Quote (anyd @ Jun 17 2019 08:57pm)
Az alt right lehet hogy eros volt, igazabol ezzel akartam arra celozni hogy Puzser egy anti establishment, nincs valodi celja, csak panaszkodni es utalkozni tud, akkora a kettosmerceje hogy azzal Trumpot is agyon lehetne verni.
Nincs valodi celja?
Az miert nem cel, hogy szeretne kimozditani a kulonbozo embereket a fidesz-mszp(dk/pm/stb) tengelybol [ => centrum ] es megprobalja oket meggyozni arrol, hogy lehet gentleman modon is politizalni ugy, hogy a gyozelem celja egy epkezlab program megvalositasa, nem pedig a poziciok ujrafelosztasa ( à la fidesz+mszp)?
Eros versenyzo lett Kalman Olga (meg a DK-s hatter ellenere is szimpatikus), de Robi programja es stilusa siman szimpatikusabb nekem(!), mert nem a fekete oltonyos, fontoskodo, poziciojat, szerepet es felhatalmazasat elvezo faszjanko lenne belole/beloluk, hanem egy uvolto (what a surprise) allat, aki atveri mindenen a programjat.
A magyar belpolitika egy poshadt langyos viz, kurva sok idegesitoen higgadt emberrel, aki fel hibazni, fel barmit mondani, mert retteg es felti a poziciojat. Robibol ezt nem nezem ki es emiatt kurva hiteles nekem.
A panaszkodas es utalat dolgot nem tudom, hogy hova tegyem. Ezek nelkul nem lehet beszelgeteseket triggerelni es kerdeseket megvitatni. Avagy lehet, de akkor 16. alkalommal is az idojarasrol fogsz beszelgetni imo.
A kettosmercejevel fingom sincs, hogy mire gondolsz.

Mire gondolsz?