Quote (R4p1d @ May 23 2013 12:06am)
Kb. 12 éves lehettem, cserkésztáborban voltunk. A mező közepén sátor, kb. 2 km-re semmi ház. Civilizáció nuku, egy hétig nem fürödtünk, max forrásnál.
De ez még hagyján, szarni se nagyon lehetett... itt kezdődtek a gondok. A tábortól kb. 200 méterre volt egy pottyantós, ami éjszaka volt kegyetlen, főleg erős szél mellett. Hiába húztuk össze a sátor elején a cipzárat, valahogy mindig éreztük a kb. fél éves ürülék illatát.
Szóval akinek szarni kellett, választhatott... pottyantós, vagy ás egy gödröt és oda nyomja. Sajnos baleset történt velem, valószínűleg az előző nap megevett bundáskenyér+tej+gyömülcs kombinációja okozhatta a beleim abnormális működését.
Kb. hajnali 2 lehetett, mikor álmomból hasfájásra ébredtem. Éreztem hogy itt gondok lesznek, nosza megindultam mint az őrült a pottyantós felé, mivel nem sok esélyét láttam annak hogy gödröt ássak hajnali 2-kor. Útközbe természetesen felbuktam valami dologban, ami elég nagy ricsajt keltett, és úgy kb. az egész tábor felébredt.
Megérkezvén a helyszínre, gyönyörű látvány fogadott... Púposodott a kupac a gödörben. Én hülye vittem egy elemlámpát is, hogy azért el ne essek útközbe és biztos hogy eltaláljak a budiig. Ez volt a vesztem, mert belepottyant a lámpa a kupacba, ahogy vizsgáltam hogy kb. hány tonna szar lehet a gödörben. De hát nem volt mit tenni, szarni kellett. Villámgyorsan lekaptam a nadrágom, és mintha atombomba robbant volna, jött minden egyszerre, telispriccolta belülről az egészet.. A budiig hallotam a tábor felől a kacajt, ami valószínűleg a robbanás hangjára volt a reakció.
Aztán jutott eszembe hogy nem hoztam semmit amivel kitörölhettem volna. Visszasomfordáltam a sátorhoz, s megoldottam a dolgot. Itt annyi volt a baj, hogy 4 személyes sátrakban laktunk szóval gondolhatjátok mit szóltak a többiek...
A story csúcspontja, hogy következő nap délutánjára előkerült a lámpám, és megkérdezte a felügyelőnő, hogy nem hiányzik-e valakinek. Természetesen lapítottam, mindenki más meg röhögött...
Azóta se mentem táborba.
ha ez igaz akkor üdv jspn, társaidra találtál
egyébként multi/10
This post was edited by AngryBug on May 22 2013 06:49pm