d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > I-doser - Olvassátok El, érdekes
Prev14567816Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 13.37
Warn: 60%
Jul 7 2007 03:00am
Quote (farki @ Sat, Jul 7 2007, 08:19am)
Quote (fene_vad @ Sat, 7 Jul 2007, 07:58)
placebo ofc.

lefogadom, h ki se próbáltad.

akkor magyarázd már el, h nekem mitől volt ez az érzés. a leírásban semmi konkrétat nem írnak arról, h mit fogok érezni. és amit éreztem, azt nem lehet leírni, ilyenben még sose volt részem. annyit tudok mondani, hogy megkönnyebbültem, s "magamba szálltam". tényleg lehetetlen leírni.

én meg télleg nagypn hülyeséget álmodtam tőle... én is lefekvés előtt bő 15 percen át halgattam azt 2.-ik hangot ami a programhoz jár. Éreztem h már rohadt álmos vok, jó mondom ennyi elég... De éjszaka olyanokat álmodtam huhúúú xD icon_pointr.gif az volta lényeg h hazánkat nagy leprajárvány fenyegette -.- és semmihez nem mertem hozzáérni :S mondjuk nem először álmodtam olyat ami mély nyomot hagyott bennem de ez most igy érdekesen jött ki wink.gif
Member
Gold: 980.50
Jul 7 2007 04:09am
megálmodtad a jövőt enem..sok cigány=lepra
Member
Gold: 980.50
Jul 7 2007 06:06am
btw farki.. hogy rakod fel mp3-adra őket? írd már le pls
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jul 7 2007 06:37am
Quote (bajcli @ Fri, Jul 6 2007, 11:50pm)
egyébként miért "látszik hogy egy ujjabb divat emo", mer ki merem írni?
mér, az igazi emok nem merik felvállalni, hogy emok, csak a divatemok?
az hagyján, hogy akkora paraszt vagy, fiam, hogy az már fájdalmas, de még az is látszik rajtad, hogy az egész szubkultúráról kurvára semmit nem tudsz.
az én véleményem meg az, hogy ma az emokat utálni még az emoságnál is sokkal nagyobb divat, viszont szerintem totál sekényes lelkivilágra utal...úgy meg, hogy az egészről ráadásul semmit nem tud, aki pofázik, leírhatatlanul szánalmas.
ha te ilyen vagy, gratulálok hozzá, aztán remélem, amikor meghal anyád és elsírod magad, valaki le fog köpködni, meg pofán fog röhögni, mert egy nyomorék emo vagy.
további szép napot!

na elösszöröris ojan hogy gazi emo magyarországon nincs sok, másodszoris tegyük fel van egy 10 éves emos ( mert általába mind 10-14 éves ) az honnan a picsábol tudja hogy szar az élete és meg akar halni ha a világrol élet tapasztalata semmi, és ne fijaomzzál mert szerintem kétszer ojan idös vagyok nálad biggrin.gif , ha meg lelkisérült nyomorék vagy akkor miértírod ki? miértnem nem tartod meg magadnak? kit érdekel szerinted?( az igazzi emok azok ezt leszarják magasbol,ienekkel foglalkozni) ebböl láccik hogy csak divat emo vagy és SAJNÁLTATOD magad , a többiek commentja meg nem érdekel mert mindenki azt mondja amit a tömeg. ( részemröl ennyi )
Member
Gold: 1,080.60
Jul 7 2007 06:47am
maradjunk már témánál, nyissatok új topicot az emorol. thx.
legközelebb report lesz ohmy.gif

na.

how to convert.

1. kell az i-doser
2. kell 1 másik progi: http://uazu.net/sbagen/ windows installert töltsd le. ez freeware progi, nem illegális leszedni
3. install

na, akkor 1 kicsit nehezedik a dolog:
1. i-dosert indítsd el, töltsd be a dózist, nyomj a playre.
2. ahova installáltad, ott lesz egy temp.xqp nevű cucc, azt másold ki vhova, mondjuk az asztalra
3. jegyzettömbbel nyisd meg.
4. a tetejére írd be ezt: "-SE" , idézőjelek nélkül.
tehát a file így fog vhogy kinézni:
-SE

alpha10: pink/40 300+10/60
alpha12: pink/40 300+12.25/60
............................
............................

5. mentsd el a filet "valami.sbg" néven. valakinek idézőjelbe kell rakni, valakinek ne, próbáld ki, neked hogy lesz sbg kiterjesztésű a file-od.
6. az új filera jobb klikk, s ott lesz, h write to wav. klikk rá.
7. pár másodperc/perc s lesz egy Out.wav nevű file-od. 1 perc = 10 mega.
Ezt felrakhatod mp3 lejátszódra, s ágyban nyomhatod. Azért nem jó a wavot mp3-ba tömöríteni, mert akkor veszít a minőségéből, s így lehet, hogy nem lesz jó a dózis.

most fogom kipróbálni a tripet ^.^
Member
Gold: 0.00
Jul 7 2007 06:47am
Quote (farki @ Sat, Jul 7 2007, 09:19am)
Quote (fene_vad @ Sat, 7 Jul 2007, 07:58)
placebo ofc.

lefogadom, h ki se próbáltad.

