek le, csak gyors legyen, vakuzzon meg emailt tudjon kezelni tobbit leszarom. (aztan ha aszondjatok persez hogy az uj 30 magos androidosok mar nem produkaljak a fenti anomaliakat akkor hiszek az okosabbaknak es lehet maradok a guglisnal)
nem szeretnek mellenyulni hogy valamit kihozzak es 2 evig csengetem amit mar 2. honapban megbanok
szerintem erre barmelyik mai telo alkalmas. BB-t szerintem se vegyel, mert halott brand. teny, ami a kezemben volt sok eves BB par honapja az bitang gyors volt meglepoen. azt hittem vicc, hogy 4 eves
lumia 735 kamerat volt lehetosegem tesztelni, nem egy K zoom, de teljesen jo. villanoja is van