Quote (llllllllllll @ Aug 26 2016 11:05am)
és ha amin otthon dolgoznál megegyezik azzal, amin bent dolgozol?
csak bent meg van hozzá minden információ, SW, HW, pénz, támogatás, amire valaha szükséged lehet
ja meg nem mellékesen fizetnek is érte
Amugy ott van pont egyebkent, hogy infrastruktura es haverok nelkul otthon lehet nem olyan hatekonyan dolgozni, ezeket meg eloteremteni a sajat celjaidra, meg onmagaban nem biztos hogy fun, ezen meg gondolkodnom kell.
e: De szerintem akkor is talalnod kene valamit teljesen magadtol, amivel szivesebben foglalkoznal, meg akkor is ha ez nehez, es rengeteg kreativitast igenyel
Quote (-joey- @ Aug 26 2016 11:10am)
Sikerült jól belezavarodnod a hülyeségedbe. Ha saját projecten dolgozol, az nyilván nem szabadidős tevékenység, hanem munka, hiszen azért csinálod, mert azt akarod, hogy megtérüljön.
A szabadidős kreativitás meg kb. abban merül ki, hogy leszervezel egy családi/haveri találkozót vagy utazást vagy romantikázást a GF-fel, vagy egész nap dank meme-k után kutatsz, hogy legyen kontent a subra.
sajat projektbol nem mindig var az ember megterulest, egyszeruen a kreativitasa kielese miatt csinalja, szoval semmi ellentmondas nincs abban amit mondtam, csak te nem tudtad igazan jol ertelmezni
nekem nem merul ki ennyiben a szabadidom kihasznalasa
This post was edited by jarabekg on Aug 26 2016 04:16am