d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > d2jsp / Hunsub Moderáció > Kérdezz Itt
Prev15051525354197Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 0.00
Jan 11 2010 12:40pm
Quote (Baresz @ Jan 11 2010 07:37pm)
én neked eléitélni embereket, abszolut 0 informácio alapján?

minek kolt fgre, miért nem unokáit iratja be egyetemre....
Az ember kiváncsi, igen. De ez a fajta kiváncsiság irigységbol fakad meglátásom szerint. tudod mit itt egy példa:

Tegyuk fel, a Te hobbit az értelmetlen hozzászolások postolása jspn, mert az életben sajnos nem tudsz semmit felmutatni. Suli után irány a net és postoljuk mindenhova valamit cimszoval uissuk el a délutánt.
Valaki errol tudna véleményt aalkotni, például: miért nem tanulsz, vagy ha nem kell tanulnod, miért nem melozol, hogy legyen mit enni adnod majd a családodnak.

Gondolom nem néznéd ezeket a kommenteket szivesen, fel lennél háborodva, milyen jogon ugatnak bele az életedbe, utasitanak, megjegyzéseket tesznek Neked mit kellene csinálnod, az idővel/pénzeddel stb.

mielott félreérted kiemelem ez egy példa

nem akarok én beleszolni senki életebe - még irtam is hogy tölem arra költi a pénzét amire akarja - de azt te is beláthatod, hogy jobb helyre is mehetne
Member
Gold: 3,555.00
Warn: 30%
Jan 11 2010 12:42pm
11 Members: Vharimatras, banyek, Janou, Hellmarch, -joey-, CyberPunk666, Klontar, Floodban, sylKE, boh_tom, Oberon_os

több itt a csillag mint az égen
Member
Jan 11 2010 12:42pm
Quote (Occasional_Other @ 11 Jan 2010 19:40)
nem akarok én beleszolni senki életebe - még irtam is hogy tölem arra költi a pénzét amire akarja - de azt te is beláthatod, hogy jobb helyre is mehetne

jó, megvan az ő álláspontja is, persze szerintem benne van az is, hogy kicsit magára vette az élcelődést
Member
Gold: 26.29
Jan 11 2010 12:44pm
Quote (Occasional_Other @ 11 Jan 2010 18:40)

o persze mindenki tudja sok felé tenni a pént, mégis akkor szoljuk meg például a popsztárokat is hogy ne szorják a pénz feleslegesen, adják nekem, mert fel akarom ujitani a házam.
Banned
Quote (Janou @ Jan 11 2010 07:42pm)
jó, megvan az ő álláspontja is, persze szerintem benne van az is, hogy kicsit magára vette az élcelődést

az ö baja
Member
Quote (Vharimatras @ 11 Jan 2010 18:42)
11 Members: Vharimatras, banyek, Janou, Hellmarch, -joey-, CyberPunk666, Klontar, Floodban, sylKE, boh_tom, Oberon_os

több itt a csillag mint az égen

kár a csillagokat nem postoltad be mellé
Banned
Gold: 0.95
Warn: 60%
Jan 11 2010 12:47pm
Quote (Baresz @ Jan 11 2010 07:44pm)
o persze mindenki tudja sok felé tenni a pént, mégis akkor szoljuk meg például  a popsztárokat is hogy ne szorják a pénz feleslegesen, adják nekem, mert fel akarom ujitani a házam.

ebből eszembe jutott vmi

"Ne vegyetek drogot.

Legyetek popsztárok, és tök ingyen megkapjátok!!!
Member
Gold: 5,302.77
Jan 11 2010 12:53pm
Én egyetértek Baresszel, miszerint a fölösleges pénzét mindenki arra költi amire akarja, hisz (néhány kivételtől eltekintve) az övé, ő dolgozott meg érte.

Az offenzív szavakkal viszont neked sem kellene olyan hevesen dobálóznod. Ne felejtsd el, hogy egy nyugati ember fizetése jó esetben tízszerese annak, mint amit egy magyar ember keres, neki egy újabb donorstar kb. annyi értékkel bír, mint egy kisfröccs a kocsmában. Az itthoni ember nem engedheti úgy meg magának, sőt nagy része talán nem is érti, hogy lehet donorcsillagért pénzt adni. Szóval nem árt észben tartani, hogy ez egy magyar subforum, 90+%-ban magyarországon élő magyar embereknek, és picit finomabban adni a témát. Sokan örülnének annak itthon, ha egy donorstar csak annyit számítana, mint egy kisfröccs.
Member
Gold: 6,440.13
Jan 11 2010 12:56pm
Quote (Baresz @ Jan 11 2010 07:44pm)
o persze mindenki tudja sok felé tenni a pént, mégis akkor szoljuk meg például  a popsztárokat is hogy ne szorják a pénz feleslegesen, adják nekem, mert fel akarom ujitani a házam.

