d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Hon Topic
Prev1500501502503504828Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 279.00
Jun 2 2011 01:44pm
Quote (Moonflow @ 2 Jun 2011 21:40)
en hozom a bulit
aztan majd ha bekrepal a gepem, akkor viszem is magammal

tudom, hogy azert irtad, hogy reakciot valts ki belolem, de akkor is megirom, hogy:
szerinted az LoL-player, aki eleteben kb 5x annyit honozott, mint lolozott? Ha nem tobbet. Stfu.

LOL-i, nem veszed a csipkelődést, te álat!
Amúgy lehet beszélni kéne majd, ha lesz időm, nyáron neki akarok állni egy komolyabb UI tervezésének, viszont PS-ben te álat vagy (mint HoN-ban is :P, remélem most vetted a lapot), nekem meg abban no hab gúd skiLLZ..

This post was edited by ecneB on Jun 2 2011 01:44pm
Member
Gold: 47.25
Jun 2 2011 01:57pm
Quote (ecneB @ 2 Jun 2011 20:44)
LOL-i, nem veszed a csipkelődést, te álat!
Amúgy lehet beszélni kéne majd, ha lesz időm, nyáron neki akarok állni egy komolyabb UI tervezésének, viszont PS-ben te álat vagy (mint HoN-ban is :P, remélem most vetted a lapot), nekem meg abban no hab gúd skiLLZ..

Veszem en a csipkelodest, de csipkelodhetnel mar valami massal.
Segitek ofc, csak mondd meg, mi kell, es meglatjuk, hogy ossze tudom-e hozni.

Meg akkor most megirom, hogy megis miert szar nekem, amikor te basztatsz mondjuk a feed miatt, vagy amiatt, hogy LoLozok, vagy, hogy eppen nostat, vagy noob game-ekben vagyok, ahelyett, hogy veletek jatszanek;
1. Szerinted nem eleg szar igy is, ha tudom, hogy miattam van loss, meg neked is kell viccelodni vele, holott igazabol gecire lelomboz, amikor ennyire szarul teljesitek?
2. LoL sokkal megbocsajtobb a jatekosokkal, ha elbasznak valamit. Ugyan ugy team game, de relaxabb, kevesebb a rage, es ha elbaszol valamit, hat ez van, a KD-t nem rogziti, csak az overall killjeidet, creep killeket, etc. Jobban elvezem igazabol, mint a HoN-t, bar HoN-ban sokkal jobb, hogy mennyire feldobja az adrenalin szintemet.
3. noob meg nostat game-ekben tudok olyan jol teljesiteni, hogy magamnak eleget tegyek, es jol erezzem magam, legyen sikerelmenyem. Veletek valo jatekban ez nincs meg. Ott vagy en rage-elek, vagy Rezs rage-el, vagy a randomok rage-elnek, es valaki mindig feedel (altalaban en, tudom, ja), es alig van win, vagy killem, vagy, mint mondtam, sikerelmenyem.

Ez kb mindenkinek szol, aki ugy erzi, hogy jajdekurvavicces mindez. Tenyleg elveszitek neha a kedvemet.
inb4 sirok.

This post was edited by Moonflow on Jun 2 2011 01:57pm
Member
Jun 2 2011 02:00pm
Quote (Moonflow @ 2 Jun 2011 21:57)
Veszem en a csipkelodest, de csipkelodhetnel mar valami massal.
Segitek ofc, csak mondd meg, mi kell, es meglatjuk, hogy ossze tudom-e hozni.

Meg akkor most megirom, hogy megis miert szar nekem, amikor te basztatsz mondjuk a feed miatt, vagy amiatt, hogy LoLozok, vagy, hogy eppen nostat, vagy noob game-ekben vagyok, ahelyett, hogy veletek jatszanek;
1. Szerinted nem eleg szar igy is, ha tudom, hogy miattam van loss, meg neked is kell viccelodni vele, holott igazabol gecire lelomboz, amikor ennyire szarul teljesitek?
2. LoL sokkal megbocsajtobb a jatekosokkal, ha elbasznak valamit. Ugyan ugy team game, de relaxabb, kevesebb a rage, es ha elbaszol valamit, hat ez van, a KD-t nem rogziti, csak az overall killjeidet, creep killeket, etc. Jobban elvezem igazabol, mint a HoN-t, bar HoN-ban sokkal jobb, hogy mennyire feldobja az adrenalin szintemet.
3. noob meg nostat game-ekben tudok olyan jol teljesiteni, hogy magamnak eleget tegyek, es jol erezzem magam, legyen sikerelmenyem. Veletek valo jatekban ez nincs meg. Ott vagy en rage-elek, vagy Rezs rage-el, vagy a randomok rage-elnek, es valaki mindig feedel (altalaban en, tudom, ja), es alig van win, vagy killem, vagy, mint mondtam, sikerelmenyem.

