d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev15085095105115121257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3.03
Apr 17 2013 04:29am
Quote (cowding @ 16 Apr 2013 20:54)
karácsony
http://2.ii.gl/rEjaBj.png

ma
http://2.ii.gl/3EUT8o.png

A héten vagy a következőn el szeretnék kezdeni egy kicsit szálkásítani (több kardio/kevesebb súlygyakorlat/diéta) főleg has miatt, aztán tömegelek majd megint
Most fogyott el (még pár adag van) 2.3 kg fehérje, többet eszem + vitaminok
~68 -> 74.6 kg lettem, jövő ilyenkorra 80+ szeretnék lenni, aminek nagy része izom :D

Alapvetően a diéta/szálkásítást ezzel a reggeli futás + hétvégén úszás, csirke és saláta kombóval gondoltam, de jöhetnek az  építő jellegű kritikák

hajrá, hajrá!
mikor kezdted? (mikor voltál 68?)
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 17 2013 04:31am
Quote (TassassinHc @ Apr 17 2013 12:29pm)
hajrá, hajrá!
mikor kezdted? (mikor voltál 68?)

tippelj
Member
Gold: 3.03
Apr 17 2013 04:40am
Quote (SnoopDogg @ 17 Apr 2013 11:31)
tippelj

dec-ember.
Member
Gold: 228.67
Apr 17 2013 10:41am
Quote (cowding @ 16 Apr 2013 20:54)
karácsony
http://2.ii.gl/rEjaBj.png

ma
http://2.ii.gl/3EUT8o.png

A héten vagy a következőn el szeretnék kezdeni egy kicsit szálkásítani (több kardio/kevesebb súlygyakorlat/diéta) főleg has miatt, aztán tömegelek majd megint
Most fogyott el (még pár adag van) 2.3 kg fehérje, többet eszem + vitaminok
~68 -> 74.6 kg lettem, jövő ilyenkorra 80+ szeretnék lenni, aminek nagy része izom :D

Alapvetően a diéta/szálkásítást ezzel a reggeli futás + hétvégén úszás, csirke és saláta kombóval gondoltam, de jöhetnek az  építő jellegű kritikák

szep. vallak kerekednek, hasnal is lathato a progress.. ugygondolom kar lenne meg elkezdeni szalkasitani.. az elejen egy jo edzestervel (gondolok itt az elso 6 honapra) nagyon komolyan no az izomtomeg. szerintem erre a nyarra ha nem is leszel meg jo de a kovetkezore igen. a 74 kg meg mindig boven nem sok. szerintem egyel meg, meg edzel. ha dietazni akarsz az az etrenden fog mulni. edzestervet sem kell modositani a lenyeg az, hogy hagyd a sulyt a rudon. inkabb kevesebb ismetles, kevesebb piheno de ne csinald kevesebb sullyal. most en is dietazom es a sok barom amikor mondja, hogy szalkasito edzes.. 20x60kg guggolas.. ezerszer tobbet ersz ha beleguggolsz a 100ba 5x. ha keves sullyal csinalod az idegrendszered leepiti az eddig megszerzett izomtomeget a sok kardio es kaloriadeficit hatasara. ugyebar minek a testnek az izom ha konnyu sullyal dolgozol es azt kevesebbel is tudod mozgatni..komolyabb hasizom nelkul a kocka has meg viccnek is rossz :) mint egy elhizott no nagy csocsokkel kb
Member
Gold: 122.92
Apr 17 2013 11:17am
Quote (32rferkipper @ Apr 17 2013 06:41pm)
szep. vallak kerekednek, hasnal is lathato a progress.. ugygondolom kar lenne meg elkezdeni szalkasitani.. az elejen egy jo edzestervel (gondolok itt az elso 6 honapra) nagyon komolyan no az izomtomeg. szerintem erre a nyarra ha nem is leszel meg jo de a kovetkezore igen. a 74 kg meg mindig boven nem sok. szerintem egyel meg, meg edzel. ha dietazni akarsz az az etrenden fog mulni. edzestervet sem kell modositani a lenyeg az, hogy hagyd a sulyt a rudon. inkabb kevesebb ismetles, kevesebb piheno de ne csinald kevesebb sullyal. most en is dietazom es a sok barom amikor mondja, hogy szalkasito edzes.. 20x60kg guggolas.. ezerszer tobbet ersz ha beleguggolsz a 100ba 5x. ha keves sullyal csinalod az idegrendszered leepiti az eddig megszerzett izomtomeget a sok kardio es kaloriadeficit hatasara. ugyebar minek a testnek az izom ha konnyu sullyal dolgozol es azt kevesebbel is tudod mozgatni..komolyabb hasizom nelkul a kocka has meg viccnek is rossz :) mint egy elhizott no nagy csocsokkel kb

