d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Telefon Help Topik
Prev1505506507508509660Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Dec 8 2014 08:50am
Quote (Vismajor @ 8 Dec 2014 15:36)
Tdutam, hogy van vmi a navival: Van az olcsóbakban is offline navi, de csak magyarország térkép, semmi más
Ph-n a topikban azt írták nem lehet a 3g-t oda tenni, ebből indultam ki. mea culpa(mire jó? hát, mondjuk ki meg be kapcsolni a 3g-t, de nembizti)
Még mindig nem értem miért kell baszakodni az mp3mmal, miért nem lehet simán csak azt kiválasztani, mint androidnál? Ha végeredményben megy az mp3 is

Amúgy ha megnézem a hozzászólásaim, én pont, hogy nem fikáztam a wp8at. Illetve igen, de kihangsúlyoztam, hogy nekem emiatt a dolgok miatt nem kell. Ettől függetlenül elismereim az érdemeit is, meg sztem mindenki azt használ amit akar.

fenéket, anyáéra letöltöttem fél európát offline

az a Nokia Ringtone Izé meg kibaszott jó, mert nem csak a szükséges mp3tag-et adja hozzá, de van egy csúszka hogy mondjuk 5 mp-től 42 mp-ig szeretnéd kivágni (szóval megkockáztatnám, hogy használnám akkor is ha nem lenne az mp3tag-es marhulás)

This post was edited by Anarkin on Dec 8 2014 08:51am
Member
Gold: 1.00
Dec 8 2014 08:50am
Quote (Vismajor @ 8 Dec 2014 16:36)
Tdutam, hogy van vmi a navival: Van az olcsóbakban is offline navi, de csak magyarország térkép, semmi más
Ph-n a topikban azt írták nem lehet a 3g-t oda tenni, ebből indultam ki. mea culpa(mire jó? hát, mondjuk ki meg be kapcsolni a 3g-t, de nembizti)
Még mindig nem értem miért kell baszakodni az mp3mmal, miért nem lehet simán csak azt kiválasztani, mint androidnál? Ha végeredményben megy az mp3 is

Amúgy ha megnézem a hozzászólásaim, én pont, hogy nem fikáztam a wp8at. Illetve igen, de kihangsúlyoztam, hogy nekem emiatt a dolgok miatt nem kell. Ettől függetlenül elismereim az érdemeit is, meg sztem mindenki azt használ amit akar.

Mobilnetet lehet oda rakni, de miért kellene külön 3g-t kapcsolni? Amúgy van egy free app nekem a telón, amiben egybe van gyűjtve minden hálózati beállítás, de igazából a lehúzható menü óta nem használtam.

A csak magyarországos rész is régóta nem igaz, mindenki kap teljeset és ingyen, de egyébként eddig sem a térkép volt korlátozva, az volt, és mutatta is, hogy hol vagy csak útvonalat nem tervezett. De már mint mondtam ez is történelem. Minden wp8-on alap a nokia féle (nem csak nokia telefonokon) navi app. Ráadásul ez tud még bkv-t is tervezni. Nem tudom, hogy ez mennyire számít alap dolognak, lehet mindegyik tudja, nem tudom.

Member
Gold: 3,747.73
Dec 8 2014 08:52am
Quote (CyberPunk666 @ Dec 8 2014 03:50pm)
Mobilnetet lehet oda rakni, de miért kellene külön 3g-t kapcsolni? Amúgy van egy free app nekem a telón, amiben egybe van gyűjtve minden hálózati beállítás, de igazából a lehúzható menü óta nem használtam.

A csak magyarországos rész is régóta nem igaz, mindenki kap teljeset és ingyen, de egyébként eddig sem a térkép volt korlátozva, az volt, és mutatta is, hogy hol vagy csak útvonalat nem tervezett. De már mint mondtam ez is történelem. Minden wp8-on alap a nokia féle (nem csak nokia telefonokon) navi app. Ráadásul ez tud még bkv-t is tervezni. Nem tudom, hogy ez mennyire számít alap dolognak, lehet mindegyik tudja, nem tudom.

3g alatt én mobilnetet értettem, nekem azt mondták phn nem lehet
Navi meg tudom hogy jó, mindig is zselé voltam rá, bár droidra az igo is szépen hasított nekem
Member
Dec 8 2014 08:54am
A lényeg annyi, hogy a wp MÁR (mert tényleg nem volt mindig így) felnőtt az andorid és az IOS mellé, rendszer szinten egészen biztosan. Ez is tudja, amit a többiek, amiben eltér az inkább szemléletbeli dolog. Tudod a hal jól úszik a majom meg fára mászni tud. Ilyen ez a mappázás is. Egyedül a zene appnál zavaró, amúgy meg nincs rá szükség, mert megjelenik a fájl azokban az appokban, amik azt jelentették a rendszernek, hogy tudják kezelni azt a típust. Nincs szükség rá.
Ezek csak szemléletbeli különbségek. Funkcionalitásban már nincs mit szégyellnie.

