Quote (bbaallaaggee @ Jan 22 2014 06:08pm)
Engem azért érdekelne, hogy milyen diplomái vannak, ha orvos-közgazdász-mérnök-bölcsész, akkor most azonnal odamenyek és leszopom, de ha mind a 4 nyelvtanári, arra hadd ne álljon már fel egy kicsit se a faszom
Jó hírem van: tényleg egy kicsit sem kell izgalomba jönnöd: 2000: angol-latin bölcsész + tanárszak, 2003: ógörög filológus, 2005: általános és alkalmazott nyelvész (angol-német-francia-latin-ógörög-héber-japán-orosz: ezekből a nyelvekből vagyok perverz) mindegyik a Debreceni Egyetem Bölcsészkarán, de 2003-tól végleg Pestre költöztem a minisztériumi melók miatt. 2000-2004-ig voltam nappalis PhD-s a Nyelvtudományok Doktori Iskolában, de sajnos annyi dolgom volt, hogy szart se haladtam a disszertációval, aztán jól összebalhéztam a témavezetőimmel (sajnos túl nagy volt a pofám), így hiába adtam be 2006-ban is meg 2010-ben is bekötve a téziseket, nem írták alá. Idén év végén újra megpróbálom a (harmadjára) teljesen átdolgozott koncepciót újra beadni, hátha. Sz'al az egyetemi karrierem jelenleg 10 éve vakvágányon van, pedig 5 évet tanítottam (közt. ösztöndíjasként, demonstrátorként meg PhD-sként), jelenleg szakközépiskolai angoltanárként keresem a hamburgerre valót, meg vállalkozóként néha fordítgatás-tolmácsolgatás-magántanítványok stb. Szívesebben tanítanék egyetemen, elhiheted. A katonaság még az, amit szívesen csinálok, itt valahogy minden sikerül.
Tényleg júl 16-tól aug 9-ig Tatán voltam a lövészdandárnál, és nagyon szuper volt. Te is valami katona vagy?