köszi :)
Igazából szerintem egész jó kis hasizmom van (?) ki lehet tapintani a "kockákat", csak tipikusan ilyen löttyedt zsir van a tetején + bőr :D
a kevesebb súlyt gyakorlatra értettem, hogy több fekvő stb., mennyiséget nem terveztem csökkenteni :D
Member
Apr 17 2013 12:04pm
Quote (cowding @ 17 Apr 2013 18:17)
köszi :)
Igazából szerintem egész jó kis hasizmom van (?) ki lehet tapintani a "kockákat", csak tipikusan ilyen löttyedt zsir van a tetején + bőr :D
a kevesebb súlyt gyakorlatra értettem, hogy több fekvő stb., mennyiséget nem terveztem csökkenteni :D

:)) figyelj apa. ha 74 kiloval meg ilyen vekonyka torzsel lottyedt zsir+bor kombo fedi a hasizmodat akkor ott nincs hasizom na :) ha dietazni kezdesz kicsinek fogsz kinezni.. mint az elso kepen.. nincs meg akkora izomzatod ami latvanyosan elo tud bujni a zsirreteg alol. talan a vallad ami fasza lesz.. kezedet nem latom.. en heti kettot edzek hasra. ami egy labemelesbol all meg egy negativpadon torteno felulesbol 15 kg-os tarcsaval a kezben. emelett regen heti 2 deadlift mostmar csak heti egy.. 3x160kg.. meg 87 kilosan is dudorodtak a kockak.. addig kell tomegelni amig eltunnek...most 90 lettem.. kezdtek eltunni ezert kezdtem a dietat mert kb mar csak a zsir jott fel a megemelkedett testzsir% miatt..
Member
Apr 17 2013 12:16pm
Quote (32rferkipper @ Apr 17 2013 08:04pm)
:)) figyelj apa. ha 74 kiloval meg ilyen vekonyka torzsel lottyedt zsir+bor kombo fedi a hasizmodat akkor ott nincs hasizom na :) ha dietazni kezdesz kicsinek fogsz kinezni.. mint az elso kepen.. nincs meg akkora izomzatod ami latvanyosan elo tud bujni a zsirreteg alol. talan a vallad ami fasza lesz.. kezedet nem latom.. en heti kettot edzek hasra. ami egy labemelesbol all meg egy negativpadon torteno felulesbol 15 kg-os tarcsaval a kezben. emelett regen heti 2 deadlift mostmar csak heti egy.. 3x160kg.. meg 87 kilosan is dudorodtak a kockak.. addig kell tomegelni amig eltunnek...most 90 lettem.. kezdtek eltunni ezert kezdtem a dietat mert kb mar csak a zsir jott fel a megemelkedett testzsir% miatt..

Jólvan :( :) elhiszem :D
Hasra heti 4x eddzem, edzésenként 4x30 negativ pad, (azt te hogy csinálod? Én teljes felülést, viszont nem teszem le a hátamat, hanem kb 1-3 centire megállok és onnan indulok vissza)
Member
Apr 17 2013 12:26pm
Quote (cowding @ 17 Apr 2013 19:16)
Jólvan :( :) elhiszem :D
Hasra heti 4x eddzem, edzésenként 4x30 negativ pad, (azt te hogy csinálod? Én teljes felülést, viszont nem teszem le a hátamat, hanem kb 1-3 centire megállok és onnan indulok vissza)

