d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Telefon Help Topik
Prev1504505506507508660Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 280.00
Dec 7 2014 03:30pm
Amugy a faszomat erdekli ki milyen oprendszeru mobilt hasznal, en olyat amilyet megtehetek es szeretek, tegyetek ti is ugy
Member
Gold: 145.00
Dec 7 2014 03:37pm
Quote (CyberPunk666 @ 7 Dec 2014 20:33)
Sorold kérlek. Mert nekem a 20k-s is tudja.

pdfet mivel szerkesztesz?
csengőhangot külső program nélkül hogy állítasz be?
legördülő menüd hol van, ahol minden gyors beállítás(3-4g, wifi, fényerő, hotspot, repülőgép mód stb.) ott van 1 klikkre?
zenéket hogy másolsz a gépre külső program nélkül, mappákba rendszerezve (nem albumok előadók szerint) úgy, hogy a telefon is mappánként látja és normálisan rendszerezve mutatja akár egy filekezelőben?
offline gpsről nem tudok, hogy alapból lenne rajta
1080p videót hogy nézel felirattal rendesen? tudtommal egy csomó formátumot fel sem ismer.
a youtube is érdekesen megy, elindítod a videót és közbe semmit nem tudsz csinálni a telefonon, mert egyből kilép belőle v leállítja
a zenelejátszó appokról meg inkább nem is beszélek, akármelyiket láttam nevetségesnek tűnt egy pl. poweramphoz képest.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Dec 7 2014 03:40pm
Quote (TouchCow @ 7 Dec 2014 22:37)
legördülő menüd hol van, ahol minden gyors beállítás(3-4g, wifi, fényerő, hotspot, repülőgép mód stb.) ott van 1 klikkre?
zenéket hogy másolsz a gépre külső program nélkül, mappákba rendszerezve (nem albumok előadók szerint) úgy, hogy a telefon is mappánként látja és normálisan rendszerezve mutatja akár egy filekezelőben?
1080p videót hogy nézel felirattal rendesen? tudtommal egy csomó formátumot fel sem ismer.
a youtube is érdekesen megy, elindítod a videót és közbe semmit nem tudsz csinálni a telefonon, mert egyből kilép belőle v leállítja
a zenelejátszó appokról meg inkább nem is beszélek, akármelyiket láttam nevetségesnek tűnt egy pl. poweramphoz képest.

látszik h tényleg nem láttál még ilyen telefont
Member
Gold: 0.00
Dec 7 2014 03:53pm
Quote (TouchCow @ 7 Dec 2014 22:37)

Amiket kiemeltem mind tudja a rendszer. Kicsit olyan érzésem van mintha te egy első generációs WP7 alapján írtad volna ezt a kommentet.
A zenelejátszóval sincs semmi baj (mostmár).

This post was edited by fahrii on Dec 7 2014 03:54pm
Member
Gold: 1.00
Dec 7 2014 03:55pm
Quote (TouchCow @ 7 Dec 2014 23:37)

Térjünk vissza a témára, ha láttál már wp 8-as telefont.

A mappás zenerendezésen kívül mindent tud ezek közül.
btw nem tudom, hogy milyen appokat láttál wp-s telefon nélkül, de ilyen telefont te még egészen biztosan nem használtál.

Quote (fahrii @ 7 Dec 2014 23:53)
Amiket kiemeltem mind tudja a rendszer. Kicsit olyan érzésem van mintha te egy első generációs WP7 alapján írtad volna ezt a kommentet.

Kivéve a mappás cucc. Azt még mindig nem tudja a zenelejátszó.

Egyszer rá kellett fordítanom az időt és megoldottam, de tényleg egyszerűbb lenne a mappás.
Cserébe az összes többit egy 20k-s telefon is tudja :D

Amúgy igen, legalább 3 évesek az információi...
De pl offline gps már a legeleje óta van rajta.

