Quote (fahrii @ 2 Jun 2013 15:11)
rossz az egész
szerintem
1. mellhez tricepszet, illetve háthoz bicepszet rakni a lehető legroszabb párosítás. Mivel segédizmok így habár előre bemelegíted mellezésnél a tricepszed pl, viszont mire odajutnál hogy tricepszezel már nem fogod tudni rendesen megedzeni az izmcsoportot, a hát-bicepszél ugyan ez a probléma
2. egy hét minek 2x megedzeni a bicepsz tricepszet?? ha jól csinálod alapból képtelen lennél rá (nálam pl kell kb 5-6 nap regenerálódás legalább egy edzés után) - ha úgy érzed 2 nap után készen vagy mégegy kar edzésre akkor egyszerűen szarul végzed a gyakorlatokat..
3. nincs pihenőnap, ilyen terv mellett túledzed magadt aztán hetekig baszhatod az egészet
4. deadlift nyugodtan mehet hátnapon, minek különrakni?
4. erre én is gondoltam, sőt, eddig is így csináltam, de mivel eléggé megmozgat mindent, gondoltam megérhet egy külön napot
3. vasárnap pihenek, minden izomcsoport kipiheni magát a következő napjára (a heti 3-4 edzés + kézilabda csapatban + foci hobbi szintent 1 évig fenntartottam úgy, hogy nem haltam bele, egyszerűen nem azok az izmok izomlázasak, amit épp használnék)
2. nem tudom mit csinálnék rosszul benne amúgy, másnap bicepsz még izomlázas, két nappal később meg már teljesen felépült, kalapács/concentrationre 4*8-10*16kg mindkét kézre, kétkezesből pedig rúddal együtt nagyjából 40 kiló 4*8-10
tricepszet szoktam két nappal később is érezni, mert a fekvenyomás is használja, de három nappal később az is mindig felépül
+ ha neked 5-6 napig izomlázas valami, akkor valami a kajálásban nem stimmel (pl. kevés a magnézium)
1. pont ezért hallottam amúgy, hogy így a legjobb párosítás, mert teljesen kicsinálod a toló/húzó izmokat mell/hát napon, és teljes erővel edzheted a másikat, amíg az egyik pihen
E:/ 5. ass-to-ground az kvázi guggolás, csak a segged leér a földre, olyan mélyre bemész
főleg hamstringet használ pluszban
Quote (RRC @ 2 Jun 2013 15:09)
deadliftet kis súllyal fölösleges
jah, erre is gondoltam, ezért volt eddig a hát nap része, nem kellett bemelegíteni külön alhátat
This post was edited by Klontar on Jun 2 2013 07:23am