Quote (championmath @ 2 Jun 2013 21:15)
Szerintem is sok a heti 6 edzés, bár ezt te érzed, ha nincs izomlázad, ízületeid nem fájnak akkor szerintem jó, nekem a heti 3 jobban bevált, ami viszont szerintem még jó lehet, ha nem határozod meg ilyen specifikusan, hogy milyen gyakorlatokat csinálsz, hanem mondjuk mellre, 3 gyakorlat 3x8-12, és így ha foglalt pont valami ahova mennél vagy ilyesmi akkor is tudsz mást csinálni és amúgy sem árt variálni a gyakorlatokat.
variálva vannak amúgy, nem feltétlen ez a sorrend, nem is feltétlen csak ezeket csinálom, ha valami sokáig foglalt, akkor lehet kavarni a szart mindenfelé, lényeg, hogy ugyanazt az izomrészt mozgassa
van néha, hogy tele van a terem
tolódzkodás, húzódzkodás variációk, kézenállós fekvőtámasz, szerencsére szabadsúlyos dolgokkal nem szokott ilyesmi lenni, mert súly meg hely van elég
Quote (32rferkipper @ 2 Jun 2013 21:24)
vallra ez nagyon keves.. deadliftet beteheted hat napra..viszont ha nagyok a sulyok guggolasnal es deadliftnel akkor egymast koveto napra sem celszeru rakni oket mert kiegsz az tuti.. tricepszhez szukfogassal valo fekvenyomast betennem..deadlift elott ha megis marad kulon napon akkor valami hasazos melegitest csinalnek..tricepsznel valamelyik napra tolockodas mehetne.. hat hirtelen ennyi.. igazabol en nem edzenek bicepszre meg tricepszre 2x a heten foleg egy ev gyuras utan bar ezt te erzed mennyit birsz.
vállra szoktam még L-flyt csinálni kábellel, nem tudom mi mást lehetne még berakni
általában addig edzem, amíg már mozgatni alig bírom
1 évig valahogy így nézett ki:
hétfő: mell/kar
kedd: kézilabda edzés
szerda: láb
csütörtök: általában ilyenkor voltak meccsek, ha tudtam, hogy meccs van, akkor szerdán nem lábazok, mert belehalnék guggolás után a rohangálásba
péntek/szombat/vasárnap: hát/váll valamelyik napon, ill. láb bepótolása, ha meccs volt, illetve néha foci társasággal, ami inkább ~2 órás cardio, mint edzés
de most több időm lesz, a heti 6 edzéssel sincs gond, strapabírásom meg van rá, deadliftet meg hagyni fogom hát napon, az egy felvetés volt igazából, hogy megérné-e külön
a heti 6 edzés lényege, hogy 3 db hosszú ~2 órás edzés helyett inkább 6 db. max 1 órásra bontsam fel
egyelőre ki fogom próbálni fahrii felbontását, elég szimpatikusnak tűnik a rendszere
Quote (Bazsa7 @ 2 Jun 2013 22:06)
Én hátsó vállra is csinálnék valamit mindenképpen.
na majd utánajárok akkor
This post was edited by Klontar on Jun 2 2013 04:18pm