Quote (Vismajor @ Nov 19 2012 08:43pm)
Mégis mitől?
azért mert bele se olvastam, de ez ránézésre se olyannak néz ki, mint egy hunsub guide, aminek 90%a ilyesmiből áll hogy:
Az Amazon
Ez a nagy harcos nő tartozik, a nomád zenekarok, akik járják a síkságon, közel a Dél-tengeren. A vándorló E csoportok gyakran hozza őket ütközik más népek, így az Amazon megszokta, hogy küzd, hogy megvédje a saját. Ez életmód tette őt vadul független és képes legyen átvészelni súlyos nehézségeket és az utazás. Míg őt készség az íj vetekszik a Zsiványok, az Amazon is jártas a használatát lándzsák és egyéb dobott fegyverek, valamint a kézre harcban. Az Amazon sokkal keresett, mint egy zsoldos, milyen típusú szolgáltatást ő lesz hűséges, amíg a saját végeket is felszolgálnak.
általában hozzá jön még a maradék 10% useless információ aminek köze sincs a gamehez vagy nem is igaz
egyébként meg én is úgy tudtam, hogy lifestealre is hat a 8%os szorzó, de ezekszerint nem.
mindegy is, mert még ha hathna rá is erősebb lenne ilyen dmgvel már, hogy minden faszrandom 150k+val szaladgál
nekem is annyi van most a wizardomon, de akkor még menőnek számított és nem upgradeltem rajta azóta
mostmeg a jó wizardoknak már lazán 300k+
oké, hogy most barbról van szó, de abból nekem most csak havreos van, ami nem mérvadó