Quote (dihep @ 10 Nov 2010 22:54)
nemtudom nekem csak a lockokkal van bajom ha tankolok, de azok közül is csak néhánnyal amelyik kamikáze
nem sok freezes maget látok, de ha egyáltalán sikerül mageval összefutnom, akkor verni szoktam damage doneban és dpsben is...
Quote (iFeelAlone @ 10 Nov 2010 23:23)
Annyi a szabály ha behúz a tank 3-4-x mobot akkor azt lődd amit ő üt. Néhány másodperc múlva viszont aoezhatsz is akár. Ha nem tudja megtartani és beszól akkor küldd el a kurva annyába noobot.
azt szoktam, de alapspellem ad 500 dmgt, ráküldöm az első aoe-t, 300-400 dmg *2, majd 300 a másik aoe, ezek elég gyakran critelnek és kapok melléjük 1k+ instantot... van egy szörnynek ezen a szinten elitnek 7-8k hpja, egy rotával letolom a felét 1 ellenségnek.
Ha nagyon nyomom akkor esélye nincs, hogy megtartsa az aggrot...
lényegében több 2-3kt tudok aoe-ben rájuk tolni másodőercek alatt, és még 2-3kt egy ellenfélre instantokból, attól is függ mennyire adja be...
Quote (W00 @ 11 Nov 2010 01:44)
Ugy tudom mage-nel az invisibility csokkent aggrot.Most eleg para az arcane mage dps / aggro ,szoval varj egy kicsit pull utan mielott belekezdesz az egygombos rotaba.

Nalunk egyebkent van egy fury warrior aki jobban epit aggrot barmelyik tankunknal,szoval megesik az ilyen.
freezes vagyok, és nem egy gombos a rotám... invisibility az majd level 78as skill...
Alapskill a frostbolt, adom a cone of cold aoe-t, a frost novát + finger of frost és brain freez instantok, kb ezeket beadom mire lejár a cooldown és mehet előről..
általában legrosszabb esetben is második vagyok a dps listán, és előfordul, hogy több a dmgem, mint a tanknak... először meg sem tudtam őket közelíteni, aztán fej fej mellett, most meg pihennem kell, mert ha rendesen támadok leaggrozom a fele bandát...