This post was edited by CyberPunk666 on Dec 7 2014 04:01pm
Member
Gold: 69.85
Dec 7 2014 05:23pm
Amugy roppant elvezetes lehet a 1080p telefon meretu kijelzon. : D
Member
Gold: 3,747.73
Dec 8 2014 03:44am
Quote (fahrii @ Dec 7 2014 10:53pm)

Az olcsóbb lumiákban nincs offline navi afaik
Legördülő menü wp8 ban már van, de 3g-t pl nem lehet beletenni, naonjóh
filmből 100% hogy nem visz mkv-t, csak ha veszel valami fizetős appot
Bár cp szerint a zenelejátszó már jó, azért mindig azt ajánlják h vegyél inkább egy randomot 2 euroért a marketen, még az is jobb
Csengőhangra most mi a konkrét? Hogy mp3at nem lehet beállitani de van free app ami konvertálja nekem olyanra amit már betudok állitani? ezen még mindig röhögök, minőségét legalább legyalázza?

Quote (Baleee @ Dec 8 2014 12:23am)
Amugy roppant elvezetes lehet a 1080p telefon meretu kijelzon. : D

De te is olyan buta vagy keci
Elinditom az 1080p filmet a telefonon es ket kattintassal rarakom a kepet az okostevere
kepzeld, 142 centin mar latszik az 1080p es az xvid kozotti kulonbseg

Btw, wp8al hogy mennek a syncek okostévével, okoshangszoroval etc?

This post was edited by Vismajor on Dec 8 2014 03:45am
Member
Gold: 69.85
Dec 8 2014 04:20am
Quote (Vismajor @ 8 Dec 2014 11:44)
Bár cp szerint  a zenelejátszó már jó, azért mindig azt ajánlják h vegyél inkább egy randomot 2 euroért a marketen, még az is jobb
Csengőhangra most mi a konkrét? Hogy mp3at nem lehet beállitani de van free app ami konvertálja nekem olyanra amit már betudok állitani? ezen még mindig röhögök, minőségét legalább legyalázza?

Elinditom az 1080p filmet a telefonon es ket kattintassal rarakom a kepet az okostevere

A faszom tudja, nekem ez nem opcio, ezert nem is jutna eszembe ilyen.
Member
Gold: 1.00
Dec 8 2014 08:29am
Quote (Vismajor @ 8 Dec 2014 11:44)
Bár cp szerint  a zenelejátszó már jó, azért mindig azt ajánlják h vegyél inkább egy randomot 2 euroért a marketen, még az is jobb

De. Alap az offline navigáció. Már a legolcsóbb is tudja.
De oda lehet tenni a mobilnetet és ott van 3g. Btw mire jó ez amugy?
Mkv-t nem próbáltam.
A csengőhang úgy működik, hogy van hozzá eloretelepitve app, amivel berakhatsz mp3-t.
De ebből te nem látsz semmit. Lévén wp-n minden app, még a beállításokban is. Amik frissülnek időnként, igy foverzio nélkül is folyton fejlődik és kap új featureket.

Nem tudom mire ez a kényszer a wp fikázására. Láthatóan fogalmatok sincs a rendszerről.
Member
Gold: 3,747.73
Dec 8 2014 08:36am
Quote (CyberPunk666 @ Dec 8 2014 03:29pm)
De. Alap az offline navigáció. Már a legolcsóbb is tudja.
De oda lehet tenni a mobilnetet és ott van 3g. Btw mire jó ez amugy?
Mkv-t nem próbáltam.
A csengőhang úgy működik, hogy van hozzá eloretelepitve app, amivel berakhatsz mp3-t.
De ebből te nem látsz semmit. Lévén wp-n minden app, még a beállításokban is. Amik frissülnek időnként, igy foverzio nélkül is folyton fejlődik és kap új featureket.

Nem tudom mire ez a kényszer a wp fikázására. Láthatóan fogalmatok sincs a rendszerről.

Tdutam, hogy van vmi a navival: Van az olcsóbakban is offline navi, de csak magyarország térkép, semmi más
Ph-n a topikban azt írták nem lehet a 3g-t oda tenni, ebből indultam ki. mea culpa(mire jó? hát, mondjuk ki meg be kapcsolni a 3g-t, de nembizti)
Még mindig nem értem miért kell baszakodni az mp3mmal, miért nem lehet simán csak azt kiválasztani, mint androidnál? Ha végeredményben megy az mp3 is

Amúgy ha megnézem a hozzászólásaim, én pont, hogy nem fikáztam a wp8at. Illetve igen, de kihangsúlyoztam, hogy nekem emiatt a dolgok miatt nem kell. Ettől függetlenül elismereim az érdemeit is, meg sztem mindenki azt használ amit akar.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1504505506507508660Next
Add Reply New Topic New Poll