Quote (ecneB @ 2 Jun 2011 20:44)
LOL-i, nem veszed a csipkelődést, te álat!
Amúgy lehet beszélni kéne majd, ha lesz időm, nyáron neki akarok állni egy komolyabb UI tervezésének, viszont PS-ben te álat vagy (mint HoN-ban is :P, remélem most vetted a lapot), nekem meg abban no hab gúd skiLLZ..
Veszem en a csipkelodest, de csipkelodhetnel mar valami massal.
Segitek ofc, csak mondd meg, mi kell, es meglatjuk, hogy ossze tudom-e hozni.
Meg akkor most megirom, hogy megis miert szar nekem, amikor te basztatsz mondjuk a feed miatt, vagy amiatt, hogy LoLozok, vagy, hogy eppen nostat, vagy noob game-ekben vagyok, ahelyett, hogy veletek jatszanek;
1. Szerinted nem eleg szar igy is, ha tudom, hogy miattam van loss, meg neked is kell viccelodni vele, holott igazabol gecire lelomboz, amikor ennyire szarul teljesitek?
2. LoL sokkal megbocsajtobb a jatekosokkal, ha elbasznak valamit. Ugyan ugy team game, de relaxabb, kevesebb a rage, es ha elbaszol valamit, hat ez van, a KD-t nem rogziti, csak az overall killjeidet, creep killeket, etc. Jobban elvezem igazabol, mint a HoN-t, bar HoN-ban sokkal jobb, hogy mennyire feldobja az adrenalin szintemet.
3. noob meg nostat game-ekben tudok olyan jol teljesiteni, hogy magamnak eleget tegyek, es jol erezzem magam, legyen sikerelmenyem. Veletek valo jatekban ez nincs meg. Ott vagy en rage-elek, vagy Rezs rage-el, vagy a randomok rage-elnek, es valaki mindig feedel (altalaban en, tudom, ja), es alig van win, vagy killem, vagy, mint mondtam, sikerelmenyem.
Ez kb mindenkinek szol, aki ugy erzi, hogy jajdekurvavicces mindez. Tenyleg elveszitek neha a kedvemet.
inb4 sirok.
This post was edited by Moonflow on Jun 2 2011 01:57pm