Quote (CyberPunk666 @ Sep 24 2014 09:30am)
Én nem vagyok az erőszak híve, de megmondom őszintén, hogy ennyire bunkó viselkedéssel nem szoktam találkozni. Nem tudom, hogy kezelném.
Nem hiszem, hogy ezt tolerálni kell. Egy normális társaság elzavarta volna azokat, akik igy viselkednek. Kiállt volna vis mellett.
Az meg, hogy a békekötésnél annyi nincs benne, hogy azt mondja visszaadom, hanem sunyin próbál visszavágni... Mindennek az alja.
egyaltalan nem szivtam vis veret, a baratnojevel is tok normalisan elbeszelgettem, semmi olyat nem mondtam ami banto lett volna, egyaltalan nem viselkedtem paraszt modon, meg ricit is a leheto legnoralisabban kuldtem haza, amikor a tobbiek eljottek hozzam
vis kurvareszegre itta magat, es az elso adando alkalommal utott amikor ugy erezte hogy bantani akarom lelkileg. itt a forumon gecisokat ugattam neki, megertem ha feszult volt, de csak ugy a semmibol megutni valakit csak azert mert jozanon nincs hozza batorsagod/pofad, szerintem az a gaz viselkedes.
DE AZERT JO HOGY CP MEGSZAKERTI MI TORTENT, ES MEGINT MINDENT JOBBAN TUD, MIKOZBEN OTT SEM VOLT XD