Quote (TouchCow @ 7 Dec 2014 23:37)
pdfet mivel szerkesztesz?
csengőhangot külső program nélkül hogy állítasz be?
legördülő menüd hol van, ahol minden gyors beállítás(3-4g, wifi, fényerő, hotspot, repülőgép mód stb.) ott van 1 klikkre?
zenéket hogy másolsz a gépre külső program nélkül, mappákba rendszerezve (nem albumok előadók szerint) úgy, hogy a telefon is mappánként látja és normálisan rendszerezve mutatja akár egy filekezelőben?
offline gpsről nem tudok, hogy alapból lenne rajta
1080p videót hogy nézel felirattal rendesen? tudtommal egy csomó formátumot fel sem ismer.
a youtube is érdekesen megy, elindítod a videót és közbe semmit nem tudsz csinálni a telefonon, mert egyből kilép belőle v leállítja
a zenelejátszó appokról meg inkább nem is beszélek, akármelyiket láttam nevetségesnek tűnt egy pl. poweramphoz képest.
Térjünk vissza a témára, ha láttál már wp 8-as telefont.
A mappás zenerendezésen kívül mindent tud ezek közül.
btw nem tudom, hogy milyen appokat láttál wp-s telefon nélkül, de ilyen telefont te még egészen biztosan nem használtál.
Quote (fahrii @ 7 Dec 2014 23:53)
Amiket kiemeltem mind tudja a rendszer. Kicsit olyan érzésem van mintha te egy első generációs WP7 alapján írtad volna ezt a kommentet.
A zenelejátszóval sincs semmi baj (mostmár).
Kivéve a mappás cucc. Azt még mindig nem tudja a zenelejátszó.
Egyszer rá kellett fordítanom az időt és megoldottam, de tényleg egyszerűbb lenne a mappás.
Cserébe az összes többit egy 20k-s telefon is tudja

Amúgy igen, legalább 3 évesek az információi...
De pl offline gps már a legeleje óta van rajta.
This post was edited by CyberPunk666 on Dec 7 2014 04:01pm