A legutóbbi nagy frissítés óta, amúgy ki tudod rakni más kijelzőre a képet. Magam sosem próbáltam ki, de a feature benne van.

Egyedül az appok számában van lemaradás, de ezt embere válogatja, hogy mennyire lényeges neki.
Member
Dec 8 2014 08:58am
Quote (Vismajor @ 8 Dec 2014 16:52)
3g alatt én mobilnetet értettem, nekem azt mondták phn nem lehet
Navi meg tudom hogy jó, mindig is zselé voltam rá, bár droidra az igo is szépen hasított nekem

Jó értem mit akarsz. Nem lehet oda tenni, nekem egy csempe van rá a főképernyőn. Szóval bele kell lépni és egy csúszkával kikapcsolni, te meg gondolom azt akarnád, hogy lehúz és egy koppintás.
Igen, ezt nem tudja akkor.

//amúgy ezerszer elmondtam, de valszeg még ennyiszer el is fogom. Ezeket ez a szaros 20 ezer forintos telefon is tudja!! Nem 50-60-100-200k meg ilyenek. 20 ezer forint.

This post was edited by CyberPunk666 on Dec 8 2014 08:59am
Member
Gold: 1.21
Dec 8 2014 10:11am
-Szar ez a szar, mert szar ez a szar.

-Nem szar ez a szar, mert: bla, bla, bla, bla, bla

-Én sosem mondtam, hogy szar ez a szar
Member
Gold: 0.00
Dec 8 2014 11:56am
Quote (Vismajor @ 8 Dec 2014 10:44)
Az olcsóbb lumiákban nincs offline navi afaik
Legördülő menü wp8 ban már van, de 3g-t pl nem lehet beletenni, naonjóh
filmből 100% hogy nem visz mkv-t, csak ha veszel valami fizetős appot
Bár cp szerint  a zenelejátszó már jó, azért mindig azt ajánlják h vegyél inkább egy randomot 2 euroért a marketen, még az is jobb
Csengőhangra most mi a konkrét? Hogy mp3at nem lehet beállitani de van free app ami konvertálja nekem olyanra amit már betudok állitani? ezen még mindig röhögök, minőségét legalább legyalázza?

Nem visz mkv-t a gyári player? Akkor tegyél fel lejátszót ami viszi... nagy ügy. Én moliplayert használok, de nemsokára kiadják a VLC-t is.

Member
Dec 9 2014 03:27am
Amúgy probléma megoldás:
Van egy törött amoledes galaxym, amiről kies3mmal kibackupoltam mindent
Lesz egy sony okostelefonom, amit a kies3 obv nem ismer fel
Hogyan tudom az adatokat áttolnia sonyra...?
Member
Gold: 145.00
Dec 9 2014 05:40am
lol akkor jó sokat fejlődött a wp
kicsit lemaradtam, ezesetben bocs niggerek, de még mindig droid>>>
Quote (Vismajor @ 9 Dec 2014 11:27)
Amúgy probléma megoldás:
Van egy törött amoledes galaxym, amiről kies3mmal kibackupoltam mindent
Lesz egy sony okostelefonom, amit a kies3 obv nem ismer fel
Hogyan tudom az adatokat áttolnia  sonyra...?

szinkronizálod a telefont a régi telón google accoddal, majd szinkronizálod az újjal
???
minden telószámod, appod visszaállításra került, néha még a játék mentések is

a kiest fölösleges bármire is használni
ami meg fontos a telóról (fotók, zenék akármi) csak áthúzod egy mappába a gépedre és kimented úgy
Member
Dec 9 2014 08:51am
Quote (TouchCow @ Dec 9 2014 12:40pm)
lol akkor jó sokat fejlődött a wp
kicsit lemaradtam, ezesetben bocs niggerek, de még mindig droid>>>

szinkronizálod a telefont a régi telón google accoddal, majd szinkronizálod az újjal
???
minden telószámod, appod visszaállításra került, néha még a játék mentések is

a kiest fölösleges bármire is használni
ami meg fontos a telóról (fotók, zenék akármi) csak áthúzod egy mappába a gépedre és kimented úgy

betört az amoledje
iso guide így hogy lehet szinkronizálni a google accommal
Go Back To Magyar Topic List
Prev1505506507508509660Next
Add Reply New Topic New Poll