Ez kb mindenkinek szol, aki ugy erzi, hogy jajdekurvavicces mindez. Tenyleg elveszitek neha a kedvemet.
inb4 sirok.

Sírsz, nekem többet jelent egy gameben, hogy együtt játszunk, dumálunk, minthogy kiverjem a faszomat egy win-re.. Majd belerázódsz, ne görcsölj, hogy szarul fog menni, viszont amin változtathatnál szerintem, az az, hogy megfogadsz olykor egy-két tanácsot és nem lebaszásnak könyveled el.

This post was edited by ecneB on Jun 2 2011 02:04pm
Member
Jun 2 2011 02:02pm
Quote (ecneB @ 2 Jun 2011 21:00)
Sírsz, nekem többet jelent egy gameben, hogy együtt játszunk, dumálunk, minthogy kiverjem a faszomat egy win-re.. Majd belerázódsz, ne görcsölj, hogy szarul fog menni, viszont amin változtatnál szerintem, az az, hogy megfogadsz olykor egy-két tanácsot és nem lebaszásnak könyveled el.

Jó, tudom, pt-t kene 40. percben venni a pharaohra, ha 0-15-nel allok.
Member
Gold: 710.00
Jun 2 2011 02:03pm
Quote (Moonflow @ Jun 2 2011 08:02pm)

alapbol nem kéne 0-15ön állni :]
Member
Jun 2 2011 02:03pm
Quote (sylke @ 2 Jun 2011 21:03)
alapbol nem kéne 0-15ön állni :]

Ne kezdd.
Member
Jun 2 2011 02:07pm
Quote (Moonflow @ 2 Jun 2011 22:02)

Rengetegen raknak phase-t phara-ra, amivel többé-kevésbé egyet is kell, hogy értsek. De.. vannak szituációk, amikor baromi jól jön a +str/int, heroktól is nagyban függ (de ez gondolom teljesen evidens). A legtöbbször én is inkább pt-t rakok, mert a jó inihez kell egy kis +hp is, ha nagyon ownolok általában akkor szoktam rakni phase-t, vagy nagyon speciális eseteknél.

This post was edited by ecneB on Jun 2 2011 02:08pm
Member
Jun 2 2011 02:08pm
Quote (ecneB @ 2 Jun 2011 21:07)
Rengetegen raknak phase-t phara-ra, amivel többé-kevésbé egyet is kell, hogy értsek. De.. vannak szituációk, amikor baromi jól jön a +str/int, heróktól is nagyban függ (de ez gondolom teljesen evidens). A legtöbbször én is inkább pt-t rakok, mert a jó inihez kell egy kis +hp is, ha nagyon ownolok általában akkor szoktam rakni phase-t, vagy nagyon speciális eseteknél.

En csak Phase Bootsot rakok ra, mivel a unitwalking iszonyat jo Hellfire-rel. Ennyi az ervelesem.
Member
Jun 2 2011 02:10pm
Quote (Moonflow @ 2 Jun 2011 22:08)
En csak Phase Bootsot rakok ra, mivel a unitwalking iszonyat jo Hellfire-rel. Ennyi az ervelesem.

Ez oké, de +190 health sokkal többet ér ulti után, mint egy ghost walking ability, amiből igazából ulti után nem is profitálsz, mert stunolo, wall, aztán hellfire, abból már amúgy sem nagyon menekül el (ha van gank-backup, ha meg egyedül gankelget egy pharao, az már amúgy is fail-szerűség..), míg könnyen megmurdálhatsz pont a +life hiánya miatt.

This post was edited by ecneB on Jun 2 2011 02:11pm
Member
Jun 2 2011 02:17pm
Quote (ecneB @ 2 Jun 2011 21:10)
Ez oké, de +190 health sokkal többet ér ulti után, mint egy ghost walking ability, amiből igazából ulti után nem is profitálsz, mert stunolo, wall, aztán hellfire, abból már amúgy sem nagyon menekül el (ha van gank-backup, ha meg egyedül gankelget egy pharao, az már amúgy is fail-szerűség..), míg könnyen megmurdálhatsz pont a +life hiánya miatt.

Quote (ecneB @ 2 Jun 2011 21:10)

Chase kozben jol jon, meg elfutni is van speed boost. Szerintem mindketto megfelelo ra. En ezt preferalom, te azt :)
Go Back To Magyar Topic List
Prev1500501502503504828Next
Add Reply New Topic New Poll