d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev15005015025035041468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 355.92
Jun 23 2014 01:00pm
Quote (CyberPunk666 @ Jun 23 2014 08:56pm)
Nem kell sírni, ezt megérdemli a magyar. Lehet 44%-al összecsalták csak a 2/3-ot, de még így is minden negyedik magyar elment és leadta a szavazatát rájuk.
Szóval csalás ide, csalás oda, 44% meg anyám kínja, csak kaptak két és fél millió szavazatot bassza meg.

Aki tanul és értelmes, ha muszáj lesz elmegy, az ostobák meg majd megdöglenek itt.

persze, ez a fasza hozzáállás
Member
Gold: 1.00
Jun 23 2014 01:01pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 23 Jun 2014 20:59)
azért csak ne legyen már baj, ha nem hagyjuk mindezt szó nélkül... na nem mintha sokra mennénk vele

Nem azt mondom, hogy tetszenie kell, hanem hogy a többség ezt akarta, ezt kapta. Mi kisebbség vagyunk.
Ha a csalást nem számítjuk, még úgy is elsöprőek. Az itt élő emberek elsöprő többsége ezt akarja.

Mi a kisebbség vagyunk, tehát el lehet menni. (El is fogok)

Quote (Saenchai @ 23 Jun 2014 21:00)

Nem erőltetheted rá az akaratodat a többségre. A többség pedig ezt akarja.
Az összes eddig lehozott dolgot, amit most nyomnak már rég tudja mindenki. Ezek egyike sem új fejlemény.
Ennek tudatában szavazták meg őket újra.

This post was edited by CyberPunk666 on Jun 23 2014 01:02pm
Member
Gold: 343.00
Jun 23 2014 01:02pm
Quote (CyberPunk666 @ Jun 23 2014 07:01pm)
Nem azt mondom, hogy tetszenie kell, hanem hogy a többség ezt akarta, ezt kapta. Mi kisebbség vagyunk.
Ha a csalást nem számítjuk, még úgy is elsöprőek. Az itt élő emberek elsöprő többsége ezt akarja.

vár norvégia meg a 10fok átlaghőmérséklet

vigyél magaddal
tarts el
pls
Member
Jun 23 2014 01:06pm
Quote (Saenchai @ 23 Jun 2014 21:00)

Egyébként félre ne érts, én kibaszottul haragszom a magyar népre, amiért el kell innen mennem.

De nekik ez kell, én meg rosszul vagyok tőle.
Member
Gold: 3,000.69
Jun 23 2014 01:07pm
Quote (CyberPunk666 @ 23 Jun 2014 20:01)

Az összes eddig lehozott dolgot, amit most nyomnak már rég tudja mindenki. Ezek egyike sem új fejlemény.

azért mert 2milliónak egy része hülye, másik része félre van vezetve, nem hiszem, hogy le kéne mondani az egész országról, bár gyakran vannak nekem is azért ilyesmi gondolataim, hogy megérdemeljük ov-éket, hátha bukásuk után kialakul igény valami normálisra. csak akkor meg az lesz a baj, hogy törvény által vannak mind gazdaságilag, mind szervezetileg, államilag beépülve, state capture van a javából, innen nem könnyű kilábalni.
Member
Jun 23 2014 01:12pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 23 Jun 2014 21:07)
azért mert 2milliónak egy része hülye, másik része félre van vezetve, nem hiszem, hogy le kéne mondani az egész országról, bár gyakran vannak nekem is azért ilyesmi gondolataim, hogy megérdemeljük ov-éket, hátha bukásuk után kialakul igény valami normálisra. csak akkor meg az lesz a baj, hogy törvény által vannak mind gazdaságilag, mind szervezetileg, államilag beépülve, state capture van a javából, innen nem könnyű kilábalni.

Az a baj, hogy olyan szintre fejlődött az integrációja a fidesznek, hogy ha holnap új választás lenne, és minden létező szavazatot egy másik párt kapna (100%-ot), akkor is a fidesz irányítana, mert egyszerűen minden az övék már.
Eljutottunk arra a szintre, amikor a kormányzás nem feltétel. Velük az OTP, az ő embereik ülnek minden olyan pozícióban, amit nem cserélnek a kormánnyal (alkotmánybíróság, jegybank elnök...), tvk az övék, hirdetések, "állami" cégek, kaszinók, dohány...

Egyszerűen itt már a leváltás is kevés. Eszméletlen, hogy mennyire mélyen ülnek benne.

This post was edited by CyberPunk666 on Jun 23 2014 01:12pm
Member
Gold: 355.92
Jun 23 2014 01:13pm
Quote (CyberPunk666 @ Jun 23 2014 09:01pm)

Quote (CyberPunk666 @ Jun 23 2014 09:06pm)
Egyébként félre ne érts, én kibaszottul haragszom a magyar népre, amiért el kell innen mennem.

