Quote (Namechange @ 30 Sep 2013 14:58)
És igen, az emberek ennyit látnak ebből a munkából. Megyek is mert teljesen felesleges lenne írnom bármit is ezek után.
Te vagy a király Mesh, csak így tovább az életedben. Remélem eljut az agyadig hogy itt egy pár ember előtt most elég szépen lejárattad magad.

mert ennyi is?
biztos szepen kell kinezni melle, meg tudni kell negy tanyert vinni egyszerre egyenes tartassal, ha meg kerdeznek valamit, nem ugy valaszolni, mint egy down-koros, fizetopincereknek meg anyagi felelossege is van etc, de most epp egy segedpincerrol volt szo
az meg nyilvan nem veletlen, hogy gyakorlatilag 0 vegzettseggel el lehet menni pincernek, vagy legrosszabb esetben kernek valami idegenforgalmi szkis vegzettseget meg tapasztalatot
felreertes ne essek, nem nezek en le semmilyen munkat, de eleve tiszta rohej, hogy valaki azon lovagol, hogy OMG NEKEM MILYEN NEHEZ MUNKAM VAN TE BIZTOS NEM TUDNAD ELVEGEZNI, hat meg ha ilyen low tier szar
meg ha egy szivsebesz jonne ide pattogni vele meg primitivezni, ot is elbol korberohognem
Quote (ace07 @ 30 Sep 2013 15:00)
Ezt viccből írtad nem?
igen, nem is ertem, miert nem a segedpincerek alkotjak az europai parlamentet meg az ensz bt-t is
vilagosits mar fel pls, mert nekem vannak pincer ismeroseim, de egyik se veri a mellet ket kezzel ra, hogy uristen az enyem a vilag legnehezebb munkaja
lehetne annyi ertelem mindenkiben, hogy belatja, hogy minden foglalkozasban van valami nehez (meg konnyu is), de attol nem lesz senkinek nagyobb a fasza, ha itt fenyezi a munkajat
Quote (Ghostmasterq @ 30 Sep 2013 15:07)
nem igazán, csak nekem volt mindkettőben részem, és futószalag, vagy gyárimeló >>>>>>>>>>> pincérkedés
futószalagot, vagy gyár tök mind1.
én dolgoztam a Tiszaújvárosban a Jabilban, 2 és fél óra oda, 2 és fél óra vissza, 12 óra meló
esküszöm az ácsinaskodás után a legjobb melóm volt eddig
mert neked ilyen a beallitottsagod?
tenyleg marha nehez lehet elkepzelni, hogy aki meg szeret emberek kozott lenni meg emberekkel foglalkozni munka kozben, az meg jobban elvezi a pincerkedest
This post was edited by bajcli on Sep 30 2013 07:10am