akkor magyarázd már el, h nekem mitől volt ez az érzés. a leírásban semmi konkrétat nem írnak arról, h mit fogok érezni. és amit éreztem, azt nem lehet leírni, ilyenben még sose volt részem. annyit tudok mondani, hogy megkönnyebbültem, s "magamba szálltam". tényleg lehetetlen leírni.

mert nyitott vagy az ilyenekre, te penisz, ahogy a pinanyalast is tobbszor vetted at jegyzetek formajaban mint ahanyszor gyakorlatban tongue.gif
Member
Gold: 270.00
Jul 7 2007 06:48am
Quote (malacking @ Sat, 7 Jul 2007, 14:37)
az hagyján, hogy akkora paraszt vagy, fiam, hogy az már fájdalmas, de még az is látszik rajtad, hogy az egész szubkultúráról kurvára semmit nem tudsz.
az én véleményem meg az, hogy ma az emokat utálni még az emoságnál is sokkal nagyobb divat, viszont szerintem totál sekényes lelkivilágra utal...úgy meg, hogy az egészről ráadásul semmit nem tud, aki pofázik, leírhatatlanul szánalmas.
ha te ilyen vagy, gratulálok hozzá, aztán remélem, amikor meghal anyád és elsírod magad, valaki le fog köpködni, meg pofán fog röhögni, mert egy nyomorék emo vagy.
további szép napot!

na elösszöröris ojan hogy gazi emo magyarországon nincs sok, másodszoris tegyük fel van egy 10 éves emos ( mert általába mind 10-14 éves ) az honnan a picsábol tudja hogy szar az élete és meg akar halni ha a világrol élet tapasztalata semmi, és ne fijaomzzál mert szerintem kétszer ojan idös vagyok nálad biggrin.gif , ha meg lelkisérült nyomorék vagy akkor miértírod ki? miértnem nem tartod meg magadnak? kit érdekel szerinted?( az igazzi emok azok ezt leszarják magasbol,ienekkel foglalkozni) ebböl láccik hogy csak divat emo vagy és SAJNÁLTATOD magad , a többiek commentja meg nem érdekel mert mindenki azt mondja amit a tömeg. ( részemröl ennyi )

Ennyiből azt hiszed,hogy ő emo? happy.gif Épp azt magyarázta,hogy ő nem
emo-s,csak néhány emo-st megért,hogy van rá okuk. Korát illetően nem
tudok túl sokat,de tudtommal már nem gyerek,nyugi. happy.gif
Member
Gold: 15.00
Jul 7 2007 06:50am
Quote (malacking @ Sat, Jul 7 2007, 12:37pm)
további szép napot!

Ember ... nem veszed észre h csak magadat égeted, és egész subforum röhög rajtad? biggrin.gif
Szánalmas vagy ... írni sem tudsz ... És kezdjük ott, hogy Bajcli csak poénból (irónijábul) irta h ő egy emo (különböző okok miatt). De a te postjaid ... hát ... én speciel nagyokat röhögtem rajtad thumbsup.gif A helyedben most szépen bocsánatot kérnék Bajclitól, vagy legalább meghúznám magam, mert ha így folytatod akkor mégjobban leégeted magad, amit sztem te se akarsz nagyon.

/e: Bajcli profiljában ott figyel, hogy hány éves ^^

This post was edited by TheStriker on Jul 7 2007 06:52am
Member
Gold: 47.25
Jul 7 2007 07:47am
Quote (malacking @ Sat, Jul 7 2007, 12:37pm)
további szép napot!

DE LOL!! XDD Te mekkora faszlama vagy, mar megbocsass, de ez szanalom...Azokat a helyesirasi hibakat skubizd!! Lol omfg xd
Biztos ketszer "ojan" idos vagy mint bajc, persze xD Jujj de odabasz..Uj vagy gondolom a forumokon, random, es meg nagy is a szad..
Most akkor engem is flegmazzatok, mert lerandomoztam.
Koszike smile.gif
Member
Gold: 1,080.60
Jul 7 2007 07:59am
na, az mp3 lejátszóm nem hajlandó lejátszani a wavokat, nem tudom mé. szóval tripet nem tudtam meghallgatni, ehelyett a lucid dreams-t választottam.

sajnos nem volt jó döntés. hallgatom.. hallgatom.. egyszer csak a redőnyömet "meglökte" a szél, s hirtelen magamhoz tértem. úgy tűnik, elaludtam közben, de nem tudtam róla. jó, letelt a fél óra, azt írja, h egyből aludni kell.
levettem fülest, elhelyezkedtem, becsuktam a szemem. viszont aludni nem tudtam, mert a kedves szomszédnak pont most kellett hazajönnie úgy, hogy max hangerőn hallgassa a hardtechnot. tuctuctuctuc, kurvajó volt, nem bírtam elaludni. persze nem kapcsolta ki a """"""zenét"""""". kénytelen voltam tolni 1 french roastot, mert nagyon fáradt voltam. most minden oké.
szóval este újra le kéne nyomni a lucid dreamst.

This post was edited by farki on Jul 7 2007 08:00am
Go Back To Magyar Topic List
Prev14567816Next
Add Reply New Topic New Poll