De nekik ez kell, én meg rosszul vagyok tőle.

azért azt vedd figyelembe, hogy a fidesz szavazótáborát a CÖF-ös értelmifogyatékos nyomorékok és idióta nyugdíjasokon (akik egyébként megérdemelnék, hogy rájuk rohadjon az ország, azt megegyék egymást) kívül a 2 doboz cigiért megvett cigányok, és külföldön élő magyarok alkotják... a magyarok nagy része teljesen ki van ábrándulva a politikából, és nem is foglalkozik az egésszel, mert úgy vannak vele, hogy ez is szar, meg az is (amiben a legnagyobb szar a hozzáállásuk, de most ha ő így érzi...), vagy a jobbikra szavaztak, mert nem látnak más alternatívát --> kurva sok szavazatot vesztett a fidesz, de kigeciskedték ők maguknak, hogy semmivel ne jöjjenek ki rosszabbul, mint 4 éve
Member
Gold: 343.00
Jun 23 2014 01:14pm
rtl klub is megunja majd a szélmalomharcot mert a nép nem fog tenni semmit
kimennek és marad nekünk újra a mtv1, mtv2
mennek majd a pártközvetítések
Member
Gold: 3,000.69
Jun 23 2014 01:20pm
Quote (CyberPunk666 @ 23 Jun 2014 20:12)
Az a baj, hogy olyan szintre fejlődött az integrációja a fidesznek, hogy ha holnap új választás lenne, és minden létező szavazatot egy másik párt kapna (100%-ot), akkor is a fidesz irányítana, mert egyszerűen minden az övék már.
Eljutottunk arra a szintre, amikor a kormányzás nem feltétel. Velük az OTP, az ő embereik ülnek minden olyan pozícióban, amit nem cserélnek a kormánnyal (alkotmánybíróság, jegybank elnök...), tvk az övék, hirdetések, "állami" cégek, kaszinók, dohány...

Egyszerűen itt már a leváltás is kevés. Eszméletlen, hogy mennyire mélyen ülnek benne.

ezt persze mind tudom, de pl. az otp nyilván együttműködik a fidesszel, de nem egyértelműen fideszes, még simán el tudok képzelni valamilyen csányi-orbán összetűzést, bár lehet most is zajlik, csak nem nyilvánosan. postabank államosításával, fhbval együttműködve próbálnak "magyar" bankhálózatot gründolni az otp ellen.

illetve az rtl is balhézik most velük ugye, ennek is örülök, bár megvannak a kétségeim, hogy mennyire fognak jutni vele.

én már egy ideje mondom, hogy talán egy valamilyen szintű gazdasági összeomlás, ami elég nagy, nyilvános és számottevő ahhoz, hogy szinte mindenkihez eljusson, esetleg lemondásra kényszerítene valakit talán tenne valamit, de lehet még ezt is lekommunikálnák. ha nem lesz ilyen éles törés, akkor még sok-sok évig fidesz-uralom lesz, és szép lassan teljesen becsődöl az ország, vagy legalábbis jelentősen lemarad a régiótól (tudom, hogy ez már kb. megtörtént)
Member
Jun 23 2014 01:21pm
Quote (Saenchai @ 23 Jun 2014 21:13)
azért azt vedd figyelembe, hogy a fidesz szavazótáborát a CÖF-ös értelmifogyatékos nyomorékok és idióta nyugdíjasokon (akik egyébként megérdemelnék, hogy rájuk rohadjon az ország, azt megegyék egymást) kívül a 2 doboz cigiért megvett cigányok, és külföldön élő magyarok alkotják... a magyarok nagy része teljesen ki van ábrándulva a politikából, és nem is foglalkozik az egésszel, mert úgy vannak vele, hogy ez is szar, meg az is (amiben a legnagyobb szar a hozzáállásuk, de most ha ő így érzi...), vagy a jobbikra szavaztak, mert nem látnak más alternatívát  --> kurva sok szavazatot vesztett a fidesz, de kigeciskedték ők maguknak, hogy semmivel ne jöjjenek ki rosszabbul, mint 4 éve

Igen, de a lényeg még mindig az, hogy ez csak rosszabb lesz, és esélyed sincs megváltoztatni. Küzdesz és megrohadsz, vagy hagyod a fenébe és legalább külföldön meg tudod teremteni a szüleidnek a nyugdíjat, és a gyerekeidnek a jövőt.

Biztos van akit elégtétellel tölt majd el, hogy itthon maradt és ő küzdött, 50 évesen nem tart sehol, a gyerekei szar oktatást kaptak, nincs nagyon jövőjük, nincs megtakarítása a nyugdíjra és a szüleit sem tudja segíteni, akik éheznek, mert nincs nyugdíjuk, de ő itthon küzdött és neki volt hozzáállása!

Én kimegyek és nyugodtabban fogok élni, a gyerekeimnek lesz jövője és nem lesz akcentusuk sem ott, a szüleim nem fognak éhenhalni vagy fogja agyonverni őket valami cigány egy csomag száraztésztáért (megtörtént eset).

Igen, nincs ez így jól, nagyon nincsen.
De az élet rövid, hogy végig az árral szemben ússz.
Go Back To Magyar Topic List
Prev15005015025035041468Next
Add Reply New Topic New Poll