Quote (H4xooR @ 1 Nov 2010 18:06)
csak mert _lehet_ hogy holnapmá' lesz gcm oszt' ha mégse kormágusoztok,akkor kezdek ravencresten alliba karit,hogy együtt dukhassunk lvl80on :x
hát ez most bonyolult kicsit...
nekem 2 80asom van most RC allin, és a priestet biztos, hogy ott hagyom, mert majd szeretnék egy worgent kezdeni, de chromagguson iszonyat fos az alli, RC-n meg kurvajó, úgyhogy inkább ott. (ésakkor legyen egy 80as kari is ott, ha kell valami)
warrit viszont viszem vissza, mert lesz megint guild, meg ott van sok haver + kispocok meg a többi magyar hülyegyerek

Petinsz meg nemtom, aszongya, lehet, hogy amba hadja mer bugos szar az egész meg pénze sincs, de szerintem folytatná amúgy (má nemis bugos), viszont ő nem akar visszamenni hordára meg chromaggusra mer hatmillió forint, meg végülis minek menne, ha egyszer RC alli simán sokkal jobb.
ezéris akarok otthagyni egy 80as karit, hogy tudjak vele is játszani.
szalígy szerintem döntsd el, hogy allis vagy hordás karit akarsz, aztán ha hordást, akkor chromaggus, ha allist, akkormeg ravencrest (már ha nem akarsz ragnán/bloodscalpon)
@ CP nem is érdemes, inkább okosan csoportosítsd a questjeidet, legyenek a közelben, stb, úgy sokkal több xp-t szerzel, mintha mittomén 2 questér átutazod a fél világot, és 1 óra lesz, mire csak azt a kettőt megcsinálod...