Quote (Senee @ May 21 2013 10:49pm)
hurrdurr
Normálisan működő társadalmakban, közösségekben megvan mindennek a maga módja és menete, hogy mit-hogyan kell kezelni
Mondjuk kár lenne egy mérnökkel a pszichológiáról vitatkozni
De ez a börtön/hadsereg hurrdurr a nyomorultat csak tovább nyomorítja amivel se ti se mi nem leszünk előrébb.. de nem igaz ennyi év alatt képtelen voltál rájönni erre
Most őszintén.. egy fórumon valaki nyomja pl a szar poénjait, sokaknak nem tetszik és beirják HURRURUDURRANYÁDBAPICSA PICSAHURANYÁDUR
És erre a szarhumorú ember azt mondja; Oh, értem, akkor változtatok a viselkedésemen.
Az életben talán működik ez. Ez a megfélemlítésen alapuló dolog. De egy fórumon senki soha a büdös életben nem fog ennek behódolni és csak méginkább nyomja majd a szarát. De erre is kurvára rájöhettél volna.
És ez a beszélgetés is már nem tudom hányszor lezajlott és egyre csak azt tudom levonni ebből az egészből, hogy neked meg még egy-két társadnak kajak szükséged van erre.
Arra, hogy legyen 1-2 ember akit rommá lehet alázni. Ha meg kérdőre vonnak jöttök ezzel, hogy így a viselkedésük-úgy a viselkedésük.. mintha a tietek arányban lenne vele..
Valamiféle gátlásotok vagy más lelki eredetű bajotok miatt generálódott feszültséget oly jó legalább itt levezetni valakin.. de ezt elismerni ofc nem fogjátok, mert akkor egyből ti lennétek a szar emberek; most meg mi vagyunk azok, merthogy szarok a vicceink, ok
inb4
bármelyik wannebe else olvasom-, leszarom postja
te meg azt nem érted, hogy az ember kikapcsolódni jár ide, erre ti meg felbasszátok az agyát, ezzel megfosztva az amúgy is szar életű dolgozó embereket az utolsó kis örömüktől az életben