Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Apr 25 2012 02:53pm)
gimi óta soha nem voltam jó matekból, tényleg szinte 0 matektudással mentem egyetemre. volt 2 félév matek (analízis, valszám, lineáris algebra), két félév statisztika és egy félév gazdaságmatek, eljártam különtanárhoz, és simán meglett, azt is megkockáztatom, hogy ha nem lennék ilyen lusta, még saját kútfőből is átmentem volna... szóval g karra nem kell annyira durva matektudás, k kar az már más kérdés. engem a gazdaság, meg a társadalomtudományok is érdekelek, ezért remélem, hogy jó lesz a 2 szakos megoldás...
szerintem K karra sem kellett
eleve a szigorlat tesztes volt, amin át lehetett csúszni ... mekkora faszság már
utána pedig olyan dolgokat tanultunk, aminek a matematikai alapját kurvára nem értette senki igazán ... például: átjött egy tanár az ELTE komplex rendszerek fizikája tanszékről beszélni a dinamikus sztochasztikus módszerekről, aztán igyekeztél valami kis tudást összekaparni, hogy átmenj a vizsgán ... amiből mondjuk szóbeli is volt, de akkor is:
Quote (josheide @ Apr 25 2012 02:53pm)
Én elég gyenge vagyok matekból szóval félek a Calctól, nyáron igyekszem megtanulni előre de ez az egy reményem van.
továbbá valaki nem tudja mennyibe kerül egy olyan személyre szabatott öltöny amiben már nem lenne annyira gáz a parlamentben flangálni. a Mostani öltönyöm elég régi és jelentősen kifogytam belőle.
szerintem itthon 50-60k ból faszás öltönyt veszel már
This post was edited by beni on Apr 25 2012 07:59am