Quote (cowding @ 17 Apr 2013 19:16)
Jólvan

elhiszem

Hasra heti 4x eddzem, edzésenként 4x30 negativ pad, (azt te hogy csinálod? Én teljes felülést, viszont nem teszem le a hátamat, hanem kb 1-3 centire megállok és onnan indulok vissza)
hát ha 4x30, akkor szarul csinálod, meg amúgy is (a leírás alapján)
súly nem feltétlen kell, anélkül is szarrá lehet durrantani ha tudod mit csinálsz
teljes felülés hülyeség, ne emelkedjen el a gerinced a padtól, csakis a lapockád, csúcsponton várj kb 3 mpet + feszíts rá, aztán lassú negatív szakasz
http://www.youtube.com/watch?v=0ewb5orFa5syoutubeon gyors rákerestem, itt a videón kurva szabályosan csinálja a picsa, így csináld te is
Quote (Kenny10 @ 17 Apr 2013 19:38)
Javasolnék egyfajta hasgyakorlatot
Harangozás
mióta csinálom ezt a gyakorlatot megkedveltem a hasazást, sok felülés, lábemelést nem kedveltem annyira, de ez a gyakorlat nagyon jó
3x20-at csinálok, úgy hogy egy sorozat után csinálok még 1 gyakorlatot (lábemelés, haskerék, lábfelhúzás általában) második sorozatnál már nagyon fáj, és feszül, másnapra pedig elég izomlázas szokott lenni, tömegnöveléshez és szerintem ideális, meg gondolom amúgy is, én egy ideig nem tervezek diétát, szálkásítást, amíg tudok tömegelek (100kg szeretnék lenni, ami még elég messze van :s egyenlőre 90kg a cél)
ennek is ugyan az a lényege mint a hasprésnek, fasza gyakorlat
én még a lábemelést ajánlom, habár nem árt ide egy kis izomtömeg
This post was edited by fahrii on Apr 17 2013 12:45pm