Jó én is azon az állásponton vagyok, hogy nincs azzal semmi baj, ha valaki az ilyen szintű hobbijára költ, merthogy az fg-n is élvezetet/hasznosságot vesz magának az ember. Mfelés helyett ráadásul dolgozhat, családozhat, és cserébe ha leül a géphez akkor ki tud kapcsolni, mert van egy fasza pvp karija és ki tud kapcsolni. Ha a játék azt a vetületét élvezném akkor lehet, hogy én is költenék rá.

Nade amit mondjuk shufflepapucs csinál? Van 300k fg-je és még mindig veszi?
Nem az irigység miatt mondom, kurvára nem akarok beleszólni az életébe, de több mint valószínű, hogy ez nem teljesen normális. Pont ahogy nem teljesen normális napi 20 órát gépzeni mint rici, vagy heti 7 nap seggrészegnek lenni.
Member
Jan 11 2010 12:58pm
Quote (-joey- @ 11 Jan 2010 18:53)
Én egyetértek Baresszel, miszerint a fölösleges pénzét mindenki arra költi amire akarja, hisz (néhány kivételtől eltekintve) az övé, ő dolgozott meg érte.

Az offenzív szavakkal viszont neked sem kellene olyan hevesen dobálóznod. Ne felejtsd el, hogy egy nyugati ember fizetése jó esetben tízszerese annak, mint amit egy magyar ember keres, neki egy újabb donorstar kb. annyi értékkel bír, mint egy kisfröccs a kocsmában. Az itthoni ember nem engedheti úgy meg magának, sőt nagy része talán nem is érti, hogy lehet donorcsillagért pénzt adni. Szóval nem árt észben tartani, hogy ez egy magyar subforum, 90+%-ban magyarországon élő magyar embereknek, és picit finomabban adni a témát. Sokan örülnének annak itthon, ha egy donorstar csak annyit számítana, mint egy kisfröccs.

ezzel tokéletesen tisztában vagyok, sot éltem meloztam is otthon. Én is éltem egyik honaprol a másikra. De ez továbbra sem azt jelenti, hogy bárki akár irigységbol akár nem, csak ugy elitél valakit. Mert megteheti. Vagy mert meg is teszi. Vagy mert van rá lehetosége, de nem teszi meg mert okosabb annál. Egyszeruen NINCS KOZUNK HOZZÁ. Ilyen egyszeru. Ha valakit megbántottam volna hangnememmel, elnézését kérem. Remélem az elitélt ember is megkapja ugyanezt attol aki itéletet mondott a feje folott...

Quote (beni @ 11 Jan 2010 18:56)
Jó én is azon az állásponton vagyok, hogy nincs azzal semmi baj, ha valaki az ilyen szintű hobbijára költ, merthogy az fg-n is élvezetet/hasznosságot vesz magának az ember. Mfelés helyett ráadásul dolgozhat, családozhat, és cserébe ha leül a géphez akkor ki tud kapcsolni, mert van egy fasza pvp karija és ki tud kapcsolni. Ha a játék azt a vetületét élvezném akkor lehet, hogy én is költenék rá.

Nade amit mondjuk shufflepapucs csinál? Van 300k fg-je és még mindig veszi?
Nem az irigység miatt mondom, kurvára nem akarok beleszólni az életébe, de több mint valószínű, hogy ez nem teljesen normális. Pont ahogy nem teljesen normális napi 20 órát gépzeni mint rici, vagy heti 7 nap seggrészegnek lenni.

itt ugy hiszem kicsit más a helyzet.... nem emléxem hol olvastam, de egy idoben rákattantak, hogy leveszik top donor elso helyrol :D ugye ott nem tudják ki hogy áll pontosan tehát mennek a találgatások mennyi van elso második kozott stb. És mint tudod star upgrade nemcsak RL pénzbol valo fg vásárlás esetén jár. Tehát nem biztos hogy ott csak ilyen egyszeru. Tény ami tény az a csoport ott már nagyon durván rááltt erre. imo ez amolyan Na ki az elso, ugysem tudtok lenyomni másodiknak dolog. Vagy ki tudja.

This post was edited by Baresz on Jan 11 2010 01:01pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev15051525354197Next
Add Reply New Topic New Poll