30at megtudsz csinalni az boven nemjo... ha ilyen sok megy akkor emeljel a sulyon.. 5 kilos tarcsa a kezbe, mellkasra szoritva, akar kezdheted 10essel is.. egy uj vilag fog kinyilni elotted.. a bordak alatti izomzatok hirtelen jelzik, hogy bizony leteznek.. en is ugy csinalom ahogyan irtad. nem teszem le a hatamat, also hasbol feszitem es ulok fel teljesen. kozepetol huzodik/nyomodik a felso/kozepso is. ha tenyleg dietazni akarsz akkor meg nemkell ra ennyit edzeni. igazabol szerintem meg tomegelesnel sem kell ennyit hasazni.. viszont deadliftet csinalhatnal, hogy kicsit vastagabb legyel torzsben
Member
Apr 17 2013 12:34pm
Quote (32rferkipper @ Apr 17 2013 08:26pm)
30at megtudsz csinalni az boven nemjo... ha ilyen sok megy akkor emeljel a sulyon.. 5 kilos tarcsa a kezbe, mellkasra szoritva, akar kezdheted 10essel is.. egy uj vilag fog kinyilni elotted.. a bordak alatti izomzatok hirtelen jelzik, hogy bizony leteznek.. en is ugy csinalom ahogyan irtad. nem teszem le a hatamat, also hasbol feszitem es ulok fel teljesen. kozepetol huzodik/nyomodik a felso/kozepso is. ha tenyleg dietazni akarsz akkor meg nemkell ra ennyit edzeni. igazabol szerintem meg tomegelesnel sem kell ennyit hasazni.. viszont deadliftet csinalhatnal, hogy kicsit vastagabb legyel torzsben

súly nélkül csináltam/om, és fokozatosan kb 3-4 hónap alatt lett ennyi
10 ről indultam, de akkor most visszamegyek oda, súllyal
Deadliftet és hasonló, nem fekvőpados súlyemelést nem igazán mertem eddig csinálni, mivel itthon van edzőterem és nem vagyok benne biztos, hogy szabályosan csinálnám (ami ugye elég rossz lenne) inkább nem csináltam.
De akkor majd kevés súllyal elkezdem + videót nézek meg lehet megkérek valakit mutassa meg
Member
Gold: 3,065.00
Apr 17 2013 12:38pm
Javasolnék egyfajta hasgyakorlatot
Harangozás
Térdelj a felső csiga elé, akassz be egy kötelet, vagy egyenes rudat. Állítsd be a súlyt (lehetőleg ne szerényen). Fogd a kötelet vagy rudat alsó fogással a homlokod elé, és stabilan tartsd a törzsedet, ne ülj a sarkadra. Hajolj előre a hasizom kőkemény megfeszítésével és a hát görbítésével úgy, hogy a fejed csaknem érintse a talajt és közben erősen, és gyorsan préseld ki a levegőt. Az alsó ponton pár pillanatig tartsd meg, majd lassan egyenesedj vissza. Ebből érdemes akár 4-5x25-30 ismétléseket is végezni úgy, hogy minden egyes ismétlésnél kőkeményen ráfeszítesz. Ha jól csinálod, a végén már nem vagy képes feszíteni a hasra és remegsz mint egy nyárfalevél.

mióta csinálom ezt a gyakorlatot megkedveltem a hasazást, sok felülés, lábemelést nem kedveltem annyira, de ez a gyakorlat nagyon jó
3x20-at csinálok, úgy hogy egy sorozat után csinálok még 1 gyakorlatot (lábemelés, haskerék, lábfelhúzás általában) második sorozatnál már nagyon fáj, és feszül, másnapra pedig elég izomlázas szokott lenni, tömegnöveléshez és szerintem ideális, meg gondolom amúgy is, én egy ideig nem tervezek diétát, szálkásítást, amíg tudok tömegelek (100kg szeretnék lenni, ami még elég messze van :s egyenlőre 90kg a cél)
Go Back To Magyar Topic List
Prev15085095105115121257Next
Add Reply New Topic New Poll