Quote (Vismajor @ 8 Dec 2014 16:36)
Tdutam, hogy van vmi a navival: Van az olcsóbakban is offline navi, de csak magyarország térkép, semmi más
Ph-n a topikban azt írták nem lehet a 3g-t oda tenni, ebből indultam ki. mea culpa(mire jó? hát, mondjuk ki meg be kapcsolni a 3g-t, de nembizti)
Még mindig nem értem miért kell baszakodni az mp3mmal, miért nem lehet simán csak azt kiválasztani, mint androidnál? Ha végeredményben megy az mp3 is
Amúgy ha megnézem a hozzászólásaim, én pont, hogy nem fikáztam a wp8at. Illetve igen, de kihangsúlyoztam, hogy nekem emiatt a dolgok miatt nem kell. Ettől függetlenül elismereim az érdemeit is, meg sztem mindenki azt használ amit akar.
Mobilnetet lehet oda rakni, de miért kellene külön 3g-t kapcsolni? Amúgy van egy free app nekem a telón, amiben egybe van gyűjtve minden hálózati beállítás, de igazából a lehúzható menü óta nem használtam.
A csak magyarországos rész is régóta nem igaz, mindenki kap teljeset és ingyen, de egyébként eddig sem a térkép volt korlátozva, az volt, és mutatta is, hogy hol vagy csak útvonalat nem tervezett. De már mint mondtam ez is történelem. Minden wp8-on alap a nokia féle (nem csak nokia telefonokon) navi app. Ráadásul ez tud még bkv-t is tervezni. Nem tudom, hogy ez mennyire számít alap dolognak, lehet mindegyik tudja, nem tudom.