Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 23 Jun 2014 21:20)
ezt persze mind tudom, de pl. az otp nyilván együttműködik a fidesszel, de nem egyértelműen fideszes, még simán el tudok képzelni valamilyen csányi-orbán összetűzést, bár lehet most is zajlik, csak nem nyilvánosan. postabank államosításával, fhbval együttműködve próbálnak "magyar" bankhálózatot gründolni az otp ellen.
illetve az rtl is balhézik most velük ugye, ennek is örülök, bár megvannak a kétségeim, hogy mennyire fognak jutni vele.
én már egy ideje mondom, hogy talán egy valamilyen szintű gazdasági összeomlás, ami elég nagy, nyilvános és számottevő ahhoz, hogy szinte mindenkihez eljusson, esetleg lemondásra kényszerítene valakit talán tenne valamit, de lehet még ezt is lekommunikálnák. ha nem lesz ilyen éles törés, akkor még sok-sok évig fidesz-uralom lesz, és szép lassan teljesen becsődöl az ország, vagy legalábbis jelentősen lemarad a régiótól (tudom, hogy ez már kb. megtörtént)
De most nézz körül. Az eddigi nem volt elég? Ha ez nem, akkor mi?
Ha orbán viktor közönség előtt inná szűz lányok vérét a színpadon, ezek akkor is imádnák és megmagyaráznák, hogy miért kell ezt tennie.